Şimdi Ara

initial-D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki başlıgı görünce ulan bu ne böle diyip merakla tıklamışınızdır yok o kadar merak etmeyin çok önemli bişe diil
    initial-d adlı bi film izlemiştim yaklaşık 8 kilometrelik sürekli virajlı bi yol ve yol ormanın içinde cillop gibi.yani tam drift mağbedi...
    hani olur ya amerikan filmlerinde taaa bilmem nerdeki ormanın içinden süper yollar geçer..türkiyedede öle biyer olsaydı ya biz gençlerin drift için kapısacağı..elbet vardır ama orası gibi drift delileri yazsınnn...yardım kutusu yapıp herkesten yardım alalım arkadaşlar böle bi yolun inşaası için
    soruma gelince siz olsanız böle bi drift manyağı yarışa ne tür bi otomobille katılırsınız saygılar.....

• önce ben cevap verweyim bu otomobille katılırdım çünkü filmde deli drift yapıyodu eleman ne kadarda rahar dimi drift kralı
  • Initial-d Aslında film degil animedir filmini sonradan cektiler

Animesi daha guzel ayrıca araba kullanayıda anlatıyor teknıklerı gosterıyor fln
  • ya bu sitede bi garip ne konu açsak herkes laf yetiştirme telasında yapmayın sunu arkadaşlar doğru düzgün konuşalım ya olmazmı laf dalası yada ben dahada çok biliyom ben doğrusunu biliyom olayına girmeyelim boşverin bunları hepimiz biyerlere gelmiş insanlarız yada öle umuyorum sadece konuma cevap yazın güzel güzel yazısalım burası tartışma sitesi değil...moderatörlerdende rica ediyorum konuları incelesinler konu dışı yazı yazanları uyarsınlar...sidik yarışına gerek yok
  • animesinin hiç bir bölümünü kaçırmadığım, sayesinde çok şey öğrendiğim bir seri initial-d
    4 sezon boyunca izledim, bitmesine çok üzüldüm
    filmide güzel ayrıca,ama animesi ile bazı şeyler çakışıyo, ilk önce animeyi izleyip sonra filmi izlemek gerek bence
    ae86, s2000, r32, r34, silvia lar, rx7 fc ve fd ler... hepsi hakkında bilginiz oluyo, hemde içerik olarak sürükleyici
    yalnız keşke biraz daha illegal olayları ön planda tutsalarmış, herşey çok yasal ve kontrol altında gibi gözüküyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

yalnız keşke biraz daha illegal olayları ön planda tutsalarmış, herşey çok yasal ve kontrol altında gibi gözüküyo

Japonyada oyle ama

Yani tamam yasa dısı olaylar war ama arabadan test pipe gorsunler baglıyorlar zilyon ceza kesiyorlar

ÜStüne seni işaretliyorlar tekrarlarsan kademe yukseliyorsun zan altında kalıyorsun

Yaptırımları cok fazla tr deki gibi herkez her egzostu takamıyor arabasına emısonlar db meselesi onemli

Takan asiller war ama japonyada japon arabasına bınenler zengın degıller

Baronlar genelde twin turbo z8 yada m3 ler ile geziolar yada muadili avrupa arabası ile

Bu initial-d deki adamlar için silvilar fln sahin dogan gibi tam olmasada o ayak tabi herkezin altında yok boyle arabalar ama daha sıradan

• hocam istersen silvia ile şahin i aynı cümlede kullanmayalım

zenginlerinde mercedes s serileri falan var, dediğin gibi m3 ler falan var, hatta bi pist var, aynı nürburgring gibi halka açık, m3 lerle 350z leri kapıştırıyo adamlar

enteresan bi ülke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

zenginlerinde mercedes s serileri falan var, dediğin gibi m3 ler falan var, hatta bi pist var, aynı nürburgring gibi halka açık, m3 lerle 350z leri kapıştırıyo adamlar

Bizimde pistlerimiz war halka acık vede mıllet ıstedıgı araba ıle yarısıyor aslında

Dedigim tam olarak bu her ulkede bir azınlık "yarısıyor" bir kısmıda onların vidolarını "izliyor"
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Bizimde pistlerimiz war halka acık vede mıllet ıstedıgı araba ıle yarısıyor aslında

Dedigim tam olarak bu her ulkede bir azınlık "yarısıyor" bir kısmıda onların vidolarını "izliyor"

ama kaç tane var, şu an saysak, körfez pisti var bildiğim kadarıyla, başkada öyle bilinen ve yarışa elverişli yer yok neredeyse, istanbul park ta bide başladı galiba, bi video görmüştüm
    neyse
    akşam akşam yine bi silvia gördüm depreşti drift ruhum

keşke herkes yarışabilse, tabi bi eğitimden sonra, sokakları yarış pisti olarak kullanacaklarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 9 Ağustos 2007; 22:31:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.