Şimdi Ara

İNSANCA YAŞAMAK MI HİÇ YAŞAMAMAK MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insan idealindeki hayatı yaşayamayacaksa en azından asgari ihtiyaçlarını bu ihtiyaçlar arasında piramitte olduğu gibi saygınlıkta var yaşamanın anlamı nedir ki ? Özellikle bunu sakatlanan futbolcularda görmekteyim. Yaşıyor ama aslında yaşamıyor zaman dolduruyor ya da kendi canını alıyor. Bu beni çok düşündürüyor her işte bu var. Geçen gün Araştırma görevlisi mülakatına girdim sonuç gene hüsran ama aldığım cevap hep en azından hayattasın neden hayatta olayım ki doğru düzgün bir işim yok kadınlar zaten güce taparlar bu durumda kendine de saygın kalmıyor istediğin kadar yakışıklı fizikli ol sanırsam bir şeyler beni engelliyor ama böyle de yaşamak mantıksız ve manasız geliyor. Bir gün bu insanlar hakkımı son kez yiyecekler gerçekten hayat çok acımasız keşke büyük bir kıyamet kopsa herkes sıfırlansa ya da beni mülakata alan insanlarla bir ormanda kanunsuz bir şekilde karşılaşabilsek.

• Bu mantığa göre dünyadaki insanlar içinde bir kaç milyonu hariç kimse yaşamıyor. Sonuçta bir ferrariye ağız tadı ile sahip olamayacaksak neden yaşıyoruz ki değil mi? Ama değil dimi :) çünkü hepimiz o azınlıktaki kesimden olamayız bunu biliyoruz.

Böyle şeylere çok da takılma hocam. İnan yaşadıkların herkesin başına geliyor. Yapman gereken bir şekilde başka bir yol bulup hayatına devam etmek. Zamanında benim de yüksek lisans başvurumda benzer şeyler başıma gelmişti, ilanda 10 kişi alınacağı yazıyordu, ben 9. oldum 8 kişi aldılar. (ki düşün ben zaten öylesine yapacaktım yüksek lisansı, öğretim görevlisi olayım falan gibi bir derdim olmadığını orada herkes biliyordu)

Hayat karşına başka bir sürü fırsat çıkartacak. O şekilde bakarsan bence çok daha mutlu olursun. Ki gerçekten çıkartıyor da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek mi yaşamak mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.