Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93389419

arkadaslar bakarmisiniz konuma insanity ile ilgilk simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizlere dikkat edin benim ilk ay biterken diz ağrısı çok arttı 89 kiloda başlamıştım şimdi tam yapamıyorum fakat 84-85 arasında gidip geliyorum
  • Arkadaslar iyi forumlar herkese.

Konuda ki tum sayfalari okudum hemen hemen. En cok gordugum mesaj link isteme ve su kadar surede su kadar kilo verebilir miyim oldu. Link istemeyin artik cunku burada ki kullanici arkadaslar saolsunlar ilk sayfalardan itibaren usanmadan surekli link paylasmislar. Biraz okuyun ve bu paylasimi yapan arkadaslara saygisizlik etmek yerine tesekkur edin lutfen. Diger bi konuda sure bazinda ne kadar kilo verebilme olayi. Arkadaslar, her insanin bunyesi ve vucut tipi farklidir. Bu yuzden ben 1 ay da 10 kilo verebiliyorken sen 5 kilo veya 20 kilo verebilirsin. Bunu denemeden bilemezsin! Lutfen artik bunu da sormayi kesin. Eminim ki burada bu sporu yapan arkadaslar gercek zamanli ve gercek deneyimlerin yer aldigi mesaj gormek istiyorlar.Lutfen bunu goz onunde bulundurun ve ona gore mesaj yazin konuya. Tavsiye istemek farklidir, lafim onlara degildir bilinsin.

Simdi konuya donersek eger;

Gecen yil tanistim bu tarz home fitness sporuyla. P90X ile basladim. Orijinal dvd setini aldim, basladim ve iyi kotu bitirdim. Yaklasik 115 kilo basladim ve iyisiyle kotusuyle 4 ay surdu. Sonunda 91-92 kilolari gordum.Gobek kisminda istedigim neticeyi alamamistim ama gayet kasli ve diri bir vucudum oldu. O zaman ki tek hatam ardindan Insanity´e baslamamak oldu. Vardiyali sistemde ve cok enteresan bir iste calisiyorum. Enerji sektorundeyim. Yeni bir tesisyapildi ve biz bagli oldugumuz birimden oraya transfer olduk. Haliyle tum standartlarim ve yasam seklim degisti. Velhasil kelam sporu biraktik, eski gunleri unuttuk ve kendimizi kolaya cekirdege verdik. Inanilmaz gelebilir ama yaklasik 7 ayda 30 kilo aldim. Vucuttipim endomorf oldugu icin cok cabuk kilo aliyorum maalesef. Ama sunu herkesin kulagina kupe etmesi gerekir ki KOLA insanligin en buyuk dusmanlarindan biri. Bunu sakin unutmayin. Bir bardakta ortalama 25 gram islenmis seker var ki diger bilesenlerden soz etmiyorum bile. Ne yaparsaniz yapin kola, gazli icecek veya islenmis seker tuketmeyin.

Durum bu olunca artik tekrar spora baslamak gerektigini anladim ve nisan sonu gibi tekrar basladim spora. Bu sefer kafamda insanity vardi ama vucut buna hazir olmadigi icin p90x ile basladim tekrar. Nispeten vucut buna daha hazirdi cunku. Yaklasik 2 hafta devam ettim buna. Daha sonra insanity alismak ve vucudu biraz daha toparlamak icin 2 hafta p90x–insanity HYBRID yaptim ve 2 hafta da artik tam deneyimden once insanity yaptim.yani 40-45 gun alisma evresi gecirdim. Bu suredeyaklasik 10 kilo fark etti tarti. Yeni baslayacak arkadaslarin, hele ki cok kilolu arkadaslarin insanity'den once buna hazirlanmalari gerektigi onem arz etmektedir. Videolari tam yapamazsiniz ve yapmaya da calismayin. Egonuza yenik dusmeyin ki sorun cikmasin. Cunku cok zor. Her babayigit yapamaz.Siz elinizden geleni yapin, gerisi gelecektir.

Son olarak, insanity'e basladim. Bugun 3. gun ve hala videolari tam bitiremiyorum. O kadar hazir gelmeme ragmen. Gercekten cok zor. Once bir doktor kontrolu bence gerekli arkadaslar. Beslenme konusuna gelirsek eger, burada isler karisiyor. P90x beslenmesi cok farkli insanity cok farkli. Insanity de amac yag yakmak oldugu icin protein alimini yuksek tutup karbonhidrat hele ki islenmis karbonhidrat alimi yapmayin. Sut, yogurt, tavuk gogsu, yagsiz kirmizi et, balik, baklagiller, lifli gidalar, sebze, kuruyemis ve sekeri az olan meyveler. Bu sporun beslenme eko sistemi budur, kombinasyon size kalmis. Sut ve sut urunleri yagsiz, meyveler az sekerli, sekerli olanlarda kararinda, bakgillere cok yuklenmeden, tavuga ve yesillige abanarak ve yanina mutlaka yogurt ekleyerek ogun kombinasyonu yapin. Mesela tavuk salata yogurt. Ara ogun sari leblebi belki elma veya bi kase yogurt gibi. Leblebi tavsiyemdir, tok tutar. Kendinizi ac birakmadan uygulayin arkadaslar.3 ogune takilmayin bence. Herkes farkliydi ya hani burada da bu gecerli bence. Ben mesela 2 ogun ana 3 ara yiyip iciyorum. Sizin kendini vucudunuzu dinlemeniz gerek. Bu sart!

