Şimdi Ara

İNGİLTERE OKULLARI AÇIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=-4gZObbkhNY&feature=youtu.be

Boris Johnson: Şu anda okulları açmanın yeterince güvenli olduğunu bildiğimiz için bunu ahlaken yapmamız gerekiyor.Okulları gereğinden bir saniye daha fazla kapalı tutmamız sosyal anlamda tolerans gösterilemez, ekonomik olarak sürdürülemez ve ahlaken savunulamaz.

Dün ingilterede 1062 yeni vaka vardı.

ığğ okullar açılmamalı ığğ kuruna

hacı okullar ne zaman açılmalı o zaman, güvenli aşı en az 2-3 sene daha çıkmayacak? cevabı: ığğ kuruna var açılmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaşım hükumetin söylediği vaka sayılarının gerçek olmadığını cümle alem biliyor günde kaç tane açıklama yapıyor GERÇEK DOKTORLAR VE DOKTOR ODALARI ankarada günde 1000 in üzerinde vaka var diyor insanlar çıkıyor sisteme geçirmediler hastalığımı diyor sen hala yok peasent yok bilmem ne.https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ankara-valiligi-kentin-kritik-corona-verisini-boyle-duyurdu-ne-yazik-ki-5978716/ al sana valilik açıklama yapıyor dikkatli olun diye sen hala neyin peşindesin anlamadım. bu yıl tercih yaptım ben de üniversiteye gitmek istiyorum. ama okullar koronanın bilincinde olduğumuz takdirde açılır, doğru yol koronayı hafife almak veya yok saymak değildir.
    aynen öyle sadece ankara 1k vaka istanbul 24k vaka tüm türkiyede günlük 50k vaka var, büyük resmi bugün de gördük evelallah.

şu virüs gösterdi ki bundan sonra ne bilim adamına ne doktora güvenilir, verileri istedikleri gibi manipüle ediyorlar istedikleri bilgiyi gösterip istemediklerini gizliyorlar. dikkat et bilime güvenmem demedim, bilim adamına güvenmem dedim.
  • İngiltere yayma politikası gelistirmisti zaten bence en mantikli yontem nereye kadsr kaçağiz ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İngilteredeki koşullar bizde sağlanırsa olur . Hala bir çok okulda doğru düzgün yeterli temizlik yapılmıyor . Sabah gittiğinizde çöpün olduğu sınıflar , temizlenmeyen klimalar , bir sınıfta 35-40 öğrenci vs ....

• Almanya açtı ama sonra vakalar görülünce tekrar kapattı. İngiltere içinde buna benzer bir durum yaşanabilir. Bizde de karma sistem düşünüyorlar ama vakalar biraz daha artmaya devam ederse şu görüntü çok kötü. O yüzden bu dönem yine tamamen uzaktan eğitim olacaktır.
  • ingiltere'de 310bin covid testi yapılmış vaka sayısı 1062. bizde 60bin test yapılıyor 1182 vaka açıklanıyor. Meclis başkanı'nında dediği gibi test sayısı arttıkça vaka sayısı artıyor
  • 7 ağustos 871 yeni vaka 98 ölü
    8 ağustos 758 vaka 55 ölü

acaba ingilteredeki peasantlar da hukumet vokalari gizliyor loo diyor mudur.

• Açmak imkansızsa açmamak daha da imkansız.

Türkiyede de açılacak. Eylülün 2. haftasında açılacak olan okullar var. 1 ay kaldı.

Belki bazı bölümleri (teorik eğitim veren) bir dönem daha uzaktan yapabilirler ama komple ünilerin tatil edileceğine dair beklentisi olan varsa nö..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşım hükumetin söylediği vaka sayılarının gerçek olmadığını cümle alem biliyor günde kaç tane açıklama yapıyor GERÇEK DOKTORLAR VE DOKTOR ODALARI ankarada günde 1000 in üzerinde vaka var diyor insanlar çıkıyor sisteme geçirmediler hastalığımı diyor sen hala yok peasent yok bilmem ne.https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ankara-valiligi-kentin-kritik-corona-verisini-boyle-duyurdu-ne-yazik-ki-5978716/ al sana valilik açıklama yapıyor dikkatli olun diye sen hala neyin peşindesin anlamadım. bu yıl tercih yaptım ben de üniversiteye gitmek istiyorum. ama okullar koronanın bilincinde olduğumuz takdirde açılır, doğru yol koronayı hafife almak veya yok saymak değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHighMan -- 10 Ağustos 2020; 17:2:2 >

• TheHighMan T kullanıcısına yanıt
    aynen öyle sadece ankara 1k vaka istanbul 24k vaka tüm türkiyede günlük 50k vaka var, büyük resmi bugün de gördük evelallah.

şu virüs gösterdi ki bundan sonra ne bilim adamına ne doktora güvenilir, verileri istedikleri gibi manipüle ediyorlar istedikleri bilgiyi gösterip istemediklerini gizliyorlar. dikkat et bilime güvenmem demedim, bilim adamına güvenmem dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 10 Ağustos 2020; 17:6:57 >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    ahahaha sen ortada bir çıkarı olmayan bilim adamına güveneceğine hükumete güvenmeye devam et kardeşim
  • TheHighMan T kullanıcısına yanıt
    ben sadece kendime güveniyorum, doğru bir araştırmayla 'gerçek' bilim adamlarının açıklamalarına, doğru verilere ulaşabiliyorum.

• Ingiltere koronayla ilgili fikirlerine en son güvenmemesi gereken ülkelerden yalnız. ;)

• İsrail'de okullar açıldıktan sonra bilimsel olarak süper taşıyıcı olarak adlandırılan bir öğrencinin 25 öğretmen ile 150 çocuğa koronavirüs bulaştırdığı ortaya çıktı.

• Türkiye alternatif evrenlerde 1000 kere bu süreci yaşasın 998 inde okullar açılır at fava bekle açılacak okullar
  • Batı sempatizanı çomarlar ne diyecek bakalım bu işe

• Üniversiteler için durum nedir ingilterede? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• Şuan devlet hastaneleri çok kötü durumda değilseniz test bile yapmıyor. Şu iki hafta içinde bir çok tanıdığım korona oldu veya şüphesi vardı ve hiç birine devlet hastanesi test yapmadı , özel hastaneler para karşılığı yaptı sadece. (ki bunu yaşayan farklı şehirlerdeki 6 7 kişiden bahsediyorum)

Haftaya Ales var ve Ales'e girecek olan Koronalı yakınım (ki iki gün önce pozitif çıktı) sınav için Ösym'yi aradığında ösym doğru düzgün ilgilenmedi bile üstüne ayrı bir sınıf veya sınav ortamı bile atamıyor.

Devletin gösterdiği sayılar yanlış değil çünkü gerçekten yaptıkları testlerin sonuçları o.Sadece test yapmamak konusunda ısrarcılar.

Ayrıca İngiltere Korona sürecini en kötü yöneten Avrupa ülkesi.

Sırf ilk döneminin bir ayı güzel ve eğlenceli geçsin diye (ki sonraki aya ya tekrar okulları kapatacaklar vaka sayısından dolayı, ya da yurtlarda kalan herkes hasta olacak) insanların hayatlarını riske atmak bence hiçbir şekilde akıl karı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.