Şimdi Ara

İnsanı çıldırtıyorlar dolandırıcılık almış yürümüş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün internet bankacılığı ile Garanti GSM TL Yükleme servisini kullanmak istedim, her şeyi harfi harfine doğru yapmama rağmen "Böyle bir numara bulunamıyor" uyarısı verdi (Hat Turkcell) Bugün ise Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim, hiçbir sorun görünmüyor dediler, isterseniz bizim sistemimizi kullanabilirsiniz diye de ekledi temsilci... Tamam dedim bağlayın yükleme servisinize (Servis Numarası 8035)

Ben otomatik bir sistem üzerinden bu işlem ilerleyecek diye beklerken elemanın biri telefona çıktı, kaşla göz arası daha iki kelam edemeden TC Kimlik No istedi. Dedim hayırdır, efendim işte kem küm sizi sisteme dahil edebilmek için istiyoruz, lafı uzatmasına mahal vermeden görüşmeyi bitirdim. Nette kısa bir araştırma yapayım dedim ki ne göreyim, paçayı ucuz kurtarmışız. Turkcell kendinden bağımsız sözde anlaşmalı olduğu yan kuruluşlara yetki vermiş, bunun gibi firmalar da halkı istediği gibi soyuyorlar. Aman bulaşmayın, telefonu kapatmasak annemizin kızlık soyadına kadar gidecekmiş olay. Turkcell' den şikayet eden çok insan gördüm, tuhafıma giderdi hep, adamlar haklıymış.

Bu Garanti GSM TL Yükleme servisiyle sorun yaşayan bir ben miyim, Garanti' yi arayıp kayıt mı olmamız lazım bu iş için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOZ_ -- 1 Temmuz 2014; 17:48:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.