Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamundada ,nsanity workout diye taratın arkadaşlar
  • Selam arkadaşlar, 22 yaşındayım ve geneli göbek bölgemde olan bir yağlanma ve kilo problemim var.İnternetten ubldum bir şeyler, anlamadığım bunlardan hangisi yapmam gerektiği.Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı)
  • bunların bir çalışma planı var. bu plana göre çalışacaksın. çektiğin yerden dosyaların içinde gelmiş olmalı.
  • bendeki olan bu dostum...

• ayrıca hocam programa ek fit testi de not edebileceğin takvim de bu

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı)

ilk fittest de kaydedersın yaptıgın sayıları kendindeki gelişimi gözlersin hocam

• Teşekkürler arakdaşlar.İçinden program çıkmadı maalesef.Zaten videolarda eksik kalıyor sizin verdiğiniz progrqamlara göre.Sanırım daha geniş kapsamlı bir torrent bulmam gerekiyor.
  • @FeelPain pm hocam
  • arkadaşlar bu programlar evde malzeme olmadan mı yapılıyor yoksa spor salonundamı yapılmalı.ayrıca kaslı bir vücuda sahip oldunuz mu bitiren arkadaşlar...
  • bu antrenman evde yapılabiliyor ve amacı kas yapmak değil. içinde cardio antrenmanlarını barındırıyor. cardio antrenmanları ile kas yapılmaz. yağ yakılır ve olan kaslar sıkılaşır. kilo fazlanız yok ise kas yapmak istiyorsanız p90x, p90x2 veya body beast antrenmanlarını tavsiye ederim.

Kas yapma antrenmanları farklıdır yağ yakma antrenmanları farklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 21 Ağustos 2012; 19:01:53 >
  • Nasipse yarin başlamayi dusunuyorum. Mamundaya yazip indirecem insanity workoutu.. İçinde hangi gün neyi yapacağim var mi? 20 kilo vermem lazim acilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Nasipse yarin başlamayi dusunuyorum. Mamundaya yazip indirecem insanity workoutu.. İçinde hangi gün neyi yapacağim var mi? 20 kilo vermem lazim acilen

Arkadaşım yukarda programları yayınladık 3-4 mesaj yukarda onlardan faydalanabilirsin
  • Ankarada oturan varmı. Bir takım kursakta hep beraber yapsak. Hem motive hemde sonucu hızlı ve sağlıklı bir şekilde alırız....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da link gönderebilir misiniz? Teşekkürler.
  • hızlı kilo veren arkadaslar bir sorum olucak herhangi bir deri sarkması oluyormu ?
  • Bende torrentten indirmeye başladım.. Geçen sene bu zamanlar profesyonel spor kariyerime ara verdikten sonra 10kg kadar aldım. Evde boş zamanlarda yapabileceğim bişeyler ararken denk geldim. Sanırım hızlı bir şekilde forma sokabilecek bir egzersizler bütünü.. Deneyip gelişmeleri yazarım..
  • evet arkadaşlar...

Bu yazıya başlarken 99,930 kg'dan şu an 73 kiloya inmiş biri olarak yazıyorum.

uzun uzun serüvenimi anlatmama gerek yok merek adenlere anlatabilirim..

evimde dynamic rw730 kürek ve dynamic 950 eliptik kondisyon bisikleti var...

Diyetle 75 e indikten sonra dağılan vücudumu toparlayabilmek için aletlerle çalışırken uzun bi süre önce bu programlardan haberim oldu...

Sizlere tavsiyem günde 3,5-4 litre su içmeniz, yeşil çay çok acıktığınız zamanlarda da filtre kahve içmeniz (Kahveyi abartmayın zira aşırı kahve demir eksikliğine neden oluyor)....

her iki programı da uygulamış biri olarak şunu diyebilirim... hemde aynı gün her ikisini çalışarak evet haftada 15 saate yakın yaptım bu programı.

