Şimdi Ara

İngiltere'ye gitme imkanım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım şehirden ayrılmak istemiyorum. Okulum yok işim yok. Burada kalırsam 2-3 sene sonra maximum 2000-2500 maaşla bir işim olacak ama tek başıma kafam rahat yaşayacağım.

İngiltereye gidersem teyze çocuklarım var onlarla yapacağız. Onlar olmasa orada yaşayamam. Açıkçası başkalarına bağımlı bir hayat yaşamak istemiyorum.

Çevremde 1-2 kişiye söyledim. Ne duruyorsun hemen git dediler de öyle kolay değil ki herşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladığım kadarıyla korkuyorsun boşver gitme yapamazsın sen orada

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi hayatını kur orada gidip. Bir süre başkalarına bağımlı olman sıkıntı değil bence ama sen bilirsin tabi.
  • Ya bro 2 3 yil sonra gitsen ne degisir ki madem kendini hazır hissetmiyorsun zorlama icinden geleni yap bir yandan da İngilizce ogren kültürlerini araştır kendini isit İngiltereye sonra kendin istersin zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl londra da kaldım

oraların kasvetlı karanlık havansında depresyona girmezsen iyi
  • bırak havasını suyunu pound kazanıcan.yazları m5 inle aileni alıp gelirsin sağ direksiyonlu.ilk gittiğinde havası yağmurlu kasfetli gelir ama parası değişikliği iyi gelecek.tecrübeden konuşuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denemeden bilemezsin. Yapmadığın için içinde bir ukte olur o. Keşkelerle yaşamak istemezsin sanırım. Ben olsam denerdim, belki de tutunursun.
  • Kesinlikle gitmelisin. Ankara Anlaşmasıyla mı Tier 2 Vizeyle mi gideceksin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2yıla kadar yurtdışı çok eğlencelidir. 2yıldan sonra başlarsın acıyı hissetmeye bitaraflarda.

şartların nasıl olacak bilmiyorum ama gitmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 27 Kasım 2018; 6:27:43 >
  • Up

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 17:24:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.