Şimdi Ara

ingiltere vizesi alabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • banka hesabımda 5 bin lira var. bi de 30 bin liralık arabam var. üniliyim.

• he alırsın vatandaşlık bile verirler 30bin liralık araban var diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok emin değilim ama tapu fotokopisi de istıyorlar diye biliyorum ama yıne söyluyorum emin değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoYk

he alırsın vatandaşlık bile verirler 30bin liralık araban var diye

kuduruk yorumlar atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

çok emin değilim ama tapu fotokopisi de istıyorlar diye biliyorum ama yıne söyluyorum emin değilim..

neyin tapusu
  • hocam bu konularda cahilim kusura bakmayın. vize kişilerin ekonomik durumuna göre mi veriliyor gerçekten? yoksa troll falan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaşlık hazır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erasmus için Çek vizesi almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

hocam bu konularda cahilim kusura bakmayın. vize kişilerin ekonomik durumuna göre mi veriliyor gerçekten? yoksa troll falan mı

malesef öyle
  • you can take it but of head
  • Bende bu ay başvuracağım inşallah hocam. merak ettim konuya neler yazacaklarını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsin necisin? Durduk yere vermez. Şu şu amaçla gitmek istiyorum diye bir şey sunman lazım. Bankadaki 5 bin lirayı göstersen bir taraflarıyla gülerler.
  • Adamlar bazı futbolculara vize vermiyorlar o yüzden premier lige transferleri gerçekleşemiyor. Sen gelmiş 30 bin lira yani 5 bin sterlinim var diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Kimsin necisin? Durduk yere vermez. Şu şu amaçla gitmek istiyorum diye bir şey sunman lazım. Bankadaki 5 bin lirayı göstersen bir taraflarıyla gülerler.

4-5 gün kalıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack walsh

quote:

Kimsin necisin? Durduk yere vermez. Şu şu amaçla gitmek istiyorum diye bir şey sunman lazım. Bankadaki 5 bin lirayı göstersen bir taraflarıyla gülerler.

4-5 gün kalıcam

En önemlisi Türkiye'ye geri döneceğine ikna etmen gerekiyor vize alırken.

Geçen yaz bölümden arkadaşım da başvurdu ama vize vermediler. (Yanlış hatırlamıyorsam yaz kampı tarzı bir şeye gidecekti)

Spesifik olarak İngiltere'yi istemiyorsan daha rahat vize veren İtalya vs. ülkelere bakabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

4-5 gün kalıcam

Geçen yaz bölümden arkadaşım da başvurdu ama vize vermediler. (Yanlış hatırlamıyorsam yaz kampı tarzı bir şeye gidecekti)

Spesifik olarak İngiltere'yi istemiyorsan daha rahat vize veren İtalya vs. ülkelere bakabilirsin.

en kolay veren hangisi

• neyın tapusu , ne demek, sahip oldugun gayrimenkul tapusu.duydugumu söyluyorum bu konuda emin değilim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4-5 gün kalıcam

en kolay veren hangisi

İtalya kolay veriyor diyor herkes. Tabi belki daha kolay veren de vardır belki ama çok turist çeken ülkeler arasında İtalya öne çıkıyor.
    Onun dışında Kanada da kolay veriyormuş. Bana pasaportun son gününe kadar vermişti vizeyi ama herkese öyle mi bilmiyorum. Birlikte gittiğimiz arkadaşlardan birine birkaç aylık vize vermişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.