Şimdi Ara

insanları bu şekilde kandırıyolarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • film izlemek için site açtım,sayfanın yüklenmesini beklerken başka yere bakıyordum ve o sırada beni bu uyarının olduğu sayfaya yönlendirmiş ekrana bakınc ne oluyor lan dedim tabi şaşkınlığım iki saniye felan sürdü hemen anladım olayı fakat şu var böyle oyunlar yaparak insanları kandırmak suç değilmi her önüne gelen site yapabiliyormu ben buraya numara verseydim ya beni numaramla yasa dışı yerlere kayıt edeceklerdi yada sürekli arayıp rahatsız edeceklerdi
     insanları bu şekilde kandırıyolarlar

• Bunu yiyenmi kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ' beni numaramla yasa dışı yerlere kayıt edeceklerdi yada sürekli arayıp rahatsız edeceklerdi '

cia veya fbi değil bu adamlar bir şey olmaz yani merak etme, korkma bu kadar, sakin ol .
  • NeHayatAma kullanıcısına yanıt
    korktuğumdan değil umurumda bile değil ne yaparlarsa yapsınlar fakat bunlara harbiden inanan insanlar var onlar için diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeHayatAma

' beni numaramla yasa dışı yerlere kayıt edeceklerdi yada sürekli arayıp rahatsız edeceklerdi '

cia veya fbi değil bu adamlar bir şey olmaz yani merak etme, korkma bu kadar, sakin ol .

Korkması gerek. O numarasını yazdığı yer belirli kodların önüne gelicek, belirli eşittirlerden sonra gelicek, belirli değerlerin açılımı olucak. O belirli şeylerin kullanılabileceği bir ton farklı olasılık var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunu yaptım onayladım ömür boyu süre tanımlandı watsapıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _grayder_ kullanıcısına yanıt
    hll spr dvm ben whatsappı 5yıldır kullanıyorum hala 5 aylık hizmetim kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.