Şimdi Ara

inşaat mühendisleri nasıl ev yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav yeni ev alacaz adam ev yapıyo eyvallah da 2m uzagında gökdelen gibi ev
    Ev brüt 160m2
    Bi çocuk odası yapıyo Gö.um kadar
    Çocuk odası oturma odasının yanında allahım nasıl bir mantık biz televizyonun sesinden ders çalışamıcaz.
    Allahım yapım aşamasında ev anladıkta her taraf dağınık onu geçtim kablolara takılıp düşüyoruz

Nedir bu ya ev mi

• seneye mezun olayım hepsinin cevabını vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

arkadaşım yer seçimiyle ilgili mal sahibine küfür edeceksin arsa kiminse ona
    odaların ufaklığı, dengesizliği, karanlık oda ile ilgili de mimara küfür edeceksin

saygılar.

sizde almayın yanında gökdelen gibi ev olan evi

ayrıca yapım aşamasında niye evi geziyorsunuz

gül bahçesi mi olsun yapım aşamasında yerlerde ?

güller menekşeler... ameleler top oynuyor... mangal, hamak..

tabii ki kablo olacak

yapım aşamasındaki evi gezmeden nasıl alacağız yapım aşamasındaki evler daha ucuz
    Bu arada dışardan bakınca anlaşılmıyor daha göze takılan kızıl ötesi icat edilmedi
  • O kadar aptalca binalar yapıyorlar ki aklıma almıyor.
    3+1 ev bakıyorum salonu minnacık, koltuk takımını koyamıyorsun kaldı ki masa koymaya yer kalmıyor.
    Hafta sonu bir eve baktım, iki adım salon yapmışlar yetmemiş gibi mutfağıda salona koymuşlar. 3 oda yapacağına 2 oda yap daha rahat olsun.
    Bunlar hep belediyelerdeki proje mühendislerinin başının altından çıkıyor. Salakça tasarımlar yapıyorlar.
    Odanın ortasına kocaman kolonu koyuyor, tavanın ortasından kocaman kiriş geçiyor.
  • +1
    daha ne deyim
    boyum uzun 2m yatak uzunluğu o sığıyor bu sefer geçecek yer kalmıyor
  • Gel sen yap arkadaşım o zaman
    Valla daha 3. sınıftayım, şimdiden bezdim saçma sapan arazilere isteğe uygun ev yapmaktan, ödev olmasına rağmen üstelik.
  • soruyorum size yaptıkları maket in boyu nedir benim başıma ki ordan bakıp ev kalan kaç kişidir?
    örnek daire her yerde bir olmuyor maalesef örnek vereyim 4. kattan alacaktık ama 1.kat örnek daireydi galiba
    ANCAK;1. dairenin orda kat boşluğu olduğu için daha KÜÇÜK
    etraf dağınık olsun demiyorum adam asonsör yerini dahi kapatmıyor biri düşşe ordan ? ben sadece ayağa takılacak şeyler kablo vs... gibi gidipce çimento yapma aletlerini edavatlarını toplasınlar demiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Gel sen yap arkadaşım o zaman
    Valla daha 3. sınıftayım, şimdiden bezdim saçma sapan arazilere isteğe uygun ev yapmaktan, ödev olmasına rağmen üstelik.

Arkadaşım madem ben yapacam sen neden o okulu okuyorsun ? Herkes görevini adam gibi yapsa...
  • Projesini benim tasarladığım bir müstakil evim olsun daha da bir şey istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 4 Mayıs 2010; 21:06:27 >
  • bir binanın proje ve yapım aşamasında kimlerin rol oynadığını araştır ondan sonra inşaat mühendislerine laf at..

cahillik bu olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 4 Mayıs 2010; 21:09:01 >
  • domates tarlasına 11 katlı apartman ikersen böyle olur misal türkiye istanbul göztepe gibi
  • Neden yanlış anlıyorsun ki herkes görevini adam gibi yapsa bunların hiç biri olmazdı arkadaşım.Oraya tabelaya kocaman yazıyorlar ''önce tedbir'' diye hani tedbir?
  • götten göte değişir odanın büyüklüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco76

bir binanın proje ve yapım aşamasında kimlerin rol oynadığını araştır ondan sonra inşaat mühendislerine laf at..

cahillik bu olsa gerek...

kesinlikle
  • inşaat firmaları vurgun yapalım diye göt kadar daire yapıyolar sizde burda birbirinize giriyosunuz inşaat mühendisi ne yapsın projenin sahibi cahil veya işine geldiği gibi davranan biri ise , elbet cengiz oyunları yapılıcak TR de doğru düzgün iş bekliyosanız zaten siz hayalde yaşıyosunuz demektir, zaten inşaat işleri ile uğraşan insanlar tekin insanlar değilki.
  • Hayret kimse"anladık,ev yaptırıyosunuz"dememiş.
  • gündüz bölümünde bulunması gereken odalar ile gece bölümünde bulunması gereken odaları yan yana koyan mimarlar var bide Ama bence suç mimarda da değil, müteahitdedir. Parayı onlar veriyor ne de olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.