Şimdi Ara

Inno3D'nin GeForce GTX 260 Freezer X2 modeli göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia'nın üretim maliyetlerini aşağı çekebilmek adına GeForce GTX 260 için yeni bir baskılı devre tasarımı üzerinde çalıştığını belirtmiş ve yapılması planlanan değişikliklerle birlikte kart başına maliyetin yaklaşık 15$ düşürüleceğini dile getirmiştik. Nvidia'nın P897 kod adını taşıyan yeni baskılı devre tasarımı üzerine inşa edilen ilk GeForce GTX 260 modeli, sadece Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan Inno3D'den geldi.

Inno3D'nin GeForce GTX 260 Freezer X2 modeli, baskılı devre tasarımının yanı sıra kullandığı çift fanlı soğutucusuyla da mevcut GTX 260 modellerinden ayrılıyor. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sunun güç verdiği ekran kartı çift slot tasarımla geliyor ve kullanılan çift fanlı özel soğutucu sayesinde Nvidia'nın referans tasarım GeForce GTX 260 modeline göre daha serin çalıştığı ifade ediliyor.

6 fazlı güç tasarımına sahip olduğu belirtilen ayrıca destek veren anakartlarda Triple SLI kurulumuna da olanak tanıyabilen ekran kartı 448-bit bellek veri yolu desteğine, 216x paralel işlem birimine ve 896MB GDDR3 bellek kapasitesine sahip. Henüz saat hızları konusunda resmi herhnagi bir açıklama yapılmış olmasa da ısı iletim teknolojisinin kullanıldığı özel soğutucu, kartın hız aşırtmalı olarak gelebileceğinin işareti olabilir.

Önümüzdeki ay Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilecek CeBIT '09 fuarında tanıtılması beklenen kartın kulllanıma sunulacağı tarih ve fiyatı hakkındaysa henüz net bir bilgi bulunmuyor.

• soğutucu şahane gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Númenóre

soğutucu şahane gözüküyor.

Sonunda şu kartları tuğla görünümünden çıkarmak gelmiş akıllarına. Bu bile bu kartı alamk için geçerli bir sebep.
  • sparkle nin yanlıs hatırlamıyorsam buna benzer bir modeli vardı 4870.cok benziyorlar.ne diyim alana hayırlı olsun.
  • Bu marka benim aldığım ilk ekran kartı olamaz

Soğtucu güzelmiş.
  • adamlar senelerden sonra pazara geri döndüler yahu :)
  • biran 4870 x2 sandım kartı...

tank gibi sogutucu yapmıs adamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 13 Şubat 2009; 14:42:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ASUS ROG 6800XT
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [font="Calibri"]Hayatımda Gördüğüm En Güzel Soğutucu
  • bakır ısı boruları berbat midemiz bulandı artık ısı borusu görmekten :D ama kırmızı ve siyah secy olmuş
  • Pek de güzel olmamış bence.PCB rengiyle uymamış gibi geldi bana.Tek başına soğutucu iyi ama.
  • gereksız bır soğutma sıstemı olmuş çunku nvıdıa kartlarn fazla ısı sorunu yok.

nvıdıa zaten kartları yüksek fıyattan satıyor bıde bu soğutma sıstemı ıla dahada pahalı olur ve fazla satış rakamı yakalayamaz.

bu tür soğutma sıstemlerı ati kartlar için yapılmalı,ati kartlarda ısı sorunu oldugu için bu soğutma ati kartlara iyi gider bence
  • soğutucu connect3d hd4870 in soğutucuya çok benziyor. arctic cooling accelero twin turbomuydu neydi
  • Çiçek gibi kart olmuş
  • X2 derken PCB nin üstünde iki teni GPU mu var yoksa iki tane fan mı var anlamadım, yazı pek açıklayıcı değil.

bildiğim kadarıyla GTX295 ikitane gtx260 gpu sundan oluşuyordu.

bu da toplama GTX295 mi oluyor acaba...
  • Vay be Inno3D : )
  • esses X2 derken Freezer X2 çift fanlı soğutucudan bahsediyor.Gtx260 tek gpu ya sahip.Isı boruları hoş duruyo da soğutucu bloğun kanatları sık değil yoğun bir soğutma olamaz.Gigabyte Silen Pipe türü hem ısı borulu hem çift fanlı bakır aksamlı bir soğutucuyla gelse daha iyi satar kart.
  • Club3d nin 4870 ini anımsatmıyor değil hani görüntüsü.
  • Donanım haberde Gainward'ın GTX 260 var onun soğutucu daha bi kaliteli gibi gözüküyo bi de ona bakın derim,model bollaştıkça insan ne alacağını şaşırıyo...
  • merhaba arkadaşlar benim bilgisayarda 512 mb ram wardı fakat bilgisayar bunun 318 ini kullanıordu geri kalanı neden kullanmıor?? 1 gb ram aldım 812 sini kullanıor.. ekran kartına werir diorum gerisini ama bilgisayarımda ekran kartı yok .. online oyunlar cok yavas. bunun sorunun ram olduunu dusunup rami yükselltm ama hala aşırı derece yavaş.... yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk
  • buradan başarılı bir kart gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.