Şimdi Ara

inşaat botu alınır mı,giyilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • su gecirmez ,darbeye karşı dayanıklı ,yırtılmaz,ön ucu çelik korumalı , uzun yıllar giyilir ..şekli aynen bildiğimiz bot

www.isnoktam.com/user_images/7444557.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 12 Kasım 2011; 21:15:51 >

• ben goretex bot almıştım yaklaşık 3 yıl felan önce fiyatlarıbiraz yüksek oluyo goretex botların tabikibi arkadaşta ayakkabın güzel kaç para dedi 170tl diyince çüş dedi ne özelliği var felan derken işte yağmur-kar geçirmez ayağını üşütmez dedim oda o zaman inşaat botları varönü demirli içi yünlü felan demişti aynı senin dediğin modeldende almıştı hatta

Orijinalden alıntı: slemanyak

alınır tabi alınmaz mı nerden bulabiliriz ki böyle botları

en son pratiker de vardı
  • mythbusters'ta incelemişlerdi ucu çelik botları. genelde üstüne bir şey düştüğünde parmakları daha çok acıttığı hatta kestiği düşünüyormuş. fakat öyle olmadığını ucu çelik botların kat kat daha sağlam olduğunu ispatladı adamlar.

Orijinalden alıntı: slemanyak

mythbusters'ta incelemişlerdi ucu çelik botları. genelde üstüne bir şey düştüğünde parmakları daha çok acıttığı hatta kestiği düşünüyormuş. fakat öyle olmadığını ucu çelik botların kat kat daha sağlam olduğunu ispatladı adamlar.

parmak uçlarından jeep geçse bir şey olmaz

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

ben goretex bot almıştım yaklaşık 3 yıl felan önce fiyatlarıbiraz yüksek oluyo goretex botların tabikibi arkadaşta ayakkabın güzel kaç para dedi 170tl diyince çüş dedi ne özelliği var felan derken işte yağmur-kar geçirmez ayağını üşütmez dedim oda o zaman inşaat botları varönü demirli içi yünlü felan demişti aynı senin dediğin modeldende almıştı hatta

sahibden.cm da 40 tl satıyorlar sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-yds-el-170-s2-is-guvenligi-botu-celik-burunlu-indirim-61843412/detay/
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim.

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • çelik uçlu goretex bot bulabilir miyiz ki

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

içleri rahat olmuyor

giydin denedin mi

www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=179

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 12 Kasım 2011; 22:01:00 >
  • Saçmalamayın.

inşaat botu alınır mı,giyilir mi

Yolda 10 kız görsem 7-8 inde bundan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Ocak 2013; 19:29:14 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.