Bildirim
inonu hukuk kazanacaklara
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam önlere de yazmıştım korkuttunuz :) -
İnönü ecza yazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tutsa öyle bir giderdin ki ama tutturamadın.Kampüs kısmı da dediğin gibi hiç çekici değil ama bölümü seven için problem olmaz.Her zaman geçerli gördüğüm bir şey var üniv. hayatı için o da çevre,arkadaşlıklar.Bunlar iyi oldu mu üniversite hayatınız 10 numara olur,illa ki bir şeyler bulunur,gerisi önemsiz kalır.
Kardes bura tutsa baska sehir yazardim kendi sehrimi yazmazdim merak etme kimseye kur yapma niyetinde degilim gercekler bunlar. Gelince anlarsin neyin onemli olup olmadigini
Kampusten sehirden beklentin olmasin tek diyecegim bu. Hukuk asigi iseniz cekilir burası merak etmeyin
Tek derdim ilk senemde kazanmak Allah'ın izniyle o yüzden kazandıysak eyvallah diyeceğim iyisiyle kötüsüyle... -
quote:
Orijinalden alıntı: J.J
Kardes bura tutsa baska sehir yazardim kendi sehrimi yazmazdim merak etme kimseye kur yapma niyetinde degilim gercekler bunlar. Gelince anlarsin neyin onemli olup olmadigini
Tercih listemde yok.Ben eve yakınlık,eğitim sırasına göre tercih yaptım.İlk okuduğum yerdeki gördüklerime dayanarak söylüyorum ilk senemde dağa taşa kurulmuş bir yerde okudum ama hayatımın en iyi senesiydi nerdeyse.Döneme girerken de üzüldük sene bitince de üzüldük.
Tabi her şey bir kenara sevmeyen de sevmiyor.
Nerde okumustunuz hocam
Hayirlisi olsun
quote:
Orijinalden alıntı: J.J
Nerde okumustunuz hocam
Ankara Üniv. Gölbaşı yolları illahlah ettirebilir ama derslerin sadece ingilizceden ibaret olmasından çok boş ve kolay olmasından da olabilir zamanın tadı çıkarılıyordu.
En azindan sehriniz iyiymis
Arkadaş doğru söylüyor ben elazığlıyım malatyaya sık sık gelirim üniversite şehire çok uzak ve kampüsü çok sade hiç bir şey yok üzülerek söylüyorum ama yazanlara geçmiş olsun 4 sıkıcı yıl sizi bekliyor -
Aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X