Şimdi Ara

İnsanlara karşı nefret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet konu bundan ibaret aslında.İnsanlara karşı bir nefret başladı son 3 senedir,bugüne kadar mümkün mertebe iyi bir insan ve duyarlı bir birey olmaya çalıştım.Elime sıkıntıdan ve stresten başka birşey getirmedi.Üstüne içimdeki öfke nefrete dönüşüyor yavaş yavaş.

    22 yaşında üniversite okuyan biriyim.Bugüne kadar kız arkadaşımda olmadı.Ne bir flört ne bir el tutuşması.Dert ortağımda yok aslında millet boyna konuşmak peşinde adam gibi gel bakıyım ne diyorsun diyen yok yani.Anlatsanda ipleyen yok.

    Bu durum beni zayıf ve etkisiz biriymiş gibi hissettiriyor.Kendimle çelişiyorum düşündükçe.Bütün bu iyi insan davranışım karakterime oturduğundan laf yemek veya sineye çekmek benim karakterime ters bir tepki doğuruyor.

    Bu yüzden dolayı arsız,acımasız ve duyarsızın teki olmayı en azından denemeyi düşünüyorum bu durumu eşitlemek için.Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.Benden küçük büyük farketmez.Yazın gitsin.







  • yaş 22 hemen hemen aynı durumdayım.etraf dost gibi gözüken ama derdini anlatamadığın insanlarla dolu. insanlara fazla değer vermemek , bişey beklememek en iyisi. kimin ne dediğini umursamıyorum.
  • Anne baba ve kardeşten değerli kimse yoktur. Annenin babanın helalligini almaya çalış boşver diğer insanları

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yas 23 durum ayni.yalniz degilsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAŞ 18 DURUM HEMEN HEMEN AYNI HOCAM ÜSTE ARKADAŞ DEMİŞ EN ÖNEMLİ AİLEN DİYE DOĞRU SÖYLÜYOR
  • bende oluştu aynısı eskiden laf yer sineye çekerdim her şeyi içimde sanki birikti birikti davranışlarımı değiştirdi biri hakaret etse üzerine atlıcam bu zamanlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desirr

    bende oluştu aynısı eskiden laf yer sineye çekerdim her şeyi içimde sanki birikti birikti davranışlarımı değiştirdi biri hakaret etse üzerine atlıcam bu zamanlarda

    Aşırı duyarlılıktan ötürü seyreden optimum hassasiyet seviyesine geçmiş sinirleriniz o zaman.Buna halk dilinde dövüle dövüle adam olan demir diyorlar.
  • Benim de karaktersiz,yüzsüz insanlardan çektiğim sıkıntılar hep.Ayrıldığımız gibi başka erkekle konuşmaya başlayan eski sevgilimi dersiniz,kız için sizi satan kanka mı dersiniz ne derseniz hep etrafımda..Bu tür sıkıntıları düşünmekten bazen bi anlığına boşluğa düşüyorum ya da beynimde fazla yük olduğunu hissediyorum, o an da dinlediğim şarkılar anlamsız geliyor garip garip etrafa bakıyorum ama nafile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.