Şimdi Ara

İngiltere - İtalya (Tahminleriniz?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence iki eşit güçte takımın karşılaşması... zaten oranlarda eşit verilmiş (2.35)

tahminlerim : iy0, ms0, kg yok, alt, tgs 0-1

ama ben bu maça asla oynamayacağım, riskli

edit : aslında italya zorlarsa 1 golle kazanır diye düşünüyorum ne de olsa ispanya gibi bir devle berabere kalabilmiş bir takım italya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 23 Haziran 2012; 2:45:29 >

• ms 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufak nüans'larla ingiltere önde benim için tabi büyük ihtimal uzatmaya gidicek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRoookLyn -- 24 Haziran 2012; 23:55:54 >
  • aslında italyaya çifte şans vermek gerekir bence... italyanlar ispanya karşılaşmasında berabere kalabilmiş bir takım ama ingilterenin ispanyayla karşılaştığını düşünüyorumda ispanya zorlanır ama mutlaka alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 23 Haziran 2012; 2:47:38 >
  • ingiltere hani direkten içeri girip gol olan top var ya aynı o gibi oldu.İsviçre maçında şansına buldular golü.ama italya sağlam takım di natale nin 11 de başlaması lazım.balotelli 11 de başlarsa italyanın işi zor çok gol kaçırır.
  • İngiltere handikaplari deneyin 8 oranli h1 olurda tutarsa cok super oran ben sisteme koyucam umarim gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X/X denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya La Liga Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtalya kazanır. Gol bahsi için De Rossi ilerde oynarsa ilk gol ve son golü atara o orandan oynanır. Montolivo mutlaka ilk 11 başlamalı..
  • berabere yada italya
  • 0/0
  • 2-1 yada 3-1 ıngıltere garantı 3-1 daha agır basıyo sankı
  • herkes 0 diyor ama , ben MAÇ SONUCUNUN 0 bitmiyeceği kanaitindeyim.
    1-0 veya 2-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

0/0

bi 45 dakka daha var :)
  • quote:

quote:

0/0

bi 45 dakka daha var :)

Demiştim demek istiyorum :)
  • Konuyu açan kardeşim seni yürekten kutlamak geldi içimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Konuyu açan kardeşim seni yürekten kutlamak geldi içimden

way be bütün tahminlerim tutmuş teşekkürler bu arada. ben dediğim gibi riskli gördüğüm için bu maça kuponumda yer vermedim ama tahminlerim tutmuş
  • ben de ispanya maçına 1-0 skor, buna ms 0 oynayacaktım. 90 da gol gelmese içim yanardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

2-1 yada 3-1 ıngıltere garantı 3-1 daha agır basıyo sankı

efendim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.