Valla o videoyu seyrettim de, bir de bizim bayan taraftarlara laf ettiler. Bizimkilerin de küfürleri tasvip edilemezdi ama bu kadın kendini aşmış, yani kadın demeye bin şahit ister.
Herkes ettiğini bulmaz mı sandın?
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Ulan yemin ediyorum sinirimi aldı. Ee kadının haline bakılırsa dayak yeme filan yok, Beşiktaşlılar timsaha yattı heralde bu kez.
Polisler seni de mi copladı yoksa
beyler bende facebook yok videoyu paylaşabilirmisiniz ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Ulan yemin ediyorum sinirimi aldı. Ee kadının haline bakılırsa dayak yeme filan yok, Beşiktaşlılar timsaha yattı heralde bu kez.
Polisler seni de mi copladı yoksa
Meyra Ablanın dedikleri zoruna gitti heralde?
Abla olsa zoruma giderdi de, ne olduğu belli olduğu için zoruma gidecek bir şey yok
Yumruk atmışlardı ama beyin olmadığından pek hasar almamış.
acınacak halde, ama farkında değil. erkeklik uzvunuda ne çok anıyor, ağzından hiç düşürmedi...
karşı cinsten soğudum şu an; erkek forumdaşlarım için tehlike teşkil ediyorum.
ıyyy, hayatımda gördüğüm en itici insan tipi. inşallah aids olur.
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
ıyyy, hayatımda gördüğüm en itici insan tipi. inşallah aids olur.
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
acınacak halde, ama farkında değil. erkeklik uzvunuda ne çok anıyor, ağzından hiç düşürmedi...
Binlerce BJK'lı bayan ..... ye fener diye tezarahürat yaparken birşey yok, Fenerli bayan benzerini yaparsa auvvvv
evde kalmış kendine koca bulamamış işte napsın güne gider gibi aziz yıldırım peşine takılmış
bunu ciddiye alanın aklına şaşayım (bunu diyorum çünkü cinsiyeti olmayana cisim gibi tanımlama yapılır)
UUUUU sinirim tereyağı gibi eridi ulan
quote:
Orijinalden alıntı: NT ^ avieN
quote:
Binlerce BJK'lı bayan ..... ye fener diye tezarahürat yaparken birşey yok, Fenerli bayan benzerini yaparsa auvvvv
bu aşmış kardeşim, iki kelimesinden biri ..k, azmışıda geçmiş kudurmuş resmen yani facedeki paylaşımlarına baktımda erkeklerin yüzde doksanı bunun kadar küfür etmiyor,
Bu arada kalmış lan.Küçük,minik de olsa penisi falan da vardır bunun.Kadın mı erkek mi ben karar veremedim.
hahah kari bildigin gerizekali lan. harbi evde kalmis.
quote:
quote:
quote:
bu aşmış kardeşim, iki kelimesinden biri ..k, azmışıda geçmiş kudurmuş resmen yani facedeki paylaşımlarına baktımda erkeklerin yüzde doksanı bunun kadar küfür etmiyor,
Ben niye göremiyorum, arkadaş olarak ekledin dimi hemen çakkal
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben niye göremiyorum, arkadaş olarak ekledin dimi hemen çakkal
başlıkta linkini vermiş arkadaş, şuan profilini gizlediyse bilemem, ha bu arada çakal makal seviyeyi düşürme istersen...