Şimdi Ara

yurt disinda tasindim ve basima gelen komik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yurtdisinda yasiorum ve evimi tasidim bir villaya gectik ve ilk gunden bahcede komsuyla karsilastik gldi dedi ooo meraba bn stefan cel mare nin torunun torunumu yani onun sulalesinden geliom anlaminda bisi ler soledi efsaneye gore "(bn inanmiorum) stefan cel mare kimdi hatirlamiorm bir osmanli padisahini oldurerek romanyayi kurtarmis_ama biz orda 400 yill.....neyse adam onu diincce bnde dedim bnde osman pasanin sulalesindeniim adam ole kaldi daha daa hic gelip konusmadi bnlen

• hehe ama keşke kazıklı voyvodanın kellesini alan Fatih Sultan Mehmet deseydin keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 16 Şubat 2009; 9:12:44 >
  • nerde yasiyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GfBrt

ben yurtdisinda yasiorum ve evimi tasidim bir villaya gectik ve ilk gunden bahcede komsuyla karsilastik gldi dedi ooo meraba bn stefan cel mare nin torunun torunumu yani onun sulalesinden geliom anlaminda bisi ler soledi efsaneye gore "(bn inanmiorum) stefan cel mare kimdi hatirlamiorm bir osmanli padisahini oldurerek romanyayi kurtarmis_ama biz orda 400 yill.....neyse adam onu diincce bnde dedim bnde osman pasanin sulalesindeniim adam ole kaldi daha daa hic gelip konusmadi bnlen

hangi şehirde oturuyorsun ?

• quote:

ben yurtdisinda yasiorum ve evimi tasidim bir villaya gectik ve ilk gunden bahcede komsuyla karsilastik gldi dedi ooo meraba bn stefan cel mare nin torunun torunumu yani onun sulalesinden geliom anlaminda bisi ler soledi efsaneye gore "(bn inanmiorum) stefan cel mare kimdi hatirlamiorm bir osmanli padisahini oldurerek romanyayi kurtarmis_ama biz orda 400 yill.....neyse adam onu diincce bnde dedim bnde osman pasanin sulalesindeniim adam ole kaldi daha daa hic gelip konusmadi bnlen

bu yazının yazılması sadece bunu belli etmek olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimuysalgis

quote:

bu yazının yazılması sadece bunu belli etmek olmasın

Teğetçilerden Şaka şaka

• no ss no güven
  • Romanya bucharest te yasiorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.