Şimdi Ara

İnsanı kendi milletinden soğutuyorlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerde bi hile hurda bizim millette. Nerde bi sahtekarlık var, o da bizde. Kolaya kaçma kul hakkı yeme, ondan da var. Gece gece sinir oldum yav.

Sahura kadar BF4 oynuyorum bu aralar. 3-4 oyundur hileciler denk geliyorum. Hepsi de türk. Bi de kendi kendilerine küfür falan ediyolar. Lan kimse türkçe konuşmuyo kime küfrediyosun neye küfrediyosun. Kimsenin karşılık verdiği yok. Kendi kendine *ç, p*ç falan yazıyo chat'e öldükçe.

En son dayanamadım son maçtakine girdim ana avrat. Aynı takımdaydık ona rağmen dayanamadım. Açmış aimbotu zıplaya zıplaya tarıyo. Anasına sövünce noldu anlamadım, büyük sandı beni heralde bi pıstı. Abi ben sadece karşıda da olunca açıyorum falan diyo. Lan ayyuma kodumun pervanesi, karşıda hile yok ki kimi kandırıyosun sen?

Hadi bak wallhack falan anlarım, noobsundur bilmiyosundur oyunu, daha çok zevk alıyosundur öyle. Fakat aimbot nedir arkadaş ya, mouse'a basılı tutuyosun o kadar.

Ben anlamıyorum gerçekten, nerde bi b*k var hile var hepsi bizim millette. CS GO'da Call of Duty'de, BF'de akla hayale gelebilecek bütün oyunlarda. Ben hiç alman, fransız görmedim hile kullanan. Ya rus oluyo şerefsizler ya da bizim milletten. Bıktım artık...

Of be rahatladım valla. Ramazan ramazan insanın sabrını zorluyolar ya

• Kolaya kaçma fantaya kaç
    Edit; Birine az sövmemiştim aynı durumdan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 27 Haziran 2016; 3:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf düşünüyordum soğudum almayacağım.
    Eziklik psikolojisi olanlar hile kullanır.

• Bir oyun için aziz Türk milletine hakaret edemezsin.

• Bende ülke devlet meseleleri sandım bumuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bir oyun için aziz Türk milletine hakaret edemezsin.

Oyun için etmiyorum anlamadın sen olayı. Oyundaki pislik insanlara ediyorum, ve bu insanların çoğu türk. Ve bu sadece oyun meselesi için geçerli değil. Fırsatı bulduğunda hiç bi daha düşünmüyo insanımız maaşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 27 Haziran 2016; 3:33:07 >
  • Ps4 al bf yi orda oyna hile yok hurda yok kafa rahat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamazlaaaar ederler seni. Üzerler çocuk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Ps4 al bf yi orda oyna hile yok hurda yok kafa rahat

Kolla fps güzel olmuyo. 360'da BFBC2 oynardım ama.
  • Bfde hiç hile görmedim ben türk bile çok nadir tabi 2 yıl öncesinden bahsediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.