Şimdi Ara

İninal kartıma ing bankamatiğinden para yüklerken parayı yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İninal kartıma ing bankamatiğinden para yüklerken parayı yuttu, bende biraz araştırdım filan bankaya gittim ancak orada hesabım olmadığı için yardım edemeyeceklerini söylediler. Müşteri hizmetlerini aramakta fayda vermiyor. Ne yapabilirim?

• Merkez ptt git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ptt den yüklerken başıma geldi 20 tl mi yuttu geri vermediler üstelik 1 ay boyuca her gün gelip gittim sanırım gene vermediler yok kasada fazla cıkmadı ot bok unut parayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek hesabın olmadığı için yardım edemezler ya. Öyle bir şey olmaz dostum. Gidip durumu anlattığında sana kaç tl yatırdığını ve hangi banknotlardan oluştuğunu sorar, tutanak tutulur ve bankamatiğin paralarının sayılacağı gün fazla para ortaya çıkar.
    Daha önce Garanti bankasında yaşadım bu para yutma olayını. Aynen dediğim gibi oldu olaylar. Ertesi gün gittim paramı aldım. Hesabım falan da yoktu bankada. Tekrar bankaya gidip ısrarcı olmalısın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey olmaz. Gidiyorsun, yatırdığın parayı söylüyorsun. ATM ler gün sonu yapıyor. Orada fazla çıkar. Özellikle 1 adet 20 TL, 2 adet 50 TL gibi banknotları söylersen direk verirler. Ki zaten ATM üstlerinde kamera var, senin olduğu görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Ne demek hesabın olmadığı için yardım edemezler ya. Öyle bir şey olmaz dostum. Gidip durumu anlattığında sana kaç tl yatırdığını ve hangi banknotlardan oluştuğunu sorar, tutanak tutulur ve bankamatiğin paralarının sayılacağı gün fazla para ortaya çıkar.
    Daha önce Garanti bankasında yaşadım bu para yutma olayını. Aynen dediğim gibi oldu olaylar. Ertesi gün gittim paramı aldım. Hesabım falan da yoktu bankada. Tekrar bankaya gidip ısrarcı olmalısın bence.

@Emrullah. @Kreus

Bankada bir kadın karşıladı, olayı anlattım. Oradaki telefon aracılığı ile müşteri hizmetlerine bağlanmayı denedik. Olmadı tabi. Sonra orada yetkili birisine sorduk ama ininal kartın daha ne olduğunu bilmeyen bi bayan daha çıktı karşıma... Daha o karta bankamatikten para yüklendiğini bilmiyorlar

İnternetten ve ininalın müşteri hizmetlerinden yardım almamı önerdiler. Bende öyle çıktım işte. Normal banka kartı değil o bankada hesabım vb. de yok üstüne daha ininal karı bilmeyen 2 beyinsiz var. Yarın tekrar gidip bu para sayma olayının bi bahsini açayım o zaman bende öle biliyorumda işte orda onu söylemek aklıma gelmedi. İlla para yatmıştır hesaba geç yüklenir vb. diye sayıkladı 1-2 kere. Cidden para 5-10 tl değil 55 Tl. Bugün bir kişinin belkide günlük kazancından fazla asgeri ücretle çalıştığını düşündüğünde.

• İsterse 5 TL olsa sorun değil. Hakkınızı arayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamdeki parayı kartıma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ATM'nin kamerasını incelesinler, ayak diretirlerse.
  • benimde kartı yutmuştu ordaki güvenlik atm de bir yerlere girdi kartı geri vermişti
  • başıma bşr kaç kere geldi hemen müşteri hizmetlerini arıyorsun sana bu hafta içinde paranı yatırıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

başıma bşr kaç kere geldi hemen müşteri hizmetlerini arıyorsun sana bu hafta içinde paranı yatırıyorlar.

sorun orada işte, ben ing bank kullanıcısı değilim, ama ininal karta oradan para yükleyebiliyorum ve müşteri hizmetlerinde hesabım olmadığı için yardım alamıyorum.
  • ininal mh'yi sıkıştır o şubeyide sıkıştır baya.
  • bankanın genel merkezini ara durumu anlat musteri hizmetinin ve bankanin yardimci olmadığını soyle bankaya dava açacağını soyledim mi yardımcı olur

• benimde kaptı 3 ay filan oldu.geri alamadım ama lütfen uğraş da al paranı.
  • ing bank müşterisi olmayanlara yardımcı olmuyorsa kolayca hesap açabilmek için internetten başvuru yapabilir.
    (turuncu hesap başvurusu yapılabilir. para yatırmaya bile gerek yok.)

ayrıca şikayet sitelerinden de kayıt açın. birkaç gün sürüncemede bırakırlar ama sonunda parayı verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 13 Aralık 2015; 1:16:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.