Şimdi Ara

İnönüde Dayak Yiyen Kadın MEYRA MİKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne bayandır.bayan bile demek gelmiyor içimden. sayfasında videoya bakın

http://www.facebook.com/MeyraMiker
    ,
    rezil kadın iyi yapmışlar sana

• Valla o videoyu seyrettim de, bir de bizim bayan taraftarlara laf ettiler. Bizimkilerin de küfürleri tasvip edilemezdi ama bu kadın kendini aşmış, yani kadın demeye bin şahit ister.
  • Herkes ettiğini bulmaz mı sandın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Ulan yemin ediyorum sinirimi aldı. Ee kadının haline bakılırsa dayak yeme filan yok, Beşiktaşlılar timsaha yattı heralde bu kez.

Polisler seni de mi copladı yoksa
  • beyler bende facebook yok videoyu paylaşabilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Ulan yemin ediyorum sinirimi aldı. Ee kadının haline bakılırsa dayak yeme filan yok, Beşiktaşlılar timsaha yattı heralde bu kez.

Polisler seni de mi copladı yoksa

Meyra Ablanın dedikleri zoruna gitti heralde?

Abla olsa zoruma giderdi de, ne olduğu belli olduğu için zoruma gidecek bir şey yok

• Yumruk atmışlardı ama beyin olmadığından pek hasar almamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acınacak halde, ama farkında değil. erkeklik uzvunuda ne çok anıyor, ağzından hiç düşürmedi...
  • karşı cinsten soğudum şu an; erkek forumdaşlarım için tehlike teşkil ediyorum.
  • ıyyy, hayatımda gördüğüm en itici insan tipi. inşallah aids olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

ıyyy, hayatımda gördüğüm en itici insan tipi. inşallah aids olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

acınacak halde, ama farkında değil. erkeklik uzvunuda ne çok anıyor, ağzından hiç düşürmedi...

Binlerce BJK'lı bayan ..... ye fener diye tezarahürat yaparken birşey yok, Fenerli bayan benzerini yaparsa auvvvv
  • evde kalmış kendine koca bulamamış işte napsın güne gider gibi aziz yıldırım peşine takılmış

bunu ciddiye alanın aklına şaşayım (bunu diyorum çünkü cinsiyeti olmayana cisim gibi tanımlama yapılır)
  • UUUUU sinirim tereyağı gibi eridi ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT ^ avieN

quote:

acınacak halde, ama farkında değil. erkeklik uzvunuda ne çok anıyor, ağzından hiç düşürmedi...

Binlerce BJK'lı bayan ..... ye fener diye tezarahürat yaparken birşey yok, Fenerli bayan benzerini yaparsa auvvvv

bu aşmış kardeşim, iki kelimesinden biri ..k, azmışıda geçmiş kudurmuş resmen
    yani facedeki paylaşımlarına baktımda erkeklerin yüzde doksanı bunun kadar küfür etmiyor,
  • Bu arada kalmış lan.Küçük,minik de olsa penisi falan da vardır bunun.Kadın mı erkek mi ben karar veremedim.
  • hahah kari bildigin gerizekali lan. harbi evde kalmis.
  • quote:

quote:

quote:

yani facedeki paylaşımlarına baktımda erkeklerin yüzde doksanı bunun kadar küfür etmiyor,

Ben niye göremiyorum, arkadaş olarak ekledin dimi hemen çakkal

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben niye göremiyorum, arkadaş olarak ekledin dimi hemen çakkal

başlıkta linkini vermiş arkadaş, şuan profilini gizlediyse bilemem, ha bu arada çakal makal seviyeyi düşürme istersen...

• bildiğin menopoz teyze
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.