Hayatinizdan suyu eksik etmeyin, kola ve turevleri cikartin. Seker un tuztuketmeyin. Inanin ki olmezsiniz. Bakin ben olmedim;) sporu katiyen tok karnina yapmayin, en kotu yemekten 2,5-3 saat sonra yapin sporu. Ayakkabi ile yapin, yalin ayak yaptim benve sorun yasiyorum.

Simdilik bu kadar arkadaslar. Sorusu olan buradan veya ozelden sorabilir. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Herkese iyi forumlar, kazasiz belasiz sporlu gunler. Daha yol uzun, donmek yok ha gayret;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinqSaber -- 20 Haziran 2014; 22:14:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 17. haftamı bıtırdım kaldı gerıye 1 hafta onumuzdekı hafta ınsanıty ı ıkı tur yapmıs olan bırı olacagım. son 2 haftadır kendımı zıhınsel olarak tamamen p90x e odakladım bunun bır sonucu olarak ve 17 haftanında etkısıyle artık ınsanıtyden sıkılmaya basladım onumuzdekı hafta son olacagı ıcın kendımı bır teskılde 1 hafta daha sıkabılecegıme ınanıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

17. haftamı bıtırdım kaldı gerıye 1 hafta onumuzdekı hafta ınsanıty ı ıkı tur yapmıs olan bırı olacagım. son 2 haftadır kendımı zıhınsel olarak tamamen p90x e odakladım bunun bır sonucu olarak ve 17 haftanında etkısıyle artık ınsanıtyden sıkılmaya basladım onumuzdekı hafta son olacagı ıcın kendımı bır teskılde 1 hafta daha sıkabılecegıme ınanıyorum ama

hocam ilk günkü ölçülerle bugünkü ölçünü kıyaslar mısın? foto varsa daha iyi olur

ve ayrıca bir sorum var bugun programımda Pure Cardio&Cardio Abs var. Sanırım Pure cardio ve sonra cardio abs yapacağım değil mi?
  • ya ben p90x3'e başladım videoyu izliyorum adam çok rahat yapıyor diyorum bunda ne var.Ben başladım 5.dk'da öldüm sandım kendimi cimcikliyorum geri kalan 25 dk'yı nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum acayip bir göğüs ağrım var ne sigara içiyorum ne de hastalığım var çok garip ağlıycam
  • ÖNEMLİ BİR SORU

VİDEODA HİÇ ARA VERMİYORLAR BENSE 5DK'DA BİR ARA VERMEK ZORUNDA KALIYORUM ERTESİ GÜN AYNI PROGRAMI TEKRARLAMALI MIYIM
  • BLG# kullanıcısına yanıt
    foto foruma atmıyorum ama olculerı verebılırım belım 116 cm dı basladıgımda suan 85 cm belımın kalınlıgı kot bedenı olarak 36 beden gıyıyordum suan 32 beden kot bol gelıyor
  • Evet son bilgilendirmeyi yazayım yataktan bağlanıyorum 2 Gün Ayaklarımdan kıçımın üzerine oturamadıktan sonra 3.Gün Omuz ağrısından yatamaz oldum
    Yapmayın kilolu arkadaşlar Yiyin salatınızı gidin yüzün oturun sonra Insanity P90X falan deneyin benden size tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Evet son bilgilendirmeyi yazayım yataktan bağlanıyorum 2 Gün Ayaklarımdan kıçımın üzerine oturamadıktan sonra 3.Gün Omuz ağrısından yatamaz oldum
    Yapmayın kilolu arkadaşlar Yiyin salatınızı gidin yüzün oturun sonra Insanity P90X falan deneyin benden size tavsiye

Normaldir ilk haftadan sonra geçer bende de olmuştu
  • son haftaya gitmis bulunmaktayiz aksam 4 e 5 e dogru sporu yapmayi planliyorum bugun p90x icin eksiklerimi tamamlayacagim direnc lastigi ve dambil alacagim

