Şimdi Ara

İnsan kendi milletinden nefret eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi artık Türkiye'den Ronaldo'da çıksa Messi'de çıksa anadolu topçusu diyip sevmem bıktım usandım artık yeter. Sırf daha çok yatıp göbeklerini daha çok şişirebilmek için çalışan yabancı topçularıda soğutuyorlar sadece bu maç değil her maç böyle. Podolski bile soğudu sene başındaki performansıyla şimdiki arasında çok fark var. Sneijder'ın 11 başlamadığı son Trabzon maçı hariç bi maç yanlış hatırlamıyorsam 2. devrenin başındaydı ve Sneijder cezalıydı ama emin değilim. Podolski boşa kaçıyor bomboş Selçuk Efendi alıyor topu bakınıyor 270 derece turlayıp tekrar arkasındaki Chedjou'ya veriyor topu neden ? Kendiside biliyor kazma olduğunu atamayacağını veya gözleri Burakçığını arıyor bulamayınca geri atıyor.

Tek bişey istiyorum bidaha Türk Td almayalım gelecek TD'de Türkleri sevmeyen nefret eden bi milletten olsun resmen nefret etsin. Antremanda bile satamadığı Türk topçuları ayrı çalıştırsın koridorda filan denk gelirse Iğğkkk Türk filan desin böyle ne bileyim bişey yapsın Türk topçularda görsünler Hamzacıkları yabancılara neler yapmış.

• Fenerli troller bile bişey yazmamış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Fenerli troller bile bişey yazmamış .

Fenerli troller en azından trollemeyi biliyor. Laf anlattığına değiyor. Şimdi birkaç tane bjk lı troll gelir saçmalamaya başlar. Şimdi hakkını yemeyeyim BJK nın da meşhur bir trolü var lafım ona değil. Yalnız birkaç tane yeni eleman türedi yazık kimin çocuğuysa dedirtecek cinsten.
  • egemena E kullanıcısına yanıt
    Yazık onlarada yav heveslerini alsınlar.
  • Şu takımı emanet edecek otoriter bir hoca bulsakda 3-4 sene takımı emanet edebilecek şu yerli ırkçılardan kurtulsak. Bir sistem oturtacak, dediğini yapmayanın kariyerini bitirecek, böyle ırkçılık yapıp pas vermeyen adamın anında kariyerini bitirecek güçlü bir hoca lazım. Takımda ne yönetim ne hoca olmayınca böyle vurdum duymazlar normal. Çünkü takımı yöneten şu an oyuncular keyiflerine göre oynuyorlar takımda bir düzen bir sistem yok.
  • Bu konuya troller bile yazmaz. Saçmalığa bak. Milletinden nefret ediyormuş. Defol git o zaman demezler mi adama?
  • Lord Greyjoy kullanıcısına yanıt
    Burak Umut
    Yasin Emre
    Selçuk Bilal
    Olcan Hakan Semih Sabri
    Eray

Td: Hamza

Türk futbolcuları çok seviyosan bu kadroyla başarılar sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalamana alışığım ama emre çolak 100 bin euro ya oynuyor dedikten sonra sana diyecek laf bulamıyorum.
  • Oyuncuya dayalı sisteme müdahale etmeyen yonetiminizde suç

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Saçmalamana alışığım ama emre çolak 100 bin euro ya oynuyor dedikten sonra sana diyecek laf bulamıyorum.

benim demek istediğim takımın yıldız oyuncuları asıl komutanları sorumluluk almıyor ama takımın sıradan oyuncusu askeri sorumluluk alıp bir şeyler yapmaya çalışıyor. ligdeki rize maçını hatırla emre iyi veya kötü şeyler yapmıştır fark etmez ama sorumluluk almaktan hiç kaçınmadı poldi ise defans arasında saklandı durdu bir kere çıkıp top almaya geldiğini görmedim. eğer sen bu paraları alıyorsan bu takımın yıldızıysan takımı sahiplenmesi gereken sorumluluk alması gereken sensin. sneıjder olsa yapardı ama poldi bunları yapmıyor. her yazdığım mesajı alıntılılyorsun böyle sürekli bir laf sokma çabaları falan derdin ne yani hayır? çok saçmalıyorsam blokla geç.

•  İnsan kendi milletinden nefret eder mi ?

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqgKnsBvrO7bjJSLlSMHyEMHe2_lxxr5cK5gK4vIwyBpPRv_uTuA

Salla dur nasıl olsa iplenmiyiceksinde üste çıkıcaksın dimi .

Takımı çiftlik haline getirmiş çalışmadan göbek büyüten Türk topçuları

Muslera Sneijder Podolski Chedjou ile mi kıyaslıyorsun ?

Ortadaki gördüğün yeşil formalı kişi Uruguaylı bit vatandaş 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuştur.
    Solda gördüğün Türk vatandaşı arkadaş ise Galatasaray alt yapısından çıkmış Galatasaray evladıdır. Muhtemelen küçüklüğünden beride Galatasaraylıdır.

Bu karedede aynı Galatasaray evladı elle gol atıp hiçbir şey yokmuş gibi sevinen Antalya'nın forvet oyuncusu ile forma değişiyor.

İşine gelmeyince hakaret et ve blokla .

