Şimdi Ara

İngiltere Kraliçesi'nin kuğusunu yiyen Türk'e ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İngiltere Kraliçesi'nin kuğusunu yiyen Türk'e ceza

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Hasan Fidan, Bennett's Gölü'nde yüzen kuğulardan birini keserek yediğinin anlaşılması üzerine para cezasına çarptırıldı.

London Evening Standard'ın haberine göre Fidan, yakaladığı kuğuyu kestikten sonra çantasına koyarken bir görgü tanığının çektiği fotoğrafın polisin eline geçmesi sonrası tutuklanmıştı.

Olaya tanık olan 64 yaşında Bob Morris ise, Fidan'ın yaptığını görünce gözlerine inanamadığını, kendisini toparlayarak fotoğraf çektiğini söyledi.

Polislerin fotoğraflı ihbar sonrası evine gittiği ve dolapta parçalanmış halde kuğuyu bulduğu Fidan, suçunu itiraf etmiş, ancak ülkedeki kuğuların Kraliçe'ye ait olduğunu bilmediğini söylemişti. (Ülkedeki kuğular korunmaları amacıyla 12. yüzyıl itibariyle monarşiye, dolayısıyla günümüzde Kraliçe Elizabeth'e ait kabul ediliyor.)

Yargılandığı mahkeme tarafından 110 sterlin para cezasını çarptırılan Fidan, ayrıca 85 sterlin dava masrafının yanı sıra 25 sterlin kurban ücreti ödeyecek.

Tadını merak ettiği için kestiği kuğuyu evine götüren Fidan, kuğuyu lezzetli bulduğunu, kalan kısmını ise buzdolabına koyduğunu belirtti.

Kuğunun kendisi için diğer kuş türlerinden bir farkı olmadığını söyleyen Hasan Fidan, Kraliçe'yi çok sevdiğini, suçunu öğrendiğinde çok üzüldüğünü ifade etti.

İşlediği suç nedeniyle pişman olduğu ifade eden Fidan, herkesten özür diledi ve cezasını ödeyeceğini söyledi.

Kaymak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25519066/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 2 Haziran 2014; 17:16:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tadını merak etmiştim geçen komşu ceylan ablayı bi güzel yaladım temizledim ter tadı alınca bıraktım

• "Kuğuyu lezzetli bulduğunu, kalan kısmını ise buzdolabına koyduğunu belirtti"

• lan yaa
  • Türk her yerde belli ediyor kendini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuğu yiyecem diye insanlıkdan çıkmış kereta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 2 Haziran 2014; 17:49:34 >
  •  İngiltere Kraliçesi'nin kuğusunu yiyen Türk'e ceza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

İngiltere Kraliçesi'nin kuğusunu yiyen Türk'e ceza

örnek alıncak adam
  • her yerde varlığımığızı belli ediyoruz
  • ulan kendinden geçtim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Mahsun Süpertitiz
  • haydaa
  • Tabutta Rövaşata
    İzlemiş..

• iyi gibmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

haydaa

Olum habire bu adamı niye eksiliyonuz la ne günahı var adamın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.