Şimdi Ara

İnsan ne için yaşıyor? 1 ev 1 araba için 1 ömür çalışılır mı? Günde 2 saat yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 10 saat çalışıyorum yolla beraber günün 12 saatini işe ayırıyorum. Dön yemek ye duş al uyku uyu bi 10 saat en az öyle gidiyor. Günde 2 saat yaşıyorum gibi hissediyorum. Kendime vakit ayırmaya zamanım yok. Evli, çocuklu birisi olsam çoluk çocuğa ayıracak zamanım olmaz.

Üniversite bitirmişiz milletin fabrikasında milletin cebini parayla dolduruyoruz. Torpil yoksa hukuk, mimarlık, iyi bir üniversitede mühendislik okumak gerekiyor sağlıkta bile bir ton atama bekleyen var.

Evler almış başını gitmiş keza araba fiyatları da öyle. Koca ömrü günde 2 saat yaşayarak bir ev bir araba ancak alınabiliyor.

İşin garibi herkes bu hayattan şikayetçi fakat kimsenin sesi çıkmıyor...

• Haklısın ama çözüm sunmamışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bide şu yönden düşün hayatta neler var neler hastalare gittinmi hic? bi gördünmü ordakileri

bak bende 10 saat calısıyorum ve mutluyum cünkü elimiz ayagımız tutuyor lüks yaşamıyoruz ama fakirde degiliz istediklerimi alabiliyoruz canımız birşey cekince alabiliyoruz maaşımızı alıp birşeyler yapabiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Kardeşim bide şu yönden düşün hayatta neler var neler hastalare gittinmi hic? bi gördünmü ordakileri

bak bende 10 saat calısıyorum ve mutluyum cünkü elimiz ayagımız tutuyor lüks yaşamıyoruz ama fakirde degiliz istediklerimi alabiliyoruz canımız birşey cekince alabiliyoruz maaşımızı alıp birşeyler yapabiliyoruz ?

Ev geçindiriyor musun? Ailenin yanında kalıyorsan asgari ücret bile iyi para gibi geliyor bir genç için. Ama kirayla faturalarla boğuşuyorsan ay sonunu düşünürsün
  • doğru maalesef
  • Ben buna uyanışın ilk bölümü diyorum. Evli değilsen,çocuk yoksa ve üniversitede bitirdiysen yapılacak şey basit hocam. Mesleğine uygun eleman arayan ülkelerin listesine bak. Örnek vermek gerekirse Avustralya şuan ilk okul ve lise öğretmeni alıyor dışardan. Anlayacağın beyin göçünden bahsediyorum. Bir kaç yıl içinde memur olarak atanamazsam benimde yapacağım şey bu olacak. Almanya'da sıfır porsche jip galeride 22.000 Euro'ya satılırken Türkiye'de 2008 kasası 130.000 Tl'den başlıyor. Burası yaşanacak ülke değil artık.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam haklısında bu yazdıklarının aynısını dışarda dediğimiz zaman anahtar kelimeler
    "herkes çalışıyor bir sen çalışmıyorsun"
    "sabahat et"
    "çalışmak istemiyormusun?" deniliyor
    seni anlıyorumda çıkış yolu yok hani 100 bin lira falan olsa derdim ama oda para değil 150-200 binde yetmez ama bankaya atıp faizini yer ossura ossura uyurdum bende 100 bin bile olsa yeterdi işten bende memnun değilim dakikaları hatta saniyeleri sayıyorum akşama kadar sen 10 saati birşey yaparak geçiriyorsundur en azından
  • Doğru düzgün bir bölüm okumadığında bunların olacağını bilmiyor muydun gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bolum mezunusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nitelikli eğitimli insanlar patronlarını zengin etmek için çalışır :d Zengin baba yoksul baba adlı kitabı okulanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Todd

Doğru düzgün bir bölüm okumadığında bunların olacağını bilmiyor muydun gerçekten

Buna katılmıyorum dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyada sıradan bir işçi 2 3 günlük yevmiyesiyle işini görebilecek güzel bir araba alabiliyor. burda senelerce çalışsan anca karnın doyuyor. arabam olsun dersen çekiyorsun kredi 10 sene kara kara düşünüyorsun ne zaman bitecek bu taksitler diye. cennetle cehennem gibi aradaki fark
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.