< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ya arkadaşım hükumetin söylediği vaka sayılarının gerçek olmadığını cümle alem biliyor günde kaç tane açıklama yapıyor GERÇEK DOKTORLAR VE DOKTOR ODALARI ankarada günde 1000 in üzerinde vaka var diyor insanlar çıkıyor sisteme geçirmediler hastalığımı diyor sen hala yok peasent yok bilmem ne.https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ankara-valiligi-kentin-kritik-corona-verisini-boyle-duyurdu-ne-yazik-ki-5978716/ al sana valilik açıklama yapıyor dikkatli olun diye sen hala neyin peşindesin anlamadım. bu yıl tercih yaptım ben de üniversiteye gitmek istiyorum. ama okullar koronanın bilincinde olduğumuz takdirde açılır, doğru yol koronayı hafife almak veya yok saymak değildir.
|
ingiltere'de 310bin covid testi yapılmış vaka sayısı 1062. bizde 60bin test yapılıyor 1182 vaka açıklanıyor. Meclis başkanı'nında dediği gibi test sayısı arttıkça vaka sayısı artıyor
![]() |
7 ağustos 871 yeni vaka 98 ölü
8 ağustos 758 vaka 55 ölü acaba ingilteredeki peasantlar da hukumet vokalari gizliyor loo diyor mudur. |
aynen öyle sadece ankara 1k vaka istanbul 24k vaka tüm türkiyede günlük 50k vaka var, büyük resmi bugün de gördük evelallah.
şu virüs gösterdi ki bundan sonra ne bilim adamına ne doktora güvenilir, verileri istedikleri gibi manipüle ediyorlar istedikleri bilgiyi gösterip istemediklerini gizliyorlar. dikkat et bilime güvenmem demedim, bilim adamına güvenmem dedim. |
Açmak imkansızsa açmamak daha da imkansız.
Türkiyede de açılacak. Eylülün 2. haftasında açılacak olan okullar var. 1 ay kaldı. Belki bazı bölümleri (teorik eğitim veren) bir dönem daha uzaktan yapabilirler ama komple ünilerin tatil edileceğine dair beklentisi olan varsa nö.. |
İngiltere yayma politikası gelistirmisti zaten bence en mantikli yontem nereye kadsr kaçağiz ya
|
İngilteredeki koşullar bizde sağlanırsa olur . Hala bir çok okulda doğru düzgün yeterli temizlik yapılmıyor . Sabah gittiğinizde çöpün olduğu sınıflar , temizlenmeyen klimalar , bir sınıfta 35-40 öğrenci vs ....
|
ben sadece kendime güveniyorum, doğru bir araştırmayla 'gerçek' bilim adamlarının açıklamalarına, doğru verilere ulaşabiliyorum.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHighMan -- 10 Ağustos 2020; 17:2:2 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 10 Ağustos 2020; 17:6:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|