Şimdi Ara

ingilterede bbm ve internet icin ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar elimde bb9780 var ve ingiltereye yerlesecegim haliyle orada bir operator alacagim fakat orda da bu bis sacmaligi varmi bbm kullanmak icin ne yapmaliyim

• Vardir tabiki.. Orada hangi operatoru alacaksaniz onun bis aboneligini almalisiniz.. Fiyatlari arastirirsiniz ona gore birine karar verirsiniz..
  • Tesekkurler gidince arastiracagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaykoc

Iyi gunler arkadaslar elimde bb9780 var ve ingiltereye yerlesecegim haliyle orada bir operator alacagim fakat orda da bu bis sacmaligi varmi bbm kullanmak icin ne yapmaliyim

bis sacmaliksa blackberry kullanmaktaki amaç ? Evet bis sadece blackberrynin turkiye'ye özgü sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

quote:

Iyi gunler arkadaslar elimde bb9780 var ve ingiltereye yerlesecegim haliyle orada bir operator alacagim fakat orda da bu bis sacmaligi varmi bbm kullanmak icin ne yapmaliyim

bis sacmaliksa blackberry kullanmaktaki amaç ? Evet bis sadece blackberrynin turkiye'ye özgü sistemi

Arkadaş bilmiyor, soru soruyor ve yardım istiyor.. Ne bu ukalalık??? Forumun amacı ne, bilgi paylaşmak değil mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

quote:

Arkadaş bilmiyor, soru soruyor ve yardım istiyor.. Ne bu ukalalık??? Forumun amacı ne, bilgi paylaşmak değil mi??

+1

• Tesekkurler bdrums evet bilmedigim icin soruyorum eger cok biliyosan ukalalik etmeyip cevap verseydin adam gibi sende
  • quote:

Tesekkurler bdrums evet bilmedigim icin soruyorum eger cok biliyosan ukalalik etmeyip cevap verseydin adam gibi sende

Bana mı bu laf pek anlayamadım? eğer öyle ise ben yardımcı olduğumu düşünüyorum..

Sizin soru: ingilterede bis var mi?
    Benim cevap: var tabiki.

Burdan da dolaylı olarak şu anlaşılıyor: bis sadece türkiyeye özgü bişey değildir ve bbm kullanmak için bis almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 9 Mart 2011; 16:25:30 >
  • Hayir bdrums size degil size beni savundugunuz icin tesekkur ettim benim lafim layblood a idi
  • quote:

Hayir bdrums size degil size beni savundugunuz icin tesekkur ettim benim lafim layblood a idi

Haa kusura bakma ozmn dostum, yanlış anlaşılma oldu
  • uğurcum blackberry servisi her ülkede var diye biliyorum ve internet kullanman için alman lazım bu servisi ama tabi onların sistemleri farklı işliyor burdaki kontrat sistemine benziyor ama telefona ayrı para ayrıca tarifene ayrı para almıyolar kısaca sana telefon veriyolar sen almıyosun burdan telefonla gidersen ne yaparsın bilemiyorum... ukalalık yerine cevap atmak da bir forum kuralı :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 23:9:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.