Şimdi Ara

İnsan neden kıskanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan hayatımda ciddi bi şekilde çok yakın olduğum sevdiğim değer verdiğim bi kız var. bu kızın ailesi beni tanıyor benim ailemde onu tanıyor.
    her neyse kızla arada bir birbirimizin evine falan gidiyoruz kötü bişey yapmıyoruz tabi film falan izliyoruz. yani şöyle söyleyim yeri gelince bir dost yeri gelince bir sevgiliyiz.
    konu şu ki ben bu kızı olduğu gibi kabullenmek istiyorum ama hayatında sadece tek erkek ben olmicam bi kaç erkek arkadaşlarıda olucak fakat ben sınıfta bi arkadaşımla konuştuğunda falan direk kıskanmaya başlıyorum birazda içime kapalı bir kişiyim ayrıca manik depresifim.
    ben bu kıza sonuna kadar güveniyorum ama sınıfta ki arkadaşımda biraz dengesiz konuşmalar oldugu için bu benim canımı sıkıyor.
    benim istediğim şey sadece şu ben bu kızı seviyorum ama çok fazla kıskanmak istemiyorum buna bi çözüm olamazmı ben her defasında gülüp eğlenilen muhabbetler olduğunda suratım asık kalmak istemiyorum.insanlarla muhabbet etmek arkadaşlarımla etkileyici bi biçimde konuşmak istiyorum yani boş muhabbetler etmek istemiyorum ama kişiliğimden dolayı genelde sessiz ve çok çabuk sıkılan biriyim sevdiğim bi insanıda herkesten kıskanıyorum

• AŞIK ADAM KISKANIR AYNEN DEVAM

SEVDİĞİNİ KISKANMAYAN DEYYUSTUR
  • KARDEŞİM DİNİMİZDE DE VAR İNSAN EŞİNİ KISKANIRMIŞ KISKANMAK GÜZEL TABİ KAFADA KURMAMAK KAYDI İLE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

AŞIK ADAM KISKANIR AYNEN DEVAM

quote:

Orijinalden alıntı: birumutişte

KARDEŞİM DİNİMİZDE DE VAR İNSAN EŞİNİ KISKANIRMIŞ KISKANMAK GÜZEL TABİ KAFADA KURMAMAK KAYDI İLE..

Burası ciddi bir bölüm ama bu cevaplara ancak böyle yanıt verilebilir:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

AŞIK ADAM KISKANIR AYNEN DEVAM

quote:

Orijinalden alıntı: birumutişte

KARDEŞİM DİNİMİZDE DE VAR İNSAN EŞİNİ KISKANIRMIŞ KISKANMAK GÜZEL TABİ KAFADA KURMAMAK KAYDI İLE..

Burası ciddi bir bölüm ama bu cevaplara ancak böyle yanıt verilebilir:

/>

anladık ataistsin

• aciz insan kıskanır
  • sevmek acizlikmi kardeşim seven insan sahiplenir ve kıskanır....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

aciz insan kıskanır

aynen katiliyorum kendine guveni olmayan insan asiri derece kiskanir.
  • yok yere bi arkadasiyle konusuyo guluyo diye kiskanan erkekte ozguven problemi vardir, kendine guveni olan adam otu boku kiskanmaz. Ve ozguven problemi bi erkekte en itici seydir kendi kendinizi bitiriyosunuz boyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

yok yere bi arkadasiyle konusuyo guluyo diye kiskanan erkekte ozguven problemi vardir, kendine guveni olan adam otu boku kiskanmaz. Ve ozguven problemi bi erkekte en itici seydir kendi kendinizi bitiriyosunuz boyle.

DOĞRU DİYOSUN ARKADAŞIM ASLINDA FİKRİMİ ÇÜRÜTTÜ...:D
  • Aynı şey bende de var*dı bu Cumartesi bu sebepten dolayı, çocukça davranıyorsun deyip gitti
  • Unutma bunu da;
    birlikte guzel vakit gecirdin guldun eglwndin diye hicbir insan evladina guvenme. Guven farkli yollarla kazanilir eglenceyle degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.