• Geçen sene uygulamıştım bu programı, sonra halı sahada belimi sakatladıktan sonra bırakmak zorunda kalmıştım. 3 ay önce tekrar sağlıklı duruma geldim, fitness + diyet gibi bir programa başladım. 15 haftada 17 kilo verdim. Her şey güzel giderken geçen hafta fitness'ı su bastı En az 2-3 hafta kapalı kalacağından ötürü ben de tekrar bu programa başlamaya karar verdim. Vermem gereken 7-8 kilo kaldı, diyetime sıkı bir şekilde devam ediyorum. Umarım 9 haftanın sonunda istediğim sonuçları alırım. Bugün fit test'le başlayacağım, sonumuz hayırlı olsun
  • son 3 gun insanitye vedaya az kaldı .d
  • Günaydın arkadşalar öncelikle YGS/LYS belası yüzünden 20 kilo aldım. 2. senem mezunum sürekli evdeyim ve oturuyorum resmen totoyu büyüttük bariz belli oluyor.Kilo vermek için program önerir misiniz ? Insanity ilk başta spor geçmişi olmayanlar ve ham olanlar için zor dendi tavsiye edilmedi

Özelliklerim

Boy : +1.80 hatırlamıyorum çok önce ölçüldüm en son
    Kilo : 87 Özellikle bel altında toplandı kalça civarı ve bacaklarda yukarı kalçaya doğru birbirine değiyor nerdeyse oturunca felan çok bariz belli oluyor
    Spor geçmişi : YOK

Sizlerden ricam başlangıç program önerileriniz
    Zayıflamak için tavsiyeler

İyi sabahlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAlovelyDay -- 26 Haziran 2014; 7:45:15 >
  • subat ayindan beri devam ettigim insanity nin bitmesine iki gun kaldi insanityden sikilmis olmanin ve artik yeterince zayiflamis olmamin etkisiyle bir tur daha insanity yapmamaya karar verdim onumuzdeki hafta p90x e baslayacagim ama buradaki asil soru p90x mi yapmaliyim yoksa p90x-insanity hybrid mi yapmaliyim hangidinden daha cok verim alirim bilgilendirecek arkadaslara simdidrn tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rustin Cohle

Geçen sene uygulamıştım bu programı, sonra halı sahada belimi sakatladıktan sonra bırakmak zorunda kalmıştım. 3 ay önce tekrar sağlıklı duruma geldim, fitness + diyet gibi bir programa başladım. 15 haftada 17 kilo verdim. Her şey güzel giderken geçen hafta fitness'ı su bastı En az 2-3 hafta kapalı kalacağından ötürü ben de tekrar bu programa başlamaya karar verdim. Vermem gereken 7-8 kilo kaldı, diyetime sıkı bir şekilde devam ediyorum. Umarım 9 haftanın sonunda istediğim sonuçları alırım. Bugün fit test'le başlayacağım, sonumuz hayırlı olsun

Diyet yapıyorum derken nasıl bi diyet uyguladınız? Birde insanity ye başlayacaksınız ve ramazan geliyor nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben de insanitiy son 4 haftaya girdim...(recovery week de tamamladım) ramazanda hem oruç tutup hemde insanity ye nasıl devam ederiz?

Bu arada ciddi kilo verdim pantolonlar üstümde durmaz oldu.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 26 Haziran 2014; 21:08:07 >

• ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    ramazanda oruc tutmayacagim icin nasil yapilir bilmiyorum ama bu ramazanda hem oruc hem sporun bir arada olacagini dusunmuyorum sizede yazik oruc tutmayi dusunuyorsaniz insanitye ara verin bence

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Oruç tutacağız yaptığım bi ibadet o :) Şaka bir yana insanity ye ara versem verdiğim kiloları geri alabilirim diye korkuyorum. Sonuçta ramazan uzun bir süre. Birde başladığım bir işi bitirmek istiyorum. İnsanity takıntı gibi bir şey oldu. Bir de ilk haftalardaki performansımla şimdiki performansımın farkını gördükçe bırakasım hiç gelmiyor. Bakalım ramazanın ilk günleri deneyecem ona göre yürüyüş tarzı şeylere yönelirim artık.. Şunu da söyliyim insanity'ye aksam 21:30- 22:00 gibi başlıyorum.Aslında değişen bir şey olmaz diye düşünüyorum iftardan sonra yaparım artık...
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Allah kabul etsin degisen soyle birsey olur vucut butun gun ac susuz yeterli enerjiniz olmayacaktir insanityi birakip onun yerine hafif tempolu jog atmaya yonelebilirsiniz kilo almazsiniz eger iftarda yedikletinizi abartmazsaniz tabi bu benim dusuncem siz yinede kendiniz bilirsiniz .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 27 Haziran 2014; 7:10:10 >
  • son 1 ınsanıty ıcın olan gerı sayımımızın sonuna gelıyoruz arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.