Bundan 5 yıl öncesine kadar teknoloji insan için vardı artık öyle değil Youtube'a girmek istiyorsan video izlemek zorundasın pcn bozulduysa format atıcaksın sitede gerekli ISO dosyasını bulucaksın gerekli programı bulup yazma esnasında (yin para verip aldığın diske yazılırken) donmasını,bozulmasını umacaksın yeni güncelleme gelecek 10 sene önce 2gb ramler yaptığın işe 8gb ram az gelecek güncelleme üzerine güncelleme ve iyileştirme yine teknoloji için, reklam için asla ama asla insan için değil. Reklam, bir yerde ürün ücretsizse ürün sizsiniz. Artık dayanılmaz hala geliyor bu leş internet. Dünyanın her yerinden daha çok para verip alıyoruz interneti hemde 16mbpsini ama işte... Adam akıllı kullanmak istiyorsan bunu her şey için abone olman gerekiyor her ay 3 lira 5 lira yolunman gerekiyor ki artık bıktım bundan. Pcmi yükseltmeye çalışmak beni heyecanlandırıyordu benim amacım oluyordu ama telefon ya da PC artık benim için değil ben onlar için varolduğumu anladığında beri dayanılmaz bi iğrenme isteği uyandırıyor. Artık o 7 aileden biri midir üst akılmıdır her ne karın ağrısından. |
Bildirim