Şimdi Ara

İnsanları gerçekten anlamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum dün bu ülkede vatan hainleri yüzünden siviller öldü polisler öldü suçsuz olan erler linç edildi ve askerler öldü 161 kişi ölmüşken şu an taksim meydanında gülerek elinde bayrak sallayanları sabah tanklarla selfie çekinmeye çalışan insanları gerçekten görmek istemiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aziz nesin'e saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkac gun sonra düğün konvoylari da baslar her sey unutulur, akillarda ulkeyi kurtaran reis kalir..

• sen ne diyosun dün olaylar olurken karşı komşum balkonda çay sigara yapıyordu sohbet muhabbet falan

• ya 4. yılın sınav stresi yetmiormş gbi bi de linç olayları çıktı. üstüne dün teyzemn kınası,bugnde düğünü vardı. evdeki sorunnlar.. psikolojm bozldu. bu haberleri görnce sınavın kıymeti kalmadı gözümde.tek istediğim huzurlu bi dünya. o da sadece cennette var. aslında kıyamete yaklaştğmzn haberi bunlar. kendi kanımızı yurttaşmızı öldürüyrz. üstüne ölmş cesede hala işkence yapıorlar. Allahım mazlum askerimizi korusun.
  • iç savaş çıkmasından korkuyorum ben beyler. hemen şimdi değil de 3-4 yıla süreç tamamlanmış olur. kana susamış herkes
  • Ülke iyice yaşanmaz hale geldi. O gencecik hiçbir şeyden habersiz Mehmetçiklere yaptıklarını sindiremiyorum. Bizi hiç iyi günler beklemiyor maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Namütenehi kullanıcısına yanıt
    ve şu an meydandaki kutlamalarda feslerle dolaşan insanlar gördüm ellerinde recep tayyip erdoğan pankartları,recep tayyip erdoğan sloganları yazık biz nasıl bu hale geldik anlamıyorum masum insanlar öldü ya insanlar öldü..ülke cidden yaşanmaz hale geldi sonumuz hiç iyi değil..
  • Sonumuz hiç iyi görünmüyor maalesef

• Darbe yapılmasını mı istiyorsunuz beyler açık açık söyleyin karı gibi millet dışarda uyuz oluyorum elindeo ar bu var demeyin darbe istiyorum insanların seçme hakkı ile gelen akp düşsün de ne olursa olsun istiyorum deyin dışarıdaki laf söylediğiniz insanlar kadar delikanlı değilsiniz biliyorsunuz değil mi bunu içten içe?
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    şu söylediklerimizden darbe yapılmasını istediğimizi çıkardıysan bravo sana.O kadar masum öldü şu meydandaki insanların hiçbirine saygısı yok,yaptıkları tek şey ülkeyi sanki cumhurbaşkanı kurtarmış gibi slogan atmak.
  • Tuggeneral rutbesindeki birisi gelip artik yönetim bende dediginde astsubay cekip nasil vurduysa bu er dediklerinizde ayni seyi yapacakti , tamam kandirilip tankla yola cikmislardir hadi onu anladik ama vatandasa ates edenlere acıyacak degilim . 161 kisi yazilirken kolaydir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allizweell__

şu söylediklerimizden darbe yapılmasını istediğimizi çıkardıysan bravo sana.O kadar masum öldü şu meydandaki insanların hiçbirine saygısı yok,yaptıkları tek şey ülkeyi sanki cumhurbaşkanı kurtarmış gibi slogan atmak.

O kadar masum ülkenin iradesine karşı gelen darbeci askerlere karşı durdukları için öldüler?
    Tankların nasıl insanları acımadan ezdiğini izlemedin mi ya da helikopterden insanlara ateş edildiğini yoksa işine mi gelmiyor?

Evet bazı seriatçı aptallar işin bokunu çıkardı katılıyorum. Onlarında hesabı görülecek.
    Ama halk Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine soğaka dökülmeseydi Fetullah Gülen Pensilvanya'dan yola çıkmıştı bile. Yat kalk dua et dostum ses kirliliği diye ağlayacağına.

• Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    O vatan hainlerine diyecek tek lafım yok allah hepsinin belasını versin tanklarla insanları izlediklerini de gördüm kendi meclislerini nasıl bombaladıklarını da.Zaten farkındaysan ölen tüm masumlar için dedim hiç kimseyi birbirinden ayırmadım siyaset hakkında tartışmak dahi istemiyorum dediğim tek şey insanların birbirine saygısı kalmadığı ya insanlar ölmüşken allah aşkına kutlama yapmak nedir,ülkeyi cumhurbaşkanı kurtarmadı polisi de öldü sivili de ya gidin teröre lanet yağdırın anlarım feslerle gezmek nedir,padişahım çok yaşa demedikleri kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.