Şimdi Ara

İnsanı Türklüğünden Utandırıyolar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blog tv de geziniyodum az önce yayının birinde biri link paylaşıyo rus bi kız varmış onu soyacaklarmış 80-90 kişi open boobs open tits open legss vsvs yazıp kızı soymaya çalışıyolar kız resmen i dont like Turkish boys dedi nefret ediyorum dedi ya bunlar yüzün den itibarimiz kalmadı kimsenin gözün de Türküm demeye çekinir oldum . Buda böyle bi anımdır anlatayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sons0fAnarchY -- 5 Haziran 2012; 2:00:51 >

• Nick-konu başlığı uyumsuzluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 5 Haziran 2012; 2:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Nick-konu başlığı uyumsuzluğu

Onla bunun ne ilgisi var Einheitsfront kardeş
  • o değilde adresi atsana bi bakalım
  • Utandıranlar sadece bunlar olsa ne kadar iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

Blog tv de geziniyodum az önce yayının birinde biri link paylaşıyo rus bi kız varmış onu soyacaklarmış 80-90 kişi open boobs open tits open legss vsvs yazıp kızı soymaya çalışıyolar kız resmen i dont like Turkish boys dedi nefret ediyorum dedi ya bunlar yüzün den itibarimiz kalmadı kimsenin gözün de Türküm demeye çekinir oldum . Buda böyle bi anımdır anlatayım dedim

seni tutan birini goremiyorum istersen git tutan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

Blog tv de geziniyodum az önce yayının birinde biri link paylaşıyo rus bi kız varmış onu soyacaklarmış 80-90 kişi open boobs open tits open legss vsvs yazıp kızı soymaya çalışıyolar kız resmen i dont like Turkish boys dedi nefret ediyorum dedi ya bunlar yüzün den itibarimiz kalmadı kimsenin gözün de Türküm demeye çekinir oldum . Buda böyle bi anımdır anlatayım dedim

seni tutan birini goremiyorum istersen git tutan yok

Sen izin verdin ya kimse tutamaz artık beni buraadaaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ar yu seks

• Insanlar yuzsuz terbiyesiz. Burada bile belli ediyorlar kendilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: New Order

ar yu seks

Yes,I am
  • Peki kız neden açmış acaba blogu? İlgi çekmek değil mi amaç?
  • serserinin biri yanlis yapti diye sen türklugu cope atiyorsun seni bosverde milletinde aklini karistiriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Peki kız neden açmış acaba blogu? İlgi çekmek değil mi amaç?

kiz yavsamazsa erkek gevsemez

• quote:

serserinin biri yanlis yapti diye sen türklugu cope atiyorsun seni bosverde milletinde aklini karistiriyorsun

Sen çok yanlış anlamışın hocam 1 kişi değil yayına girip yayın linki veriyolar 80 90 kişi bi anda saldırıyo yayına sonra open titsler havada uçuşuyo ayrıca türklüğü çöpemi attım ? Onu nerden çıkardın böyle bi durum beni utandırıyo sen Türk olmayı böyle olmak olarak görüyosan ya sen Türk değilsin ya ben
  • kardes kalbini kirdiysam kusura bakma bu aralar turklukle ilgili cok moralimi bozan dunyanin her yeri cennetmis burasi cehennemmis gibi konusan adamlar var onlarin yuzunden bu tur konularda anlayissiz konusuyorum ister istemez o serserilerin yaptigida yanlis onuda dogru bulmuyorum yani rus bayanlar turkiyedeki turizm yerlerine ilgi duyuyor onuda bu tipler bitirecek

• download tanga???
  • quote:

kardes kalbini kirdiysam kusura bakma bu aralar turklukle ilgili cok moralimi bozan dunyanin her yeri cennetmis burasi cehennemmis gibi konusan adamlar var onlarin yuzunden bu tur konularda anlayissiz konusuyorum ister istemez o serserilerin yaptigida yanlis onuda dogru bulmuyorum yani rus bayanlar turkiyedeki turizm yerlerine ilgi duyuyor onuda bu tipler bitirecek

yok estağfurullah sadece bayanıydı rusuydu bu bakımdan değil kardeşim her açıdan rezil ediyolar millet Türkleri mal,sığır sex den başka bişey düşünmeyen insanlar olarak görüyo .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.