Şimdi Ara

İnsanlar ile Hayvanlar Çiftleştirilirse..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış anlamayın, sapkın birisi felan değilim, konu kafama takıldı.

İnsan ile hayvan çifteştirilirse yumurtalar / spermler farklı olduğu için vs.vs. kabul etmez gibi bir algı var günümüze kadar geldi bu, fakat dünyada bununla ilgili bir çalışma var ve bana göre insan ile hayvan karışımı bir canlı dünyaya gelmiştir, belki yaşamamıştır ve belki yaşıyordur ama bana göre bu haber saklanmıştır. Var mıdır sizce bu konu hakkında tartışmak istiyorum. Abi o kadar canlı var, DNA mutlaka birisiyle uyuşur ve ürememize engel tanımaz gibi düşünüyorum yada bu engelli kıracak bir takım şeyler geliştirip, o üremeyi sağlamışlardır.

• Ürememiz mümkün değil de, dna karıştırılabilir. Bitkilerde yapılıyor zaten, bitkinin donmasını engellemek için kutuplarda yaşayıp doğal antifriz proteinleri üreten balıkların o proteini sentezleten dnalarını karıştırıyorlar. Bununla ilgili makaleler var.

Ürememiz de şöyle mümkün değil, hücrelerde reseptörler var. Reseptörler uyuşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishamael111 -- 29 Nisan 2016; 14:07:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:1:11 >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Biyolojideki tür dediğimiz sınıflama sisteminin temeli, senin sorunun cevabı. İki canlı çiftleştiğinde meydana gelen yavru eğer kısırsa, o çiftleşen iki canlı farklı türlere ait demektir. Olayın tanımı zaten bunun üzerine yani. Mesela at ile eşekten doğan katırlar kısırdır, yani bir katırın yavrusu olamaz. Buna bakarak at ile eşek ayrı tür olarak kategorize ediliyor. Yani bu örnekte at ile eşek boyuna, kilosuna, kulak uzunluğuna vs. göre degil, verdikleri dölün kısır olması nedenyle farklı türlerdir. Mesela atla zebra veya eşekle zebra da çiftleşince yavru oluyor ama o yavrular da kısır. Demek ki bu üçü de ayrı tür hayvanlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan Hayvan mıdır
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.