Şimdi Ara

İngilterede hangi şehir sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Birmingham

Ne fatdasi var hocam anlattiklarim gibi bi yermi bayagi yesillik fln olsun istiyorum aksabi iyimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aeceneklere liverpoolda eklendj

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Ben çok daha düşük bütçeyle Londra'ya gidiyorum 6 hafta.
    Bence Londra'dan şaşma

Hocam ne kadar butce var ? Londra hem pahali degilmiydi ben hep oyle biliyordum

Londra pahalıdır tabi.

Ben de bu yaz gidiyorum 6 hafta dil okulu + aile yanı yaklaşık 8bin liraya gelecek 6 hafta için iyi fiyat.

• NEWSİZ YORK XXDD
  • quote:

quote:

quote:

Ben çok daha düşük bütçeyle Londra'ya gidiyorum 6 hafta.
    Bence Londra'dan şaşma

Hocam ne kadar butce var ? Londra hem pahali degilmiydi ben hep oyle biliyordum

Londra pahalıdır tabi.

Ben de bu yaz gidiyorum 6 hafta dil okulu + aile yanı yaklaşık 8bin liraya gelecek 6 hafta için iyi fiyat.

Hocam 10000 hen harclik hem 2 ay icin birde ucak bileyleri fln var iyimi fiyat ?

• quote:

quote:

Birmingham

Ne fatdasi var hocam anlattiklarim gibi bi yermi bayagi yesillik fln olsun istiyorum aksabi iyimi ?

Birmingham, Londra'dan sonra en sosyal, en kalabalık şehir. Aksanı biraz farklıdır ama yeşilliği boldur. Gece hayatı hızlıdır. Ben tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Birmingham

Birmingham, Londra'dan sonra en sosyal, en kalabalık şehir. Aksanı biraz farklıdır ama yeşilliği boldur. Gece hayatı hızlıdır. Ben tavsiye ederim.

Brightonda guzelmis hocam ben bi dusunecegim

• Sen o pub'ın kapısından geçemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Sen o pub'ın kapısından geçemezsin

Ihiii

• 16 yaşındasın İngilizce öğrenmeye mi gidiyorsun gezmeye mi? Git adam gibi dersini çalış sonra gezmek içinde gidersin, kalmak içinde.
    Baba olsam, çocuğum bunları düşünse 2 rekat döver sonrada Türkiyede dil okuluna gönderirdim. Paraya yazık.
  • Öncelikle ingilterenin şehir takımlarını iddadan bilenler bi boşaltsın konuyu genç arkadaşa düzgün bilgiler verelim madem gidecekmiş.Ben olsam Brighton'a giderdim hiç şüphesiz ama tabii ki sahil kenarı bir şehir.Karamsar hava istiyorsan Derby City olabilir.Hereford olabilir.
  • YOZGAT

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

16 yaşındasın İngilizce öğrenmeye mi gidiyorsun gezmeye mi? Git adam gibi dersini çalış sonra gezmek içinde gidersin, kalmak içinde.
    Baba olsam, çocuğum bunları düşünse 2 rekat döver sonrada Türkiyede dil okuluna gönderirdim. Paraya yazık.

Ingilizcem zaten iyi 0 dan ogrenmeye gidiyoruzmu diyorsun anlamadim ? Sadece aksam yapmaya ve pratik yapmak icin gidicem bu aradada gezicem bunu anlamayacak oglum olsa asil ben dover evde oturturdum

• Kesinlikle southampton hocam 1 yıl kaldım harika bir yer

• Bristol

• Wolverhampton Wonderers

Şakası bi yana 16 yaş ve pub bir arada mı, o iş biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmhungrydude -- 23 Ocak 2015; 15:28:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekrankarti1

Bristol

Evet bristol aklimda skinsden kalmisti ve efsane bi yerdiv:D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

16 yaşındasın İngilizce öğrenmeye mi gidiyorsun gezmeye mi? Git adam gibi dersini çalış sonra gezmek içinde gidersin, kalmak içinde.

Ingilizcem zaten iyi 0 dan ogrenmeye gidiyoruzmu diyorsun anlamadim ? Sadece aksam yapmaya ve pratik yapmak icin gidicem bu aradada gezicem bunu anlamayacak oglum olsa asil ben dover evde oturturdum

Gezmek için gidecekse work and travel ile falan gitsin oğlum yada adam olsun atar yapmasın ergen.

• Cambridge, şehrin her tarafı yeşillik. görsellerden bak orman falan sanarsın o derece
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.