Bildirim
İnşaatta Çalışıyorum Soruları Alayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hasan sen misin lan? Cidden soruyorum. -
valla benim en saygı duyduğum mesleklerden biri, siz yapmasanız hangi mühendis çıkıp o taşları oraya koyup dizecek? işin beyin kısmını her ne kadar onlar yapıp övgüyü alsalarda, işin kas kısmında sizler varsınız, ben o binayı dikenleri daha çok taktir ediyorum -
görmez olaydım demiş -
quote:
Orijinalden alıntı: DonhanımNaber
valla benim en saygı duyduğum mesleklerden biri, siz yapmasanız hangi mühendis çıkıp o taşları oraya koyup dizecek? işin beyin kısmını her ne kadar onlar yapıp övgüyü alsalarda, işin kas kısmında sizler varsınız, ben o binayı dikenleri daha çok taktir ediyorum
haklısınız hocam bizde kas gücü en düşük maaş alan işlerden ama gelişmiş ülkelerde almanya gibi çok iyi para kazanıyor insanlar çünkü insana değer var. Bizde ki gibi gidersen git başkasını bulurun olayı yok. -
@Wonder Duck Teşekkür ederim.
@BÖCCÜK ♂ Hayır ben değilim ne alaka?
@DonhanımNaber Teşekkür ederim.Aslında mühendis işin teorik kısmıyla,işçi ise pratik kısmıyla ilgileniyor. -
İnşaatta çalışan İmam lakaplı bir arkadaşım var Hasan diye. O sebepten sordum. -
Allah kolaylık versin hocam, yaşınız kaç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde inşaatlarda doğalGaz yapıyoruz aynı çalışma sartlari
Teşekkür ederim hocam yaş 16. -
Ayın sonunu nasıl getiriyorsun? -
Yaz isi olarak mi girdin yoksa surekli orda misin, okuyor musun?
Hayret kimse mala vurmayı öğrendin mi diye sormamış.
@YapmaYapmaBunuYapma Kazandığım parayı zaten hiç harcamıyorum maddi sıkıntımız var mecbur eve harcıyoruz.
@loeweis genious Yaz işi olarak çalışıyorum,evet okuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilise İmamı
@YapmaYapmaBunuYapma Kazandığım parayı zaten hiç harcamıyorum maddi sıkıntımız var mecbur eve harcıyoruz.
@loeweis genious Yaz işi olarak çalışıyorum,evet okuyorum.
Helal olsun kardesim, ben de universiteye gectim bu sene ama uni sinavlari derken ogrencilere is veren her yer doldu gec bittigi icin ben de amca babama yardim ettim arada bizim de maddi sikintilar var ama calismadim insaat vs yerleri goze alamadigim icin
Bir de senden buyugum.
Umarim istedigin universiteyi kazanirsin ne diyim helal olsun sana
Kapitalizm hakkında ne düşünüyorsun?
Yere düşen tuglalari ne yapiyorsunuz?
@loeweis genious
Hocam tavsiyem ne yapıp ne edip okuyun inşaatta ki şartlar çok zor insan inşaata geldiğinde okumanın değerini fazlasıyla anlıyor. -
Böccük: Hasan sen misin la ?
Kilise İmamı: Hayır ben değilim.
Benzer içerikler
- meresa kullananların yorumları
- müstakil bahçede mangal yakmak yasak mı
- mr yorumlama programı ücretsiz
- tefeci nerden bulurum
- yağın kızdığı nasıl anlaşılır
- moonwalkers ayakkabı
- elektrikli bebek arabası
- deprem güvenlik bilgileri
- penis nakli
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X