O ders beklediğim gibi değil bu ders beklediğim gibi değil assignmentın birisi yüksek birisi düşük e ne kaldı o zaman ortalamayı koruyacak (yükselsin de istemiyorum korusaydı yeterdi) O kadar discrete çalıştım çözmediğim site kalmadı bugün yine yapamadım, olasılık vardı yine yapamadım (yaoamadımdan kastım kalmak falan değil ama herkesin yaptığı şeyi yapamayınca üzüyor) çarşamba ds var onu da yapamazsam dönemin berbat geçtiğini tescillemiş olacam. Ya da iyimser düşünüp hocaların partial puan vermesi ihtimalini düşünebilirim ama ne kadar mümkün cidden bilmiyorum (açıklanmayan ilk sınavlardan umudum azalıyor). Sınavdan önce stres sınavdan sonra stres bitmiyor bir an bile açıp 2 3 saat oyun oynayacak zamanı kendimde göremiyorum umarım finaller sonrasında düşündüğüm kadar kötü bir sonuç görmem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Aralık 2024; 18:41:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yolunda gitmeyen bölüm işleri
-
-
Tamamen bilimsel olarak şunu söyleyebilirim ki sana nazar değmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin sadece bölüm işleri yolunda gitmiyor en azindan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hakikaten öyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya tabi büyük resmi görmek lazım da sabah akşam ders assignment proje üçlüsünden çıkamadığım için böyle oluyor maalesef
geçen sene de böyle diyodun gpa 3.6 geldi.
-
maalesef çoğu yer öyle, boş vaktim hiç olmadı nerdeyse şu üni hayatında.
-
O ama ilk sınavlar falan sistemi bilmediğimiz için öyleydi, 2.dönemden itibaren zorluk arttı biraz o yüzden bilemiyorum.
Bir de discrete her şeyi kabak gibi belliyken ve çoğu soruyu yapabiliyorken bu sefer tam karmaşa oldu destan yazdım ne kadar kabul eder bilmiyorum
e hocam bi postunda "üni kolay millet boşa ağlıyor" gibi bir şey demiştin ve birkaç kez okumak kolay diyordun.
zorluğunu ve yoğunluğunu geçtim keyifli de değil ya valla hiçbir ders zerre sarmıyor.
-
Yani sonra diyorlar mühendisler niye ders konuşuyor başka neyimiz var ki konuşalım, bugün sınav yarın proje sonra tekrar sınav
Ama 3 hafta ara geliyor bunu gidip direksiyonla ets ile stres atarak değerlendirebilirim
2.sınıfın başı/ortasıydı o zamanlar sonra işler değişti
-
Sorma ya aynı, sürekli meşgulüm şunu yap onu yap bunu yap. Son sınıfım bir de, saçmalık yani.
-
Aylar sonra muhtemelen en stresli her şeyi (hem de her şeyi) kafaya taktığım bir gün yaşadım öyle ki artık sınav düşünmeye bile zaman harcamak istemiyorum cidden bir müddet dinlenmem lazım, niye böyle oldu gerçekten bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Aralık 2024; 0:12:8 >
Her daim üst üste gelen şeyler olabiliyor hocam. Günün sonunda sizin bir anda odaklanabileceğiniz bir iş olduğuna göre yapılacak şey şu anda yapmanız gereken iş hangisiyse ona odaklanıp geri kalanlar için endişelenmemek. İster istemez endişelenebiliyoruz ama bu da bir şey değiştirmeyecek hatta bizi uzun vadede olumsuz etkileyebilecek sonuçta. Kısa bir süre ara verin sonra devam edersiniz kaldığınız yerden
-
Sırada ne var diye beklerken bu sefer logic hayal kırıklığı olmuş cidden ortalamamın gidişi hiç iyi değil bu ne ya 2 gün kafa rahat etmiyor
Yav çalışmasam umursamayacam
Bütün ne varsa öğrenmeye çalışıyorum illa bir yerden gidiyor yine gidiyor, bana ağır bir yük gibi binen proje de var zaten orada da ne yapacağımı bilmiyorum, 1.5 ay sonrasını cidden merak ediyorum çok fazla şey sonuca varacak
Hocam ben de geçen sene böyle hissediyordum ama dönemi 3.33 civarı gpa ile tamamladım. Bu sene daha iyi başladım fakat yine de bazı vizeler vs istediğim gibi değil. Üstüne 2 hafta sonra 2. vizelerim başlayacak.
-
Hocam 3.33 bence gayet iyi bir ortalama ama 3.2 altı olursa (kendi adıma) üzülürüm yani bilmiyorum ileride yl yapmak isterim özel sektörde avantajım olur vs. Zaten öyle uçuk kaçık bir ortalama istemiyorum da ne bilim işlerim yolunda gitse, beklediğimden kötü almasam ya da bölümde proje yapacam diye bana ağır geleceğini düşündüğüm bir işe girdim çıksam ayrı dert çıkmasam ayrı dert bunun gibi çok fazla şey kafamda dönüyor.
Bizim yarın midterm ler tamamen bitiyor ve ocağın ilk haftasına kadar sınav yok, cidden mentalimin çökme noktasına geldiği bu günde üzerimden büyük bir yük kalkacak ama proje giib şeylere bakmam gerekecek yine, bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Aralık 2024; 19:49:42 >
Benim de katıldığım üniversite kulübünde sunumlar datathon tarzı şeyler yapılıyor fakat katılmıyorum ben. Ortalamamı biraz daha yüksek yapıp bahar dönemi için ÇAP veya Yan dala başlamayı istiyorum. Şimdilik önceliğim bu.
Proje + yoğun bir ders haftasını 2 hafta yaşadım ve gerçekten ölüm gibiydi. Her şey maalesef bir arada olmuyor.
-
çap çok şart değilse yapma bence o kadar önemli bişi değil yandalda istediğin dersleri alabiliosan yandal daha mantıklı. benim geçen sene istediğim şey olmayınca ulan yazayım gelmez diye yazdığım şeylerden biri geldi. açık söyleyeyim pek çalışmasam da yine de mental olarak zorluyor. projelere katılma yarışma yarışma gezme hem motivasyon verir hem de yandaldan istediğin dersleri kafana göre alıp kendine miss gibi program yaratırsın. öteki türlü çalışma motivasyonun bir anda giderse sınava 2 gün kala sabahtan akşama kadar bir yerde çalışıp sınav geçmeye çalışıyorsun.
bir arkadaş grubu bulup proje yarışma katılmak + yandaldan ilgini çeken şeyleri alıp internetten onları araştırmak >>> çap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 3 Aralık 2024; 19:58:29 >
Benzer içerikler
- 5 ayda hukuk kazanılır mı
- fonksiyonlar kaç günde biter
- uluslararası ilişkiler mezunu avukat olabilir mi
- en iyi banka kartı
- film indirme sitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X