Şimdi Ara

İnşaatta Çalışıyorum Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

quote:

Orijinalden alıntı: mustaaf3718

quote:

Çok edebî bir dil kullanmışsın, anlamıyorum

Adam ağır kosullar altinda calisiyor kazandigi ise hicbisey ama parayi kapitalistler ve komunistler yiyor git kuzey korede iscilik nasilmis arastir

Komünizmin ne olduğunu bilmeyen biriyle ne tartışayım

komünizmin gerçeği bu gözün kör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam ağır kosullar altinda calisiyor kazandigi ise hicbisey ama parayi kapitalistler ve komunistler yiyor git kuzey korede iscilik nasilmis arastir

Yahu bir Kuze Kore'de Komünizm filan yok.. Komünizmde devlet yoktur.
    Kuzey Kore sosyalist olmak iddiasındadır lâkin sosyalist bile değildir. Orada bürokrasinin diktatörlüğü vardır. İşçi sınfının yönetimde bir payı var mı? Bürokratik Diktatörlük de Sosyalizm filan değildir zaten.
    Meclisinde orak çekic olması onu komünist yapmaz.. Bizde de "Adalet" yazıyor ama tık yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu bir Kuze Kore'de Komünizm filan yok.. Komünizmde devlet yoktur.
    Kuzey Kore sosyalist olmak iddiasındadır lâkin sosyalist bile değildir. Orada bürokrasinin diktatörlüğü vardır. İşçi sınfının yönetimde bir payı var mı? Bürokratik Diktatörlük de Sosyalizm filan değildir zaten.
    Meclisinde orak çekic olması onu komünist yapmaz.. Bizde de "Adalet" yazıyor ama tık yok.

sizi anlıyorum sen de kürt milliyetçisi değil misin kürdistan komünist devleti kurulursa o zamanda komünizm olmadı dersiniz

• 1-Ben Türk'üm.
    2-Türkçü, Kürtçü filan değilim.
    3-Pkk'lı değilim.
    4-Bizi anlamıyorsun
    5-Kendi hayal dünyanda bir şey oluşturmuş; onu eleştiriyorsun.

Hadi kolay gele...
  • ben de staj yapıyorum, sabah 6da kalkıyorum 7:30 da iş başlıyor 16:30da bitiyor. İşiniz zor Allah yardım etsin.
  • Ben nedense ağır işlerde çalışamıyorum ya geçen hale gittim biraz kasalarla uğraşdık 2 gün kendime gelemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardanadam -- 29 Temmuz 2015; 19:09:18 >
  • quote:

1-Ben Türk'üm.
    3-Pkk'lı değilim.
    4-Bizi anlamıyorsun

Hadi kolay gele...

Marx ki kendisi YAHUDİDİR bişeyler saçmalamış yok aile kültür namus din dil kavramını insanlar oluşturmuş diyor. Bence saçmalayan odur.

• quote:

quote:

1-Ben Türk'üm.
    3-Pkk'lı değilim.
    4-Bizi anlamıyorsun

Hadi kolay gele...

Marx ki kendisi YAHUDİDİR bişeyler saçmalamış yok aile kültür namus din dil kavramını insanlar oluşturmuş diyor. Bence saçmalayan odur.

Hadi kolay gele...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

Hangi isi yaptigima gore param degisiyor.İs bittiginde parayi alicam o zaman editlerim.
    calistigim yerde benimle yasitlar var.
    biraz rahatsizdim simdi gidiyorum insaata.

Aldığın paradan memnun musun kardeşim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seviyorum bu işleri bili işlemde çalışıyorum ama hafta sonları günlük mobilya işinde çalılşıyorum

• Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    Bir isciye kapitalizm hakkinda ne dusunuyorsun diye soruyorum.. Nesi bos bunun?

Hakaret etme, kafamı bozma ayrica.

• quote:

Bir isciye kapitalizm hakkinda ne dusunuyorsun diye soruyorum.. Nesi bos bunun?

Hakaret etme, kafamı bozma ayrica.

hadi lan ordan sülük bozarsam nolur
  • Mr. Hyde kullanıcısına yanıt
    Düşündüğün manada mala vurmak kolay olmadığı gibi inşaatta da mala vurmak hiç kolay değildir
    Birkere denersen anlarsın aldığın harcı duvara fırlatıyım derken ayakkabında bulursun
  • Seni takdir ediyorum kardeşim cesaretinden dolayı. Benim yaşıtlarım dahil bu nesilde öyle totosunu zora sokabilenler pek fazla yok. Cebinde 5 tl'den fazla olmadan gezen arkadaşlarım vardı çalış diyordum meslek beğenmiyordular neymiş efendim garsonluk istermiş masa başı bişey istermiş para aslanın ağzında. Sonra işsizim diye dolaşıyorlar iş arayana iş çok

EDIT:
    quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

valla benim en saygı duyduğum mesleklerden biri, siz yapmasanız hangi mühendis çıkıp o taşları oraya koyup dizecek? işin beyin kısmını her ne kadar onlar yapıp övgüyü alsalarda, işin kas kısmında sizler varsınız, ben o binayı dikenleri daha çok taktir ediyorum

ne bekliyorsun yani? mühendisler isterse (ki niye istesinler) işçilerin işini yapabilir, hatta gün gelecek işçilerin işini makineler yapacak, şoförlerin sonu yaklaştı bile; ama işçiler mühendislik yapamaz(elbette istisnaları vardır). ayrıca mühendis tasarlamasa işçi anca kulübe yapar.

