Şimdi Ara

İnsanlar Beni Anlamıyor (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba dalga geçeceklerini bile bile buraya içimi dökmek istedim. Ben hep farklıydım, ya da öyle düşünüyorum. Örneğin küçükken herkes parkta top oynardı. Ben sadece otururdum. İnsanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum. Başka bir örnek halk otobüsünde koltuğa otururum. Bir yaşlı otobüse biner cesaret edipte buyurun siz oturun diyemiyorum. İçim içimi yiyor ezilip büzülüyorum ama yapamıyorum. Örneğin birşey alınacak kardeşimide çağırıyorum dükkana onu yolluyorum ben kapıda bekliyorum. Okulda herkes top oynuyor ben kitap okuyorum. Herkesin bir hobisi vardır, ben makale okuyorum sözlük takip ediyorum. Sınıfta birisi görünce bunlar ne ya ne işsizsin falan diyorlar. Ekşi okuyanlar bilir, 'öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler' başlığını sıkı takip ederim. Atıyorum bir yerde isim duyuyorum hemen araştırmaya çalışıyorum. Fikrimi paylaşmayı seviyorum örneğin sıınftabirşey söylediğimde bunları nerden biliyorsun çok bilmiş işsizmisin gibi baltalayıcı tepkiler alıyorum. Ortalamanın üstünde tipim var. Kızlar yanıma geliyor işte hangi kitabı okuyorsun ders çalışalımmı falan diye birisine açılmak istiyorum, açılamıyorum. Tak etti artık benim durumumda olupda bunları aşabilen varmı? Veya birkaç yorum yapmak isteyen sizlerede danışmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodoruh -- 2 Ağustos 2014; 2:48:01 >

• Seni şöyle şu masaya alalım. Aramıza hoşgeldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyun yardimci olun arkadasa.

• Durumumuz yoktu

• Az cesaret.Mesela otobüste vermek isteyip veremiyormuşsun ya o hissi hissettiğin an,kalkıp yer ver.Vücudun sana bir şey yapmamanı söylediğinde inadına o şeyi yap yani.Anca böyle yenersin o duyguyu.
  • Toplum farkli olani disladigini sanarken; aslinda farkli olan dislamistir toplumu

• Hemen hemen benziyoruz ikimiz . Ben de okulda hep kitap okurum. Pek konuşamam sınıftaki elemanlarla. Kendimi oraya ait görmem asla. Insanlarla sık sık muhattap olmuyorum. Ama mesela 3 kız var , aralarına girdiğimde yalnız takıldığımdan beni tanımak için ilgi gösteriyorlar. Rahat ol hacı . Sen süper birisin . Zaman geçsin sana hasret kalacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batumi420 -- 2 Ağustos 2014; 2:24:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışlanmıyorsun sen toplumu dışlıyorsun aslında onlar 2. plandalar.
    Maç varken kitap okumak veya boş dersde ekşiyi takip etmenin sana yararı var takma kafana aynısı bende de var laf atıyor bazen kızlar dilsiz diye gülüp geçiyorum.

• Eminim senin bir çok kişiyle sıkıntın vardır hiçbir şey yapmamana rağmen. Bence boşver ilerde mükemmel biri olacaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ben hiç çizgimi bozmadım. Bende oraya ait olmadığımı hissediyorum umarım doğru olanı yapıyorumdur.
  • Boş Konuşan Adam kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle genelde bu sıkıntılar haksızlığa karşı gelmemle çıkıyor. Sınıfta 15 kız 16 erkek var, bu erkeklerin arasında 8-9 kişilik grup var kendilerinin işlerini başkalarına yaptırıyorlar. Buna karşı çıkıyorum ben bu yüzden çok kavga etmişliğim vardır. Ama bunu bana yapmazlar çünkü öldürseler gitmeyeceğimi bilirler herkes için karakutuyum...
  • Ben eskiden tam tersiydim de artık kendimi dışladım direk.
  • Çalışıyorum tam patlama noktasına geliyor yapacağım yani ramak kalmış sonra banane diyorum. İçimde sıkıntı oluyor keşke yer isteseler diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Durumumuz yoktu

okuyamadık
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Artık ben mi kendimi dışladım onlarmı beni dışlıyor muamma.
  • aynı ben . aramıza hoşgeldin
  • Hoşbulduk 1-2 mesaj atan olmuş sağolsunlar. Tek olduğumu bilmemek beni çok rahatlattı çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Artık ben mi kendimi dışladım onlarmı beni dışlıyor muamma.

Orası öyle. Ortam değiştirince de değişiyor eski sınfımı hiç sevmezdim hep tek takılırdım şimdi ki sınıfım iyi hiç değilse yalnız kurt demiyorlar ama ne bileyim gelin bir yere gidelim deseler bahane ararım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Hoşbulduk 1-2 mesaj atan olmuş sağolsunlar. Tek olduğumu bilmemek beni çok rahatlattı çok teşekkür ederim.

rica ederim hocam zamanında bende senin gibi bu tarz bir konu açmıştım yardımcı olmuşlardı. Başlığı biraz daha ilgi çekici yaparsan daha çok insan gelebilir.
  • Mesela?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.