Şimdi Ara

İnnerhtml ile açtığım input textine erişme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar söylediğim gii divimin içine div.innerhtml += "<input type=text ..."; bu şekilde input text i ekledim fakat bu textin value değerine erişmem gerekiyor veritabanına eklemem için fakat bir türlü beceremedim.
    findcontrol komutuyla erişmeye çalıştım fakat yine olmadı repeater içine alıp denedim fakat yine olmadı her ikisindede nullreferance hatası veriyor yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum yapmak istediğim şey

Masterpageden türettiğim bir sayfam var ve o sayfaya id önderiyorum gelen idye göre içerik değişiyor ve o sayfadaki yorum kısmını yapıyorum şuan , başka türlü nasıl yapabilirim.
    Direk sayfanın içine ekleyemem innerhtml ile eklemem gerekiyor daha öncesinde satırlarca kodu innerhtml ile ekliyorum o yüzden sıkıntı olur.
    teşekürler

• jquery ile ; 
    $("<input type='text' value='<?php echo $veritabanindan_gelen_deger; ?>'").appendTo("#istedigimizDivIdsi");
    -- üstteki sayfada create moduyla yeni bir input olutsutrduk
    -- var olan input'a erismek icin;
    html kodu : <input type='text' id='input' />
    jquery:
    $("#input").val("<?php echo $veritabaninndan_gelen_deger?>");
  • swoorr kullanıcısına yanıt
    kardeş php ile çalışmıyorum ayrıca yazdığından birşey anlamadım , şöyle açıklayayım ,

uygulamalar.aspx sayfam var indexten buraya id değeri gönderiyorum tıklanan konuya göre,
    uygulamalar.aspx?id=1 ise veritabanındaki tanitim_id = 1 olan her şeyi çekip içeriği ona göre ayarlıyorum.
    uygulamalar.aspx sayfamda hazır olarak bulunan bir form var ve formun içinde yaz divi var,
    ve yaz.innerhtml+= yaparak her şeyi yazdırıyorum.

teşekkürler ilgin için
  • Bence sunu dene. Sayfadaki istedigin elementin altindaki inputlari sana sectirecek bir kod aramak daha mantikli. Sanirim su bir fikir verir.

http://forums.asp.net/t/775400.aspx?Select+All+Text+in+ASP+NET+Text+Box

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • request.form["id"] yoluyla aldım içindekileri inputların teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.