Şimdi Ara

İNÖNÜ İNGILİZCE TIP HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harbi harbi ingilizce mi burası? yani hazırlık-hazırlık atlama durumları vs. nasıl acaba 6 yıl çok gelirken 7 yıla çıkmasın şimdi. eğitim-sınavlar falan açısından türkçesiyle farklılıkları neler? bilgisi olan varsa sormak istedim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 20 Temmuz 2022; 16:57:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• ben Türkçe bölümünde okuyorum hazırlığı çok kolay herkes geçiyor zaten derslere gelince yüzde otuzu anca İngilizcedir hocaların çoğu Türkçe anlatıyor zaten sınavlar da Türkçeyle çok yakın zaten yüzde sekseni bence o sıralamaya göre düşük kalan bir bölüm Türkçesine göre çok düşük kalıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metehanoze M kullanıcısına yanıt

türkçesine göre düşük kalan derken tavsiye etmediğiniz anlamına mı geliyor yoksa arada çok fark olmamasına rağmen sıralamada fark olmasından mı bahsediyorsunuz anlayamadım. inönü ingi tavsiye eder misiniz yoksa türkçe tıplardan birine yönelmek daha mı doğru olur?

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Türkçe eğitim aynı demek için dedim mesela Türkçesi 13500 ama burası 17k larda falan düşük kalıyor Türkçesine göre ama eğitimi Türkçesiyle aynı ingilizce eğitimi yüzde 25-30 u geçmiyor ve basit şeyler ing anlatan hoca sayısı çok az Türkçeyle aynı çoğu hocaları 17k lardan 15k lardan yazilacak bir üniversite bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metehanoze M kullanıcısına yanıt

anladım hocam ingilizce bilmiyor olsak da sorun yaşamayız herhalde? hazırlığı atlamak için ne kadar çalışmak gerek acaba bende lise seviyesinde ingilizce dışında ingilizce yok şu anda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cerrahpaşa Tıp Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.