Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Plyometric Cardio Circuit yapacağım. Pazar günü dinlenmeyi düşünüyordum fakat Perşembe gününü pas geçtiğim için Perşembe günü yapmam gereken Recovery hareketlerini yapacağım. Enfes sonuçlar veriyor program. Benim şimdilik tek sıkıntım hareketleri yaparken ateş gibi yanıyorum. Kapı pencere ne varsa açıyorum fakat pek faydası olmuyor
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    ben insanityi ilk yaptigimda hic ara vermemistim ama bunun sebebi sadece psikolojikti spora bagliligimi boxmamak icindi bi yerde salarsam ipin ucu kacar diyeydi hastada olsam yaptim agrim olsada yaptim(hafif agrilar) programa normal devam edin benxe off gununuzde atladiginizi yaparsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baslamakmistiyorum 2 yildir hareketsizlik ve sigarabirakma sebebi (ya da bahanesi) ile saglam kilo aldim progmrami nasil bulabilirim
    Pm den atabilecek olan varmi acaba . cok sportmen degilim .sinav falan hak getire. Onerileriniz nelerdir

• benim boyum 185 kilom ise 80 göbeğim çıkmaya başladı bu programa başlamak istiyorum fakat sadece yağlarımı mı eritirim bu programla yoksa hafiften kasta yapabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafici

benim boyum 185 kilom ise 80 göbeğim çıkmaya başladı bu programa başlamak istiyorum fakat sadece yağlarımı mı eritirim bu programla yoksa hafiften kasta yapabilirmiyim ?

İnsanitiy pek kas yapmaya uygun bir dal değil. Ancak boy kilo uyumunuz gayet doğal. 1,85 boya 80 kilo gayet uygun.

Siz bence kilo vermek değilde dediğiniz gibi kas yapmaya uygun bir program uygulayın. Ancak dediğim gibi İnsanity kilo vermeye yarayan bir program kas yapmak için arkadaşlar başka programlar uyguluyor konunun içerisinde vardı.

Bu arada bu programı yapan herkese saygılar sevgiler. Şu aralar 80-81 kiloyum arkadaşlar boy 1,86.

Bu programa başladığımda 105 kilo idim şuan mutluyum sizde yapmaya devam edin pes etmeyin Başaracaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 21 Temmuz 2014; 15:55:57 >

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi orantısal olarak iyi ama bende bögesel yağlanma var kilo alsam hemen göbek ve bel bölgesine gidiyor biraz göbek çıktı haliyle yazın başında 74 idim
    zaten fit bir görünüş bana yeter sadece kas yapmakta pek gözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafici

dediğin gibi orantısal olarak iyi ama bende bögesel yağlanma var kilo alsam hemen göbek ve bel bölgesine gidiyor biraz göbek çıktı haliyle yazın başında 74 idim
    zaten fit bir görünüş bana yeter sadece kas yapmakta pek gözüm yok

Mekik denediniz mi hocam. Ben hergün 60 mekik çekiyorum sertleşme mevcut. Günde 5 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır.
  • alt kata ses gitmemesi için ne yapmak lazım ucuz yollu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

alt kata ses gitmemesi için ne yapmak lazım ucuz yollu beyler

zıplama hareketlerini halının üstünde yapıyorum ben. böylelikle çok daha az ses çıkıyor. bir de düşerken parmak uçlarına düş
  • Kullanan arkadaşlar link verebilir mi bana indirmem için, bir de Türkçe mi program ?
  • Bugun rest günü sizce ne yapıyım?
  • 12dk sürdü aşkımız
  • EmektarTR E kullanıcısına yanıt
    yat tadini cikar yarin tekrar baslayacak .d

• bugün 3 saatlik uykuyla tüm günü sersem bir şekilde geçirdim. pas geçmeyi düşünüyordum ama sonradan vicdan yaptım. gecenin 11inde cardio circuit yaptım
  • bende 4 gün önce başladım fit testi iki gün yarıda bıraktım dört gün boyunca denedim bugün tam olarak yaptım yarın ikinci videoya geçecegimde yapabilirmiyim bilmiyorum
  • İyi günler arkadaşlar p90x programın için herşeyim var fakat 3 gün sonra yazlığa gideceğim için orada malzeme yok bu yüzden insanity programına başlamaya karar verdim be her gün spordan sonra havuzda yüzme fırsatımda olucak Yaşım 16 Boyum 1.84 Kilom 100 bu programın işe yarayacağını düşünüyormusunuz ve ayriyetten gelişme cağındaolduğum için boyum uzamasına katkı sağlarmı

• pure cardio fena
  • nasıl bir şeydir bu ya normal bir insanın yapması mümkün değil bence bu hareketleri fit adamları koymuşlar videoya silah gibi yapıyorlar. 100kiloluk bir adamın yapabileceğine aklım ermiyor. Not: 3 yıldır spor yaparım böyle işkence görmedim

Şimdi sorum şu;
    2. Gün dk20de iptal oldum bıraktım 2 3 saat ara verip 20.dkdan devam mı edeyim yoksa yarına mı atlayım?
  • witamin01 W kullanıcısına yanıt
    Ben 130kg başlayıp 114 olarak bitirdim. Üstüne 30 gün daha yaptım. Olayı sadece kilo olarak görmemelisiniz. Ben eskiden sporcu olduğum için şuan bile insanlar ne kadar zayıfsın diyor ama 114 kiloyum.
    Sorunuza gelince;

Her gün yapabildiğiniz kadar yapın, zorlamayın ama programı tamamlamaya gayret edin. Yarıda bırakmamak önemli. Vücut tam yağ yakmaya başladığı zaman siz bırakmış oluyorsunuz. Madem bıraktınız sıradaki programdan devam edin ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. İrade önemli, psikolojik olarak da bitirmeye odaklanmalısınız.

Programın zayıflama ve kilo verme amacı dışında psikolojik olarak da güçlü olmanızı sağladığı bir gerçek. Pes etmemeyi, sizi öldürmeyen acının sizi ne kadar güçlendirdiğini gördükçe daha rahat yapacaksınız. Programın ilk ayı kondisyon kazanmak için. 2. ay başlamadan videolara göz gezdirdiğimde çok korkmuş ve gözümde büyütmüştüm. Şimdi güle oynaya yapıyorum. Sizin de öyle olacaktır

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    valla helal olsun ben de 110 kiloydum spora başladığımda eliptik koşu felan derken 80e kadar düştüm ama hızlı kilo alıp vermeden kaynaklı vücudumda deformeler oluştu onlarıda yok etmeye çalışıyorum 1 senedir pek bir gelişme gösteremedim. şimdi buna başladım bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.