Şimdi Ara

İngilüzce kurs tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ara tatilde gidebileceğim bir kurs önerebilir misiniz? Listening ve speaking konusunda sıkıntılar var.

Şehir Ankara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero Degrees -- 17 Aralık 2019; 11:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan fiyatlar baya bi kol böreği olmuştur.
  • Kurs olarak sadece belediyenin düzenlediği kursa gittim.
    İngilizce bilmiyorum, ancak altyazılı film ve dizi izleye izleye cümle ve kelime ezberim oluştu.
    Kursa gitmek yerine yapacağın en güzel şey internetten kör topal yalan yanlışta olsa bir konuşma arkadaşı bul.
    Apartmanda kiacımız vardı eşi filipinli. dedik nasıl oldu, ingilizce bilmiyordum, eşimle internette tanıştık dedi
    sonra evlenmişler, en son ingilizce dersi veriyordu.
  • ingilizceyi internetten zamanla öğrendim, üniversite yabancı dil sınavından 80 soruda 72 falan yaptım. ingilizcem fena değil şimidünideyim hala bir sıkıntı yaşamıyorum ama 1.sınıfım gerçi. yine de bir sıkıntım yok ve bilgisayar mühendisliği xd

tavsiyem duolingo diyebi site var oraya gir oradan ingilizceyi öğren. gramerini çok güzel oturtuyor dikkatini vererek, öğrenmek isteyerek yaparsan. kelime haznesi de veriyor biraz. grameri öğrendikten sonra çocuk kitapları falan okumaya oradan normal romanlara geç böylece ingilizcen fıstık gibi olur. listening için arada bir dizi film izle haftada birkaç saat yeterlidir fazla abanma. konuşmak için de discorddan falan ne biliyim dizilerin, filmmlerin konuşulduğu, sohbetlerin edildiği bir discord kanalı bul arada sırada bir şeyler söyle veya bir oyunda premade bul onla konuş haftada birkaç saat yeter bu da. asıl yüklenmen gereken işin mantığını bilmek, öğrenmek. bir yerden sonra bir kelimenin okunuşunu duymadan nasıl okunduğunu bileceksin zaten.

• Moda Dil Akademisi'ni öneririm. Ankara'nın en iyisi o.
  • YouTube
  • falcon57 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapıyorum ama bu yeterli oluyor mu ki emin olamadım. 2 gün önce listening sınavı vardı. Konuşan kişinin aksan değişince kaldım öyle. 10 soruda 4 boş. Kitap bolca okuyorum. Baya faydası da oluyor. Umarım güzel olur. Oyunda yabancı arkadaş ya da sitelerden bir yabancı arkadaş bulmak şart oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kurs önerisi sosyallik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Aşpez kullanıcısına yanıt
    Youtube tan aktif olarak faydalanıyorum ama bir yerden sonra sanki tekrara giriyomuş gibi hissediyorum.

1 aylık kursları var mı hocam o kursun?

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Bir kur için 1260 fiyat verdiler :)

• Yabanci arkadas edin ve bu mumkunse dogma buyume british olsun.
  • İngilüzce zordur. Önce İngilizce kursuna git.

• saati 50-100tl ye falan anadili ing olan birinden konuşma dersi al grameri unut tamamen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Dediğiniz gibi yapıyorum ama bu yeterli oluyor mu ki emin olamadım. 2 gün önce listening sınavı vardı. Konuşan kişinin aksan değişince kaldım öyle. 10 soruda 4 boş. Kitap bolca okuyorum. Baya faydası da oluyor. Umarım güzel olur. Oyunda yabancı arkadaş ya da sitelerden bir yabancı arkadaş bulmak şart oldu.
    discord kullan çok rahat bulursun
  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    Youtube ile olmaz. Özel ders alman lazım. Veya yurtdışı.
    Ankara'da yaşadığım için biliyorum, en iyisi Moda Dil.
    İzmirde Cambridge University - International House.
    Biraz araştırma yaparsan fark edersin diğerlerinden farklı olduğunu.
    Dİl öğreneceksen paraya kıyacaksın. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Özel ders, kurs, yurt dışı falan hepsi para tuzağı. Gidip 1-2 sene yurt dışında kalmayacaksan çok bir faydası olmaz. İnternette inanılmaz derecede fazla kaynak var. İstediğin kitabın pdf'ni bulup indirebilirsin ben orjinalini almayı tercih ediyorum genelde ama parası olmayan için bu yöntem de kullanılabilir. En başta grammar ve kelime öğreneceksin, telaffuzuna falan çalışacaksın, basit seviyede okuma kitaplarına geçeceksin sonra. Sesli olurlarsa çok daha iyi olur, dinleyip tekrarlayacaksın defalarca. Bir adım sonrası Youtube, film, dizi falan filan kendiliğinden geliyor. TEk sıkıntı konuşma pratiği olmadığı için tökezleme yaşayabilirsin, diğer diller için Pimsleur falan idare ediyor, İngilizce için de konuşma arkadaşı bulacaksın bir şekilde veya bol şekilde ingilizce monologlar falan yapacaksın kendi kendine.

Dil öğrenmek karmaşık bir şey değil, bana kalırsa fazla da zor değil. Sadece disiplinli olmayı gerektiriyor. Her gün birkaç saatini ayıracaksın artık.

Bana katılıp katılmayabilirsin ama alanım bu, dilbilimciyim. Bu yöntemle de birkaç dil öğrendim, öğreniyorum.

• Kendini kandırdığını sen söylemişsin. Kursun olayı pratik zaten.
    İzleyerek, okuyarak öğrenilmiyor bu. Konuşarak öğreniliyor.
    Hangi youtube videosu hazırlayanın CELTA sertifikası var?
    Yetkin kişilerden doğru grammar bilgisi alıp, speaking pratiği şarttır.
    Bunları yazarkenki görüşlerim ise ELT camiası ile olan haşır-neşirliğimden gelmektedir.

Bir diğer alternatif ise okulda öğrenmektir. Bizim zamanımızda lise hazırlık sınıfları vardı. Şimdiki kurslar gibi diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.