Bir şey bilmeden konuya atlayan biri daha. Arkadaşım hayatında kaç tane inşaat işçisiyle tanıştın kaç tane kalıpçıyla tanıştın bir şey bilmeden atlama böyle. O mühendis tasarlamasa o işçi o binayı mühendisin tasarımından çok daha güzel ve sağlam yapar siz ne sanıyorsunuz bu işleri. Mühendiste işçi olarak anca 3'ün 1'ini diker araziye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Rabbit -- 29 Temmuz 2015; 23:33:02 >

• bende gireğim bakalım cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Bizde inşaatlarda doğalGaz yapıyoruz aynı çalışma sartlari

vayyy nerelerdesin sen yaa aylar belki yıl oldu seni Konu dışında görmedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Rabbit

Seni takdir ediyorum kardeşim cesaretinden dolayı. Benim yaşıtlarım dahil bu nesilde öyle totosunu zora sokabilenler pek fazla yok. Cebinde 5 tl'den fazla olmadan gezen arkadaşlarım vardı çalış diyordum meslek beğenmiyordular neymiş efendim garsonluk istermiş masa başı bişey istermiş para aslanın ağzında. Sonra işsizim diye dolaşıyorlar iş arayana iş çok

EDIT:
    quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

valla benim en saygı duyduğum mesleklerden biri, siz yapmasanız hangi mühendis çıkıp o taşları oraya koyup dizecek? işin beyin kısmını her ne kadar onlar yapıp övgüyü alsalarda, işin kas kısmında sizler varsınız, ben o binayı dikenleri daha çok taktir ediyorum

ne bekliyorsun yani? mühendisler isterse (ki niye istesinler) işçilerin işini yapabilir, hatta gün gelecek işçilerin işini makineler yapacak, şoförlerin sonu yaklaştı bile; ama işçiler mühendislik yapamaz(elbette istisnaları vardır). ayrıca mühendis tasarlamasa işçi anca kulübe yapar.

Bir şey bilmeden konuya atlayan biri daha. Arkadaşım hayatında kaç tane inşaat işçisiyle tanıştın kaç tane kalıpçıyla tanıştın bir şey bilmeden atlama böyle. O mühendis tasarlamasa o işçi o binayı mühendisin tasarımından çok daha güzel ve sağlam yapar siz ne sanıyorsunuz bu işleri. Mühendiste işçi olarak anca 3'ün 1'ini diker araziye

Sen bunu edit olarak yazınca bildirim gelmemiş, tesadüfen gördüm ve iyi güldüm pek çok inşaat işçisiyle, pek çok kalıpçıyla tanıştım öncelikle, hatta küçüklüğümün bir kısmı inşaat malzemeleri arasında geçti, alçı çukurlarına düştüm falan.. neyse

Öncelikle her işçi elbette bir insandır ve her insan özeldir buna şüphemiz olmasın, öte yandan konu inşaat yapımı olduğunda işçi dediğin robottan başka bir şey değildir, tek önemli yanı kas gücüdür ve onu piyasada bulmak da çok kolaydır. mühendisin işçilik yapmasına falan gerek yoktur yani, zira kendisi çok daha değerli bir iş yapıyor, yani hesaplıyor. asıl sen bir halt bilmeden konuya atlama, eğer mühendislik olmasaydı belli bir ölçüden daha uzun olan binaların hepsi yıkılırdı, çünkü işçiler türev integral bilmez, statik dinamik mukavemet bilmez, sadece göz kararı yapılabilen şeyleri bilir. güzelmiş sağlammış, peh, peki mühendisliğin ortaya çıkışından önce ve sonra olan binaları karşılaştırmak istersin belki.

bilmemeni bir kenara bırakıyorum, bu çok da önemli değil; ama bilmediğini bilmiyor olman emin ol çok kötü. bir de böyle bilmiş bilmiş yorum yapıyor kaç işçiyle tanıştın diye. senin inşaattan tasarımdan matematikten anladığın bu kadar işte. hatta bir de şunu söyleyeyim, pek çok inşaat mühendisi ve mimar işin zor kısmını kendi yapmaz, bilgisayara yaptırır. kendisi sadece verileri girer, bilgisayar onun yerine hesapları yapar. öyle işçinin göz kararı yapacağı gibi olmaz yani.

• hatırlıyorum sanki ya sen şu ailen seni birinin yanına işe sokmuştu sende işi bırakmıştın.
    Ailen de bizi rezil ettin diye seni dışlamaya başlamıştı felan.Herhalde geri işe dönmüşsün :)
  • Allah kolaylık versin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.