Şimdi Ara

İninal kart acil yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce ininal kart aldım aldığım gün kişisellestirdim şimdi flodan ayakkabı alıcam kart bilgilerini yazıyorum 3d secure kod göndericekmiş telefonuma o kodu yazın diyor ama gelen bir kod yok kartın kendi sayfasına girerken doğrulama kodu gönderiyor ama 3d secure kodu göndermiyor bunun sebebi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müşir98 -- 23 Aralık 2015; 12:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemde telefon no kayitli degil ise gelemez ara sor en iyi onlar yardimci olur

• ininal kart ile markete git alış veriş yap su veya çikolata al kartın 1 veya 2 saat sonra internetten kullanıma hazır olur ... cep telefonuna play store ininal cüzdan uygulamasını indirdinmi

• trplayer kullanıcısına yanıt
    İndirdim hesap hareketlerini ordan görüyorum aldığım ilk gün aliexpressten alışveriş yaptım ama aliexpress 3d kod göndermiyordu illa marketten alışveriş yapmam gerekiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müşir98 -- 23 Aralık 2015; 13:23:21 >
  • ininal kart internetten alış veriş yaparken arada bir sorun çıkarıyor Ben çözümü markete gidip su veya çikolatayı ininal kart ile alarak sorunu çözüyorum ..1 veya 2 saat sonra kartımla internetten alış veriş yapabiliyorum... 3d kod dediğin ininal kart üzerindeki 3 haneli rakam olabilirmi örneğin 239 gibi

• Sim kartını değiştirdiğim için bende de 3d secure ile alışveriş yapmıyodu.İninale e postayla mesaj attım.Tckn ve tel.no istediler.Sonra "48 saat sonra 3d secure ile alışveriş yapabilirsiniz" diye mesaj geldi.Şuan da kullanabiliyorum.

E postayla yada müşteri hizmetlerini ara.Hallederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Te allam.. 3d secure telefonuna alisveris esnasinda gelen koddur
    Sitesine kullanici girisi yap, telefon numarani duzenle

Su zamana kadar hic boyle bi sorun olmadi.. sen bi seyleri eksik yapiyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Acil Yardım !!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M. Hizmetlerini aradım kartın kişiselleştirilmiş dedi flo ve hepsıburadadan alışveriş yapamıyorum dedim onlar ön ödemeli alışveriş e kapalıdır izin vermiyordur deyip salladı böyle bişey olma ihtimali varmı bilgisi olan varmı birde marketten alış veriş yap diyen arkadas yaptım dün akşam ama düzelmedi

• Telefonunu sisteme kaydettir
    ininal hepsiburada ve flo uyumlu bu arada daha yeni alışveriş yaptım
    3d secure kod ise telefona gelir o arakadaki 3 sayılı koda cvc kodu denir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Telefonunu sisteme kaydettir
    ininal hepsiburada ve flo uyumlu bu arada daha yeni alışveriş yaptım
    3d secure kod ise telefona gelir o arakadaki 3 sayılı koda cvc kodu denir

Telefonum sisteme kayıtlı baya önceden kaydettim ama alışverişte telefona gelen kod yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.