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Saçmalamana alışığım ama emre çolak 100 bin euro ya oynuyor dedikten sonra sana diyecek laf bulamıyorum.

benim demek istediğim takımın yıldız oyuncuları asıl komutanları sorumluluk almıyor ama takımın sıradan oyuncusu askeri sorumluluk alıp bir şeyler yapmaya çalışıyor. ligdeki rize maçını hatırla emre iyi veya kötü şeyler yapmıştır fark etmez ama sorumluluk almaktan hiç kaçınmadı poldi ise defans arasında saklandı durdu bir kere çıkıp top almaya geldiğini görmedim. eğer sen bu paraları alıyorsan bu takımın yıldızıysan takımı sahiplenmesi gereken sorumluluk alması gereken sensin. sneıjder olsa yapardı ama poldi bunları yapmıyor. her yazdığım mesajı alıntılılyorsun böyle sürekli bir laf sokma çabaları falan derdin ne yani hayır? çok saçmalıyorsam blokla geç.

Aslında bloklamak lazım ama çok eğlenceli mesajlar yazıyorsun.

• quote:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqgKnsBvrO7bjJSLlSMHyEMHe2_lxxr5cK5gK4vIwyBpPRv_uTuA

Salla dur nasıl olsa iplenmiyiceksinde üste çıkıcaksın dimi .

Takımı çiftlik haline getirmiş çalışmadan göbek büyüten Türk topçuları

Muslera Sneijder Podolski Chedjou ile mi kıyaslıyorsun ?

Ortadaki gördüğün yeşil formalı kişi Uruguaylı bit vatandaş 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuştur.
    Solda gördüğün Türk vatandaşı arkadaş ise Galatasaray alt yapısından çıkmış Galatasaray evladıdır. Muhtemelen küçüklüğünden beride Galatasaraylıdır.

Bu karedede aynı Galatasaray evladı elle gol atıp hiçbir şey yokmuş gibi sevinen Antalya'nın forvet oyuncusu ile forma değişiyor.

İşine gelmeyince hakaret et ve blokla .

yav saçmalıyorsun bana kötü tarafını gösterme bana bülent korkmazı da göster hakan şükürü de göster emre aşığı da göster yani hakkaten saçmalıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Şu yerli sevici yaratığı bloklamayan mı kaldı blokla geç uğraşılmaz bu hamza sevici ile.

• Ben mi saçmalıyorum ? Hakan Bülent Emre takımda mı şu an ? Öyle olursa Elmander Melo Popescu nedir ?

Ama Muslera Sneijder Podolski Chedjou takımda hadi Yektayı salla Sabri Selçuk Umut Semih'te takımda.

Değişik değişik yerlere dar açıdan bakıp bana saçmalıyosun diyosun yapma bunu.

• quote:

Fenerli troller bile bişey yazmamış .

• quote:

Yazık onlarada yav heveslerini alsınlar.

Şuraya bir tane nokta koysak trolluyorlar diye ağlayacaksın, millet ilgilenmiyor yine ağlıyorsun.

• quote:

Ben mi saçmalıyorum ? Hakan Bülent Emre takımda mı şu an ? Öyle olursa Elmander Melo Popescu nedir ?

Ama Muslera Sneijder Podolski Chedjou takımda hadi Yektayı salla Sabri Selçuk Umut Semih'te takımda.

Değişik değişik yerlere dar açıdan bakıp bana saçmalıyosun diyosun yapma bunu.

yav ben yerli yabancı ayırmı yapmıyorum ki bana bir de yabacıları gösteriyorsun. ben yerlileri övmüyorum ki berbat oldukları halde. yoksa bende biliyorum semih,umut,tarık falan yetersizler ama bu parayı bu adamlara veren sensin napsın adam almasın mı? 300 bin euroluk adama 1.5m euro vierrsen tabi beklentini karşılayamaz. sana çalıştığın şirkette zam verseler almaz mısın? sneıjderin göbeği de çok farklı değil mesele göbek ise illa. yerli oyuncunun iyisi gelir kötüsü gelir arada böyle çürükler geldi diye senin söyleyeceğin laf mı yani? neymiş ıykkkk türkğğğ diyecekmiş. buı saçmalamaktan da öte birşey. bunun yerli sevicilikle falan alakası yok sen bana kalkıp tarıkı gösterirsen ben de sana geçen sene pandevi gösteriri dzemalliyi gösterirm donk beyfendiyi gösteririm bunun sonu yok yani. çok kötü yabancılar gelir çok iyi yabancılar gelir çok iyi çok kötü türk oyuncular gelir falan.

• quote:

quote:

quote:

seni de bloklamak lazım aslında ama benden daha boş insanların olduğunu görmek içim ferahlıyor. kal o yüzden.

• Aynen tamamen ıykkkk türkğğğ . Yok iş ahlakı yok. Çalışayımda ondan daha iyi olayım gibi bir düşünce yok. Aaa bak hepimiz ts den gelmişiz knk olup çalışmadan para kazanalım.

Galatasaray da gostermezsin de buyuklerde oynayıp hakkıyla oynayan kaç kisi var ? 1 elin parmaklarini geçermi 10 eder mi ? Hepsi kimin ayağını nasil kaydirayim kafasinda.

Yav bu Mancini çok antreman yaptırıyor yoruluyoruz hadi oynamayıp istifa ettirelim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.