Şimdi Ara

Injuctıce oyunu hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun nasıl oynanıyor ? indirdim 500mb play diyorum supermen le biri çıkıyor o bana vurmuyor tek basıma oynuyorum oyunu nedir bu ya

• Azıcık da olsa ingilizcen varsa o ilk bölümde sana alıştırma yaptırtıyor. İki kere yumruk çak, 3 kere savunma yap, 2 kere süper saldırı kullan vs. gibi. İngilizcen hiç yoksa bile çeviri programlarıyla istenen görevleri çevirerek yaparsın. Aslında çevirileri bilsen o tutorial kısmını geçmek en fazla 59 saniye sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 22 Temmuz 2013; 18:01:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Azıcık da olsa ingilizcen varsa o ilk bölümde sana alıştırma yaptırtıyor. İki kere yumruk çak, 3 kere savunma yap, 2 kere süper saldırı kullan vs. gibi. İngilizcen hiç yoksa bile çeviri programlarıyla istenen görevleri çevirerek yaparsın. Aslında çevirileri bilsen o tutorial kısmını geçmek en fazla 59 saniye sürüyor.

Hocam cevap için sağolun öncelikle oyun hakkında şuan sadece basarak vuruyor yumruk atıyor başka pek bişey yaptığı yok özel hareketler var mı yoksa ilerleyen bölümlerde mi geliyor ? birde arada takılma yapıyor dead trigger oyunu var onu silsem takılma kalkar mı ?
  • Diğer oyunları silmenle takılmalar ortadan kalkmaz. Iphoneun nedir onu söylersen ve dersen ki 3GS veya 4 belki onlar takılma yapabilir. 4S ve 5 te takılma olmaması lazım eğer varsa başka bir şey düşünmek lazım.

Özel hareketler filan oyunun o tutorial kısmını geçip kavga ettikçe ve coins kazandıkça geliyor. Lakin normal yollardan oynayarak bir yere kadar gidebiliyor ve bir yere kadar coins kazanabiliyorsun. O yüzden ben zamanında oynarken gidebildiğim kadar normal yollardan gidip daha da ilerleyemeyince hileyi basmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 22 Temmuz 2013; 18:38:30 >
  • quote:

Diğer oyunları silmenle takılmalar ortadan kalkmaz. Iphoneun nedir onu söylersen ve dersen ki 3GS veya 4 belki onlar takılma yapabilir. 4S ve 5 te takılma olmaması lazım eğer varsa başka bir şey düşünmek lazım.

Özel hareketler filan oyunun o tutorial kısmını geçip kavga ettikçe ve coins kazandıkça geliyor. Lakin normal yollardan oynayarak bir yere kadar gidebiliyor ve bir yere kadar coins kazanabiliyorsun. O yüzden ben zamanında oynarken gidebildiğim kadar normal yollardan gidip daha da ilerleyemeyince hileyi basmıştım.

Telefonum iphone 4 o zaman oyun silmeme gerek yok sağolun
  • Hayır hiçbir oynu silmene gerek yok. Iphone 4te son çıkan ve özellikle de grafikleri ağır olan oyun ve uygulamalarda ufak tefek kasılma ve takılmaların olması gayet normal. Yeter ki bu takılma ve kasılmalar aşırıya kaçıp da oyun zevkinin içine etmesin.

• quote:

Diğer oyunları silmenle takılmalar ortadan kalkmaz. Iphoneun nedir onu söylersen ve dersen ki 3GS veya 4 belki onlar takılma yapabilir. 4S ve 5 te takılma olmaması lazım eğer varsa başka bir şey düşünmek lazım.

Hocam birde uygulama silmek istesem örnek veriyorum sahibinden.com üstüne basılı tuttuğumuzda x işaretine basıp siliyoruz ve siliniyor mu yoksa hala durup itunes silmek gerekiyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • X ile silmek kafi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.