Şimdi Ara

Insanimiz habire avunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cogunluk 300€-700€ maasa kopek gibi (kopekten beter aslinda kopegin masrafi daha cok )yasayip avunuyor. Ustunu kazanan da ya hirsiz ya sirket sahibi. Sehirlerde ne gezecek yer var ne insanlarda gezecek huzur var herkes kafayi yemis. Gencler desen bir degeri olmayan dandik universitelerde omur curutuyor. Bende isterim durum boyle olmasin ama Turkiye degismeyecek. Akp olsun olmasin halk akilli degil iyi yemegin bile luks oldugu yerde baska soze gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de üstüne niye motoru yerli milli değil derler. Önce insana yaşama hakkı ver sonra soru sormaya hakkın olsun. Yaşam koşulları farklı olunca amerikada 5 yılda geliştirilen şey belki burada 10 yılda geliştirilecek. Belki 5 yılda geliştirilecek ama üretime geçecek desteği nereden kim verecek?

Avunmak suç değil, avundurucu partilere oy vermek suç olmalı. Muhalefet iktidar farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Aralık 2018; 19:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Bir de üstüne niye motoru yerli milli değil derler. Önce insana yaşama hakkı ver sonra soru sormaya hakkın olsun. Yaşam koşulları farklı olunca amerikada 5 yılda geliştirilen şey belki burada 10 yılda geliştirilecek. Belki 5 yılda geliştirilecek ama üretime geçecek desteği nereden kim verecek?

Avunmak suç değil, avundurucu partilere oy vermek suç olmalı. Muhalefet iktidar farketmez.
    Bahsstrigim bu. Burda yesillik alanda sokakta hic cop yok niye adam kendisini de seviyor yasadigi yeri de. Turkiyede sokagi lagima ceviriyorlar herkesin derdi var amaaan at yere diyolar. Bunlar kucuk ornekler bir suru sey var ama en cok zoruma giden burdaki cocuklar 18 yasinda kocaman evde ps4 pc luks esyalar her turlu sosyal imkan disarda para harcama korkhsu yok sinavsiz yasarken bizim gencler de kole kopek gibi sinava calisip zar zor disari cikiyor zor parayla aldiklari bilgisayarda hayatlarini olduruyorlar bi kahve aliyon turkiye 15 lira cocugun babasi 50 lira aliyo zaten ne kahve alabilir ne iskender yiyebilir. Yazik valla ama elimden bir sey gelmiyor Turkiye biteli yillar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-54CA7772D -- 30 Aralık 2018; 21:23:13 >

• Hocam milletin memleket meselelerini taktigi yok

Ulan sinavim var carsidan kitap alacaktım dun 1.5 milyonluk sehirde yer yok yer igne atsan dusmez yere tum yollar kapali guc bela aldim ciktim arabayi koyacak yer bulamadık insanlar ustume cikacakti kaldirimda 2 kisi yuruyemedik

Herkes kendi kafasında bizim gibi çok az bir azınlık geleceği ve memleketin halini görüp üzülüyor anca kendimize zarar veriyoruz kimse kimsenin umrunda degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-54CA7772D

Bahsstrigim bu. Burda yesillik alanda sokakta hic cop yok niye adam kendisini de seviyor yasadigi yeri de. Turkiyede sokagi lagima ceviriyorlar herkesin derdi var amaaan at yere diyolar. Bunlar kucuk ornekler bir suru sey var ama en cok zoruma giden burdaki cocuklar 18 yasinda kocaman evde ps4 pc luks esyalar her turlu sosyal imkan disarda para harcama korkhsu yok sinavsiz yasarken bizim gencler de kole kopek gibi sinava calisip zar zor disari cikiyor zor parayla aldiklari bilgisayarda hayatlarini olduruyorlar bi kahve aliyon turkiye 15 lira cocugun babasi 50 lira aliyo zaten ne kahve alabilir ne iskender yiyebilir. Yazik valla ama elimden bir sey gelmiyor Turkiye biteli yillar oldu.