İkiside kesinlikle ZOR programlar

ön etapta vücudunuzu açmanız ve hamlığınızı atmanızı tavsiye ederim... Daha sonrasında da eğer yağ yüzdenizden memnun değilseniz insanty programını bitirip p90x programına başlamanız olucaktır... İnsanty programı daha çok kardio ağırlıklı bir program... Daha sonrasında P90x çünkü p90x daha çok kasları terbiye eden bir program...

Altın öğütler: diyet yapıyorsanız sağlam bir multivitamin almanız benim tercihim solgar VM2000'di.. Performans artırmak için de kesinlikle arı poleni orjinalini bulamayabilirsiniz onun yerine solgarın bee pollen kullanabilirsiniz... f/p oranı yüksek bir ürün.... Ayrıca yulaf ezmesi gramajına dikkat ederek yağsız sütle birlikte tüketmeniz kaslarınızın yapılanmasını artırır, antremanlardan sonra en kaliteli aminoasit yumurta beyazı 5 adet, tuz, şeker hayatınızdan çıkartın, P90x programını yaparken antremanlardan sonra ayrıca tavuk göğsü

sorusu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum.. Şimdiden kolay gelsin bol ayılmalı bayılmalı günler....

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

arkadaşlar bu programlar evde malzeme olmadan mı yapılıyor yoksa spor salonundamı yapılmalı.ayrıca kaslı bir vücuda sahip oldunuz mu bitiren arkadaşlar...

Programın içerisinde "Upper Body Weight Traning" diye bir video var eğer programa ek olarak bu çalışmayıda haftanın 1-2 günü ikinci antreman olarak yaparsanız evet kaslı bir vücudunuz olur:)

NOT: Ama yine söylemek istiyorum bakın ben 50. gündeyim yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum geceleri yemek yiyorum çay şeker gırla halleyler falan bu yüzden kilo veremedim keşke beslenmemi de düzene koysaymışım diyorum çünkü bu kadar emeğin karşılığında daha iyi sonuçlar almak isterdim ama yinede vücudum eskisine göre çok iyi

• 185 cm boy ve 94 kiloyum.

özellikle yağlar göbeğimde birikmiş durumda,i

internette

insanity Plyometric Cardio Circuit ve Cardio Circuit programlarını buldum yağları vermek için hangisi uygundur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 24 Ağustos 2012; 15:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

185 cm boy ve 94 kiloyum.

özellikle yağlar göbeğimde birikmiş durumda,i

internette

insanity Plyometric Cardio Circuit ve Cardio Circuit programlarını buldum yağları vermek için hangisi uygundur ?

Bu o şekilde bir program değil belirli bir mantığı var hergün farklı video var ve videolarda belirli düzen içerisinde. Biraz araştırırsanız tüm videoların olduğu bir torrent bulabilirsiniz yada bir arkadaşınızdan temin edebilirsiniz var ise ben öyle yapmıştım.

Ama beslenmenize dikkat etmediğiniz sürece programdan tam verim alamazsınız. Ben bugün 51. gün programını bitirdim hala göbeğimde yağ var. Eskisine göre vücudum iyi evet hemde çok iyi. Ama emin olun bu antremanı bir diyetisyen yada programın içinden çıkan Nutrition Guide'i (Beslenme Rehberi) dikkate alsaydım. 51. günde zaten sporsuz 10 kilo verirdim ben zaten 10 kilo versem 80 kiloya düşerdim boyum 184, birde üstüne böyle yoğun bir antreman neredeyse bırakın göbeğin karın kasları bile belli olmaya başlardı sanırım.

Başlayacak arkadaşlara en büyük tavsiyem bu evet çok daha estetik olursunuz spor yaptığınız her halinizden belli olur ama bu kadar yorgunluğun daha iyi sonuçları olabilirdi. LÜTFEN BESLENMENİZE DİKKAT EDİN!

İyi forumlar..

• indirdim ,14 video var icinde.. simdi bunun programini nereden bulabilirim? hangi videodan baslayacagim veya hangisini ne kadar kac dk yapicam? bilginiz var mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.