Şimdi Ara

insanlara iyi davranırsanız aranız bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplumun bir özelligi insanlara kötü davranınca size kıymet veriyorlar pek sorun yaşamıyosunuz iyi davranınca sürekli üstünüze çıkmaya çalışıyorlar ve aranız bozuluyor

insanlara kötü davranmak için elinizden geleni yapıyorsunuz sonuç olarak yoksa uyumsuz oluyorsunuz

• Kişiden kişiye değişir iyi olmak zaten karşılık beklemeden salt iyi olmaktır buda bir erdemdir
    Tabiki insanlar bazen haketmiyor ama olsun bu dünya da iyiler sayesinde dönüyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne çıkılacak kadar iyi olmak enayiliktir zaten. O kadar iyi olmaya gerek yok yeri geldiği zaman haddini bildirmesini bilirsen herkes mesafesini korur.
  • Evet bu toplumunuzun bir gerçeği.
    Boşuna dememişler seveni öperler, öpeni severler diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelismemis beyinsiz toplumlarda boyledir

Hemen Herkes güce tapar gücünü ne kadar gosterirsen o kadar duzgun davranırlar

Batiya git tam tersidir en ufak hirbolugunda adin cikar bir daha kimse seni insan yerine koymaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Gelismemis beyinsiz toplumlarda boyledir

Hemen Herkes güce tapar gücünü ne kadar gosterirsen o kadar duzgun davranırlar

Batiya git tam tersidir en ufak hirbolugunda adin cikar bir daha kimse seni insan yerine koymaz
    turkiyede bakansan ve biseyi yanlis yaptiktan sonra erdemli bir sekilde istifa etmene bile engel oluyorlar malesef erdemlilik engelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

turkiyede bakansan ve biseyi yanlis yaptiktan sonra erdemli bir sekilde istifa etmene bile engel oluyorlar malesef erdemlilik engelleniyor.

Alıntıları Göster
    Aaa hocam bi ortak yönümüz daha çıktı

Tiyatro ve sinemalara bende kendimi cok kaptiriyorum

Mesela kendimi darth maulla cok ozdesliyorum

Sende oyuncuyu erdem rolu yapti diye erdemli sanmissin olabilir tabi eheheheheheheh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aaa hocam bi ortak yönümüz daha çıktı

Tiyatro ve sinemalara bende kendimi cok kaptiriyorum

Mesela kendimi darth maulla cok ozdesliyorum

Sende oyuncuyu erdem rolu yapti diye erdemli sanmissin olabilir tabi eheheheheheheh

Alıntıları Göster
    rol yapilip yapilmamasi ayri bir konu bende rol yapildigini dusunuyorum zaten daha vahimi rolde bile guzel duran seyin zaten herturlu olmayisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

rol yapilip yapilmamasi ayri bir konu bende rol yapildigini dusunuyorum zaten daha vahimi rolde bile guzel duran seyin zaten herturlu olmayisi

Alıntıları Göster
    Ahahahah aynen bari filmden de olsa yapsalardi bari

Sonra bi secimde belediyenin birine gecerdi nolacak

• quote:

Ahahahah aynen bari filmden de olsa yapsalardi bari

Sonra bi secimde belediyenin birine gecerdi nolacak

Alıntıları Göster
    kazanmasada kayyum atanirdi yeri hazirdi nasil olsa halkin iradesine saygi "0"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.