Alıntıları Göster
    Evet nedense ihtiyacı olana üretene destek yok, harvurup harman savurana bol keseden hortum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hocam milletin memleket meselelerini taktigi yok

Ulan sinavim var carsidan kitap alacaktım dun 1.5 milyonluk sehirde yer yok yer igne atsan dusmez yere tum yollar kapali guc bela aldim ciktim arabayi koyacak yer bulamadık insanlar ustume cikacakti kaldirimda 2 kisi yuruyemedik

Herkes kendi kafasında bizim gibi çok az bir azınlık geleceği ve memleketin halini görüp üzülüyor anca kendimize zarar veriyoruz kimse kimsenin umrunda degil
    Iste kimse hayatindan memnun degil mutlu degil insanlar. Diziyle falan uyutmaya calisiyolar da insanlari olmuyor. Normal yasam standartlarina erismeden Turkiye duzelmez. Bu hayat sartlarinin habire kotulesmesi de sadece iktidarin isine gelir. Gencler daha cok rekabetle kopek gibi calisir yine calan iktidar olur insanlar hayati yiter gider. Turkiye ne zaman gelsem boyle bide istanbulu savunuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Evet nedense ihtiyacı olana üretene destek yok, harvurup harman savurana bol keseden hortum.

Alıntıları Göster
    Hersey torpille gencler calisiyor da anca isi yine Akpciler kapiyor. Cocukda para yok part time calis desen burda saati 10€ turkiyede 5 liraya kopek olacak birilerine zor sartlarda cogu calismiyor zaten bu durumda. Sukur sukur diye milletin kemik suyu siktilar valla. yazik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Iste kimse hayatindan memnun degil mutlu degil insanlar. Diziyle falan uyutmaya calisiyolar da insanlari olmuyor. Normal yasam standartlarina erismeden Turkiye duzelmez. Bu hayat sartlarinin habire kotulesmesi de sadece iktidarin isine gelir. Gencler daha cok rekabetle kopek gibi calisir yine calan iktidar olur insanlar hayati yiter gider. Turkiye ne zaman gelsem boyle bide istanbulu savunuyolar

Alıntıları Göster
    Ustadim kendi hayatim adina sizinle 1 e 1 ayni fikirdeyim de

Sanki millet bana dedigim gibi gayet mutlu ve hicbir sey umurlarinda degilmis gibi geliyor

Herkes kendine ve isine odaklanmış ulke falan umurlarinda değil

Bu arada hangi ulkedesiniz oralarda nasıl hayat bir konu açsanız guzel olur yurtdisinda yasam konularini forumca cok severiz :)

• quote:

Hersey torpille gencler calisiyor da anca isi yine Akpciler kapiyor. Cocukda para yok part time calis desen burda saati 10€ turkiyede 5 liraya kopek olacak birilerine zor sartlarda cogu calismiyor zaten bu durumda. Sukur sukur diye milletin kemik suyu siktilar valla. yazik

Alıntıları Göster
    Torpili iyi olan kazanıyor. Keşke herkes sevidiği işte çalışabilse. Sevdiği işte bile şiddete maruz kalıp çıkmak zorunda kalanlar var, bunun da avunulacak bir yanı yok. Sorunun olduğu yerden uzaklaşıp stresi azaltmak lazım ama genelde para sorun oluyor insanlar zorla stresli işte çalışmaya devam ediyor. Bir de bu stresin üzerine forumlarda o kişinin yaptığı işle alakalı olarak "ama motoru yerli değil" diye yazıyorlar. Sonuçta insanın ingiliz icadı bilgisayarla yunan icadı foruma girip latin icadı harflerle dert yandığı yerde "ama motoru yerli değil" cümlesinden başka avunacak şeyi olmuyor çünkü kendisine de evde işte başka yerde başka baskılar uygulanıyor, şiddet şiddeti doğurur. Avuntu da avuntuyu. Bu zinciri kıracak bir sistem lazım ama nedense ilk uçak fabrikamızın kapatılmasını takiben gelişen olaylar sonucunda samanı bile ithal eder olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Aralık 2018; 19:47:0 >

• Osmanlı torunuyuk elhamdülillah.Bu yeter bize.
  • Böyle millete böyle yaşam çok bile

• Benim kira yardımı 1000 Euro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.