Şimdi Ara

İnsanlara Kendimi İfade Edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi hiçbir kalıba sığdıramıyorum. Ne parti tutuyorum ne de bir futbol takımı. İnsanlarla konuşurken kendimi iyi anlatamıyorum, iyi tanımlayamıyorum. Sebebi de herhangi bir kimliğe ait olmama isteğim.

Mesela; ne okuduğum bölümle, ne ilgi alanlarımla tam bir çizgide ilerleyemiyorum. Dün bana doğru gelen şey bir hafta sonra araştırıp yanlış olduğu düşünüyorum. Bu durum insanlara kendimi anlatmamda zorluk çıkarıyor.

Sizde durumlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 4 Aralık 2021; 18:27:13 >

• upppp

• ben de bazen kendimi Türkçe bilmiyor gibi hissediyorum. aslında kaygıların konuşmana engel oluyor , belki egon gelişmemiştir benim gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

Hocam kendimi bir kalıba sığdıramam yüzünden bir ilişkim de olmuyor. İnsanlar bana egoist gözüyle bakabiliyor bazen, özellikle uzak arkadaşlarım. Halbuki ne istediğimi bilmediğimden bocalıyorum.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    ben kendimin birebir aynısı kız versiyonunu buldum . şöyle söyleyeyim çok hoş olmuyo yani bi şekilde yaklaşamıyorsunuz. antisosyal olmak da bir kalıp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.