Şimdi Ara

insanlari tanimak icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar insanlari tanimak icin ne yapmak lazim ? her onume gelen iyi niyetli gorunup 1-2 iyilik yapip sonrada kazigi cakip gidiyo biktim artik bu durumda milletin gozunde yavru koyun misali enayi sifati yiyorum

anasini satiyim polis mi olmak lazim ne ? insanlarin kafasindan gecenleri anlamak icin ne yapmak lazim ?

tecrubeli arkadaslarin yardimlarini bekliyorum

• Diğer insanlardan ayrı yaşama ama onlara da muhtaç olma. Dengeyi öyle bir ayarlayabilmelisin ki hayatının içinde olmasını istediğin kişiler olsun ama çıktıkları zaman hayatından birşey kaybetmiş olma. Pek gerek yok ama ufak testler de yapabilirsin aşırıya kaçmamak kaydıyla. Güvendiğin, güvenmek istediğin veya güvendiğini sandığın birinden kötü bir zamanında ufak bir iyilik rica et. Bu iyiliği başkalarının bilmemesi lazım. O iyiliği "iyi insan" gibi görünmek için değil de gerçekten sen rica ettiğin için, senin için yapıyorsa sana değer veriyordur. Yok ağız, yüz eğiyorsa zar zor kabul ediyorsa "dur ayıp olmasın" modundadır. Ama iyilik konularında bu tarz ince düşünmek çokta iyi değil bence. Ne karşındakinin yaptığı iyilik konusunda, ne de senin yaptığın iyilikler konusunda. Yukarıda anlattığım sadece iyilikten bahsettiğin içindi. Kimi zaman gelir unuttuğun bir iyiliği yıllar sonra hatırlayan bir arkadaşın sana gülümseyerek ve tekrar müteşekkir olarak o anısını hatırlatır senin aklından çoktan çıkmıştır bile o yaptığın iyilik. O yüzden sen yine de iyilik yaparken insan seçme, sonu ne olur diye düşünme. Kıymetini bilen olursa arkadaş, dost kazanırsın olmazsa yukarıda ilk cümlelerde dediğim tavır yüzünden hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam edersin.

• galiba insan yasamadan bazi seyleri anliyamiyor su kalin kafamizi kirmadigimiz canimizi acitmadigimiz surece daha cok kazik yicez galiba :(((((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.