Şimdi Ara

İnkâr, isyan, pazarlık, depresyon, kabullenme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an depresyon safhasındalar gibi gözüküyor , eğer kurtarılamayacakları kadar derin bir durum sözkonusu ise kabullenme safhası yakın...

• bir sonra ki safha bir bölüm taraftar aziz yıldırımı hain ilan edecek, taraftar ikiye ayrılacak...
  • O zaten oluyor şu an ama işler netleşmeden ses çıkarmıyorlar şimdilik.
    quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

bir sonra ki safha bir bölüm taraftar aziz yıldırımı hain ilan edecek, taraftar ikiye ayrılacak...

.
  • Yine sezon sonu eğlencemiz oldu adamlar. Kadıköyde kız arkadaşımla yürüyordum Moda caddesine doğru. Antikacıalrın orada esnaf taburelerle oturuyor dükkanlarının önünde. " Abi adamlarla kümede kal diye dalga geçtik biz düşüyoruz yahu" diye bir diyalog işittim çok fena güldüm.
  • Evet güncellemenin zamanı geldi.Dünden beri olanlara,medyanın,Fb taraftarlarının falan tutumuna bakınca "kabullenme" aşamasına gelindiğini görüyoruz.İki gündür olan bitenin özeti "Biz düştük ne yapılıp ne edilsin yeter ki Gs'ye de bu işin bir yanı bulaşsın".
  • Bir bir çıkıyor hepsi düşersek düşelim demeye başladılar artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntihar ve Ötenazi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aha bide bu vardı sahi , demekki insanoğlu bu döngüye karşı gelemiyor.
  • beyler bırakın bunları konuşmayı bize ne sanki önce kendi sorunlarımızı halledelim sonra bunları konuşuruz takımda sol açık yok sol açık
  • bukadar çirkeflik görmedim arkadaş , birde onurluyuz ayakları yapmazlar mı resmen ligi çingene mahallesine çevirdiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.