Şimdi Ara

İnşaat işçisine yönelik fare tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, işim gereği akşama kadar 2 kg çekiç sallıyorum.

Ayrıca resimde görüldüğü üzere ellerim biraz büyükçe.

Standart ebatlarda fareleri avcuma aldığımda parmaklarımın üst boğumdan sonra ki kısmı fazla geliyor o yüzden fareyi avcuma oturtmadan kullanmak durumunda kalıyorum.

Bana tavsiye edebileceğiniz FPS oyunlarında beni üzmeyecek ağırlığı 2 kg çekice yakın ( elim çekice alışmış fareyi azcık oynatsam ekranlar arasında dolaşıyor. ) fiyatı değerini gerçek anlamda bulmuş, gereksiz pahalı olmayan, pahalıysada bile fiyatını gerçekten hakeden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mesela cebinde 100 lira para var, 50 liraya fare gördün kaçırmadan almam lazım bu fare 50 lirayı gerçekten hakediyor.

Bunun gibi.

Yoksa 1000 lirayada fare var ama adam sırf yanarlı dönerli diye koymuş o etiketi. İnşaat işçisine yönelik fare tavsiyesi

• Hocam Logitech G502'ye bir bak derim, agirlik acisindan seni uzmez, ekstra agirlik takiliyor mousea. Benim de elim buyuk gayet rahat ediyorum. Ben 320ye almistim 1.5 sene once, suan 400 civarlarinda geziyor. Indirim kovalayabilirsin amazonda bayagi uyguna gelir.
  • valiars kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Vatan bilgisayarda varmış gidip avcuma alıp hissiyatına bakacağım.
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    steel rival 310 onada bakın oda buyuk fareydi
  • "Yeni, hafif ve dayanıklı malzemeler mouse'un ağırlığını 90 grama kadar düşürerek daha hızlı ve kolay hareket ettirmenizi sağlıyor."

Bu çok hafifmiş hocam :( ama hoşuma gitti tasarımı. Mağzalarda bulabilirsem avuçlayıp bakacağım.
  • Kesinlikle steelseries rival 600
    hepsiburada dan indirimleri takip edin ben rival 310 alıcaktım 315 liraya alacağım gün rival 600 350 liraya düşmüştü direk onu aldım çok memmunum yanında 4 gr *8 tane ağırlık geliyor ben hepsini taktım gayet güzel oldu kullanımı
  • CyberShooter kullanıcısına yanıt
    Sizin eliniz de mi kürek gibi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.