Şimdi Ara

İNİSİYATİF ne demek? Nasıl cümle içinde kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Yapay Zekanın Yanıtı

İNİSİYATİF Nedir ve Nasıl Kullanılır

İNİSİYATİF Nedir?

İNİSİYATİF, bir eylem veya görevin başlatılmasından sorumlu olma durumudur. Kendi isteğiyle hareket etme ve bir konuda ilk adımı atma yeteneğini ifade eder.

İNİSİYATİF Almak Ne Demek?

İNİSİYATİF almak, bir fikri veya projeyi başlatmak ve onu hayata geçirmektir. Bu, risk alma, kararlılık ve sorumluluk gerektirir. İNİSİYATİF alan kişiler genellikle proaktiftir, yenilikçidir ve zorluklarla yüzleşmeye hazırdır.

İNİSİYATİF Kullanımı Cümle İçinde

• İş hayatında İNİSİYATİF almak, kariyer gelişiminde önemli bir rol oynar.
    • Ekip çalışmasında, herkesin İNİSİYATİF alması proje başarısını artırır.
    • Kişisel yaşamda İNİSİYATİF almak, hedeflerine ulaşmada ve hayallerini gerçekleştirmede etkilidir.

Sonuç olarak, İNİSİYATİF, proaktif olma, zorlukları aşma ve hedeflere ulaşma için gerekli bir özelliktir. İNİSİYATİF alarak kendi hayatını ve çevreni olumlu yönde değiştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • istek we dusunce olabilr mesela derler ya

"bu sizin insiyatifinize kalmış"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 26 Nisan 2006; 16:40:02 >

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

marilin manson kendisini yıllar önce bakkala kaşar-salam yaptırmaya gönderen Türk gencini bulmak için inisiyatif kullanacağını açıkladı.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 26 Nisan 2006; 16:55:28 >

Orjinalden alıntı: Contranarya

quote:

marilin manson kendisini yıllar önce bakkala kaşar-salam yaptırmaya gönderen Türk gencini bulmak için inisiyatif kullanacağını açıkladı.

...

http://forum.donanimhaber.com/m_6802623/tm.htm

• inisiyatif

1 . Öncecilik, üstünlük.
    2 . Karar verme yetkisi.
    3 . Gerekli kararları almayı bilen kişinin niteliği.

inisiyatifi ele almak (veya geçirmek) inisiyatifini kullanmak

alıntıhttp://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/sozbul.asp?KELIME=inisiyatif&YENIARAMA=+++Ara+++

@abbas
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İNSİYATİFMEZ

başlama yetkisi, önceliği vb....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

quote:

...

http://forum.donanimhaber.com/m_6802623/tm.htm

tmmdır hocam

• girişim gücü anlamınada gelebilir.zannediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yomadafaka -- 26 Nisan 2006; 20:53:37 >

elektrik kesintisi alarmı; kaloriferciler, kat kaloriferi sahpileri ve elektrik kesintisini haber almayı gerektiren diğer durumlar için
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-elektrik-kesintisi-alarm-cihazi-50726852/detay/
  • vereceği kararın sonucunda oluşabilecek bütün sonuçları göze alarak ve karşılayacağını kabül ederek yetkisini kullanmak kara vermek
  • Örnek:

x : ağam sıkam mı
    y : insiyatif kullan dedik ya oğlum elli kere bana ne soruyon

"Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Örnek:

x : ağam sıkam mı
    y : insiyatif kullan dedik ya oğlum elli kere bana ne soruyon

BİR İnisiyatifin nesi var iki inisiyatifin sesi var
    mbbilici

elektrik kesintisi alarmı; kaloriferciler, kat kaloriferi sahpileri ve elektrik kesintisini haber almayı gerektiren diğer durumlar için
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-elektrik-kesintisi-alarm-cihazi-50726852/detay/
  • İNSİYATİF=birden fazla seçenek ve fikir karşısında kendi kararını verebilme yetisi.

Cehennemin dalı,odunu yoktur. Herkes kendi ateşini kendi götürür
  • Alan razı veren razı durumunda ,alacak yada verecek olanın yapacağı hamle onun insiyatifi olur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.