< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İNÖNÜ TIP İNGİLİZCE

-
-
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam inönü'de okumuyorum ama geçen sene bilgi alırken fakültenin iyi olduğunu söylediler. İngilizce olmasına bakma çoğu dersi türkçe olarak işleniyor ve hazırlık atlama sınavı'da kolaymış. Bana böyle anlatılmıştı
-
Inonu tip bolgenin lider hastanesidir. Egitimi cok iyidir. Ama pandemi doneminde isleri ogrenciler icin o kadar zorlastirmislar ki duyduguma gore 320 kisilik donemden 81 kisi sinifta kalmis. Normal donemde cok iyi bir okul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz nerde okuosunuz hocam
hmm anladim hocam. Benim menleketim avantajli baya ama hocalari ters diolar
Dokuz eylul
hangi bolum hocam? inonuyu nerden biliosun
Tıp. Arkadaşlarım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1y2t3c4 -- 5 Ağustos 2021; 0:42:41 >
ne demek anlamadim hocam nereye yazmayasiniz? yanlis bisey mi dedin
Yok hocam hani "inonuyu nereden biliyorsun hangi bolum okuyorsun" falan dediniz ya istemiyorsaniz anlatmayayim inonuyu o anlamda :)
Nereden anlatmanızı istemediğim yargısına vardınız ki hocam? Kötü bir şey demek istemedim.
Sıralamana göre yazabileceğin en iyi Tıp Fakültesi olduğunu söyleyebilirim, Malatya'da yaşıyorum. Orada okuyan arkadaşlarım gayet memnun. Yurt dışından hastalar geliyor öyle düşün hocaların kalitesini.
-
Ben de Malatyadayim hocam. Aynen kafama baya yatio :))
Biraz sorgular gibi oldu hocam mesajınız. Ya da ben öyle anladım, zaten o sebeple yazdıktan hemen sonra düzenlemiştim ancak görmüşsünüz yine de. Kötü niyetle yazmadıysanız hiçbir sorun yok tabii ki.
Yok hocam şndan dolayı merak ettim acaba kimden bilgi aldınız diye sağlama almak istedim. Yukarıdaki abi arkadaşlarından sormuş mesela. Bunun gibi. :))
Anladım hocam dedigim gibi inonude okuyan birkac arkadasim var ben de malatyada bulundum.
yine gelirsen haber et ikram edelim :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X