Şimdi Ara

İnsanın kanından olmayan birisini sevmesi saçmalığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ablalar kardeşler, bana saçma geliyor. tabiki sevgi saygı bir yere kadar olur ama böyle acayip bir değer vermek bence saçma ve yapmacık.Aşk diye bir şey yok bu sadece çok beğenme, hoşlanma ve çiftleşme isteği.Peki evlenmeyecek miyim ? tabii ki evlenmek isterim.Çünkü mantıklı bir şekilde aile kurup gelirimi arttırarak kendi kanımdan bir çocuk yapıp onu çok sevebilirim.Yanlış anlaşılmasın eşimi sevmem demiyorum,sadece öyle olağanüstü bir hayranlık bir aşk duymayacağımı düşünüyorum. Sizin bu konudaki fikirleriniz nedir ?

• ben targaryen değilim

Stannis 4-Ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 31 Mart 2017; 15:10:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde senin gibi düşüncelere sahip kişiler,bir zaman sonra Aşkından ölüyorum'culara dönüşüyor.O yüzden çok da büyük konuşmamak gerekiyor
  • Sevgilimi herkesten (anne hariç) çok seviyorum 😍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani acayip bi değer vermek derken. ?.. herkes normal bi şekilde seviyor işte. aşkın gerektirdiği kadar.senin yapmacık bulduğun ne anlamadım
  • Yaş kaç

• Insanin kanindan olan birisini oldurmesi kadar sacmadir. (Yani sacma degildir ikiside normal bisey)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Yani demek istediğim bir kızı sevdiğim için peşinden koşmam. şansımı denerim olmazsa bırakırım.Çünkü evlilikler aşk meşkle değil mantıklı kurulması gerektiğini düşünüyorum.herkes bir hevesle evlenip sonra maddi manevi sıkıntılar sebebi ile mutsuz birliktelikler sürüyor.
  • Bu adam sevilmezmi be
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROx8x_abB1HkXeG8mlMbQXA1V--bxfQyGghfJOPzxZIHPZV5_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdmrc06 -- 31 Mart 2017; 16:32:12 >
  • Okumayın ensest

• Hayvanlardan farkımız da budur işte. Birine karşı anlamsız sevgi beslemek. Belki bu sevginin kaynağı ona sahip olma isteğidir bilinmez. Ama şundan eminim ki insan sevmeye ve sevilmeye muhtaçtır. Hele ki bu kişi seninle ömrünün sonuna kadar hayatını birleştirmeye karar veren kişiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Yani demek istediğim bir kızı sevdiğim için peşinden koşmam. şansımı denerim olmazsa bırakırım.Çünkü evlilikler aşk meşkle değil mantıklı kurulması gerektiğini düşünüyorum.herkes bir hevesle evlenip sonra maddi manevi sıkıntılar sebebi ile mutsuz birliktelikler sürüyor.

e zaten öyle olacak şansınız deneyeceksin olursa olur olmazsa olmaz. doğru olan bu zaten. birşeyi gerekli görüyorsa insan yapar. eğer peşinde koşunca olcak birşeyse insan peşinden koşar. koşman gerekiyorsa koşarsın. ne kadar istiyorsan o kadar koşarsın. ne kadar beğendiysen falan işte.

zaten ben bu konuda aşk kelimesini kullanmayı doğru ve lüzumlu bulmuyorum. ben sevgi kelimesini tercih ederim.

evlenceğin insanı sevmelisin.o kadar . mantıklı olmalıdır tabikide.
    ama sevmelisin. yani gerek ve yeter şart odur.

• Bence soru şöylenolmalı :

"İnsanın kanından olan birini sevmek zorunda olma saçmalığı?"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.