Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu spor kesinlikle xok kilolu arkadaslar ixin degil cok ise yariyor kilo vermede o yuzden kilolu herkes buna yoneliyor ama yok yani dogru degil bunun yapilmasi her hareket hoplama ziplama nekadar korumaya calisilsada o dizlere tasiyabileceginden xok ama cok saha fazla yuk biniyor cok kilolu arkadaslar daha dikkatli olsunlar doktor kontrollerini ihmal etmesinler kalici sorunlarla karsilasabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 kilodan 81 kiloya dustum 4 5 aylik uzuuuuun bir spor surecinden sonra. 6gun once insanitye tekrar basladim ilk hafta bitti kararliyim bitirecem bu sefer.

• 2 ay sonunda programı tamamlamış bulunmaktayım. Diyet + Oruç + Spor olarak. Kendimi çok iyi hissediyorum. Program yanında halı saha maçlarımda oldu. Programa başlayacak arkadaslar gözlerinizde fazla büyütmeyin günler ilerledikçe vucudunuzda ona göre direnç kazanıyor. 90 lardan 77-78 lere kadar düstüm. Simdi tecrübeli arkadaşlara sorum program bittiği için mevcut kiloyu korumak için ne yapmalıyı. P90x e baslamayı düşünüyorum. P90x yanında normal yemek alışkanlıma devam etsem kilo alırmıyım. Zira diyet yapmak ülkemizde çok zor. Gerek yemek kültürü gerekse insansanların bakışı diyeti zorlaştıran faktörlerden. Özellikle göbek bölgemde ciddi incelme oldu ve bunu kaybetmek istemiyorum.

• ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    yemek duzenin nasil bielmiyorum ama en basindan beri diyete karsiyim saglikli beslenmek en dogrusu ve bunu hayat bicimi haline getirmek basindan itibaren bunu yapsaydiniz biyle bir aorunla karsilasmazdiniz zira yemek duzeniniz coktan degismis ve hayatinizin bir rutini haline gelirdi bence saglikli beslenmegi arastirin diyetle bir omur gecmez

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Tamda merak ettiğim sey buydu. Diyetteki amacım hizlı kilo vermekti ki bunun zararları olduğunu bilsemde bir zarara uğramadan yapmayı Allaha şükür başardım. Fiziki bir zarara uğramadım. Spor geçmisim var. Birazcık mental yorgunluk oldu diyebilirim o kadar. Bundan sonra sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim ve bunun yanında spor dan vazgeçmeyi düsünmüyorum. Simdi merak ettiğim kardiyo ya devammı etsem yada baska bir programa mı baslasam... Mevcut kiloyu koruyarak sağlıklı beslenmeye devam etmek istiyorum. Kendimi zorlayan sporlardan hoşlanıyorum. Kosu , yürüyüş gibi sporlar kesmiyor beni ki zaten bunları halı sahada yapıyorum.

krndi isteginize bagli insanity yada p90 cokta farkli degiller isin ozunde ikiside kilo verdiri programlar dogru beslenme ile kilo vermeden bu sporlari yapabilirsiniz p90 biraz daha kas yapar ben p90 i bitirince okullar acilmis olacak gecen sene atirdigim zamanida ayirma imkanim olmayacak okuldaki yoga yada krndini savunma derslerine katilip evdede focus t25 yapmayi planliyorum arrik kilo vermek istemedigimden dolayi insamity yaparkenki kadar siki ve yediklerine siki sikiya bagli bir duzenim yok hala saglikli besleniyorum ama ortalama yarim kase ile bir kase arasi daha cok yemek yiyorum ben kendimi biliyorum eger sizde vucudunuzu taniyorsaniz duzeninizi kendiniz ayarlayin yok tanimiyorsaniz bir doktora bas vurun bence

• ayakkabısız yapmak zararlı mıdır bu hareketleri? kendimi daha rahat hissediyorum ayakkabısız ama sakatlanma riskini arttırıyor muyum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

ayakkabısız yapmak zararlı mıdır bu hareketleri? kendimi daha rahat hissediyorum ayakkabısız ama sakatlanma riskini arttırıyor muyum acaba?

Ayakkabısız ayaklarınız zarar görür. Ben decathlonda ucuz ama kaliteli bir spor ayakkabı var ondan aldım sırf bu yüzden. Çorapsız kullanıyorum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

ayakkabısız yapmak zararlı mıdır bu hareketleri? kendimi daha rahat hissediyorum ayakkabısız ama sakatlanma riskini arttırıyor muyum acaba?

kesinlikle ayakkabısız yapma. neden diyecek olursan ben yaklaşık 4 ay önce zıplama hareketini yaparken yere düşüş esnasında ayağımı burktum. çektiğim acının haddi hesabı yok. markalı yada markasız önemli değil. muhakkak ayakkabı giy.
  • Dün Plyometric Cardio Circuit'i son kez yapıp ilk ayı bitirdim. Yarın Max Interval Sports Training ile recovery week'e başlayacağım, geçen sene tam bu sıralarda belim sakatlanmıştı recovery week'i ve sonrasını yapamamıştım. Bu sefer bitireceğim ama kararlıyım

• Insanity workout'tan başka neler yapmalıyız yağ yakmak amaci ile yoksa bu gayet yeterli mi dediklerine göre kardio antremanları 40-1 saat arasi sürüyor daha fazlasını yapmamız kas kaybına sebep oluyormuş.
  • 77.5 bel ilk ayim bitmek uzere bugun son yoga mi yapip ikinci aya gececegim evrim gecirdim son bes bucuk ayda bazen ben bile inanamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

77.5 bel ilk ayim bitmek uzere bugun son yoga mi yapip ikinci aya gececegim evrim gecirdim son bes bucuk ayda bazen ben bile inanamiyorum

Merhaba gecenlerde arladaslarla konusurken insanity workout dan haberdar oldum.öncelikle merak ettiğim bir şey var;

Bu program günlük hareketlerden oluşuyormuş ve evde yapılıyormuş dogru mu?
    Bir de benim normal kardiyo programım var ve 400-600 arası kalori yakıyorum.bu programda ortala kaç kalori yakılıyor.

Not:boyum 1.83 ve 75 kg ım, yagım yok(kaslıyım ama daha fazla kas kütlesi almak istemiyorum sadece bu program merak ettim)

• arkadaşlar ikinci haftadayım 6.günde pure cardio-cardio abs var. bu ikisini hemen ard arda mı yapacagız yoksa birini yapıp ara verip mi ?
  • Arkadaşlar program olarak 5 gün antreman 2 gün istarahst mi yoksa 6 a 1 mi uyguluyosunuz?

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    6 1

• quote:

Orijinalden alıntı: sivasli451

arkadaşlar ikinci haftadayım 6.günde pure cardio-cardio abs var. bu ikisini hemen ard arda mı yapacagız yoksa birini yapıp ara verip mi ?

Üst üste yapacaksın ister 5-10 dk ara verip yap isterse 1 su içip hemen başla. Üst üstte yapmandaki amaç bence metabolizma hızlanmışken cardio abs 'a geçmen vucut için daha iyi olur. Yoksa aynı gün içinde istediğin vakit de yapabilirsin

Edit : P90x i indirdim ve çalışma takvimi arıyorum. Elinde olanlar paylaşırsa sevinirim . Bu arada herkes'e iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 28 Temmuz 2014; 14:59:12 >
    p90x calendar yazarsan google a cikar

• Hocam nette farklı takvimler var bunu indirdim içeriği doğrumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 28 Temmuz 2014; 15:48:22 >
    dogru bu normal program

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.