Şimdi Ara

İngiltere'den gelen kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta cuma günü kargoya verilmis bir kitap var takip numarası yok yerel posta servisiyle gonderildigi icin (Royal Mail),ne kadar süre icerisinde elimde olur,eger evde olmazsam bulunduğum semtin ptt şubesine mi gitmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 20 Kasım 2014; 18:49:43 >

• Up lütfen yardım
  • Mayıs ayında ingiltereden arkadaşım çikolata,çerez vb göndermişti royal mail ile hala gelmedi.

Sanırım royal mail Ptt den daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Mayıs ayında ingiltereden arkadaşım çikolata,çerez vb göndermişti royal mail ile hala gelmedi.

Sanırım royal mail Ptt den daha kötü

Hocam yapma ya sitesinde 3-5 iş günü yazıyor turkiyeye girişi
  • FlowMotion kullanıcısına yanıt
    Bir 15 20 gün sürüyor. Aynen subeden teslim alsan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Bir 15 20 gün sürüyor. Aynen subeden teslim alsan daha iyi.
    Takip numarası yoksa büyük ihtimalle imza da atılmıyordur. Böyle olunca da evde olmazsan kapının önüne koyup gidiyor ptt
  • Royal mail sikinti. Ben de kulaklik aldim. 50 gun bekledim gelmedi. Saticiyi parasini iade etti. En iyileri hong kong post,singapur post,thailand post
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay Türkiye ye kargo gönderiyor mu?
    geçen yıl önce açıldı
    Kanada'dan Türkiye'ye Kargo??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Takip numarası yoksa büyük ihtimalle imza da atılmıyordur. Böyle olunca da evde olmazsan kapının önüne koyup gidiyor ptt

Dostum içim sıkıldı şimdi ilk kez yurtdışından alışveriş yapıyorum zaten o da kötü sonlanmasın ya,apartmanda oturuyorum bu durumda naparlar ?

@Cpt. MacMillan hocam takip numarası vs. Yokken nasıl sorgulayacağım kargomu,isim soyisim versem bulamazlar büyük ihtimal ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 20 Kasım 2014; 19:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Royal mail sikinti. Ben de kulaklik aldim. 50 gun bekledim gelmedi. Saticiyi parasini iade etti. En iyileri hong kong post,singapur post,thailand post

Bidaha da bulaşırsam..,en az kac gün beklemem lazım sizce ?
    Adres bilgisinden belki birşeyler çıkar.
  • Haftaya gelmesi gerek.
  • quote:

Adres bilgisinden belki birşeyler çıkar.

Teşekkür ederim cevapladığınız için inşallah sorunsuz bir şekilde elimde olur

@Olgi insallah ya bidaha da alısveris yapmam yeter ki su elime gecsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 20 Kasım 2014; 19:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

quote:

Dostum içim sıkıldı şimdi ilk kez yurtdışından alışveriş yapıyorum zaten o da kötü sonlanmasın ya,apartmanda oturuyorum bu durumda naparlar ?

@Cpt. MacMillan hocam takip numarası vs. Yokken nasıl sorgulayacağım kargomu,isim soyisim versem bulamazlar büyük ihtimal ne yapmam lazım

Ben yurtdışı alışverişi olarak çinden çok alışveriş eden biriyim. Çindeki kargolar genelde 30 günde geliyor. Bazen istisnalar da olabiliyor. Örneğin benim son siparişim 3 aydan uzun bir süre önce kargoya verildi(buyincoins.com gönderirken alıcıya kargo paketinin fotoğrafını gönderiyor). İki paket yapıp göndermişler. Bir paketi yaklaşık 3 ayda, diğer paketi ise ondan yaklaşık bir ay sonra (bugün) geldi. Galiba ptt getirirken çoktu biri önce biri sonra geldi. Bazen ikisinin beraber geldiği olur ama sonuncuda olmadı.

Ama tabi bu istisna. Bugüne kadar hiç sorunum olmadı yurtdışı alışverişimde. Takip kodun yokken kargonu sorgulayamazsın. Ama içini rahat tut. İçin sıkılsa da o paket gelecek için sıkılmasa da gelecek. Kaba etlerine sokacak halleri yok ya

• quote:

quote:

quote:

Ben yurtdışı alışverişi olarak çinden çok alışveriş eden biriyim. Çindeki kargolar genelde 30 günde geliyor. Bazen istisnalar da olabiliyor. Örneğin benim son siparişim 3 aydan uzun bir süre önce kargoya verildi(buyincoins.com gönderirken alıcıya kargo paketinin fotoğrafını gönderiyor). İki paket yapıp göndermişler. Bir paketi yaklaşık 3 ayda, diğer paketi ise ondan yaklaşık bir ay sonra (bugün) geldi. Galiba ptt getirirken çoktu biri önce biri sonra geldi. Bazen ikisinin beraber geldiği olur ama sonuncuda olmadı.

Ama tabi bu istisna. Bugüne kadar hiç sorunum olmadı yurtdışı alışverişimde. Takip kodun yokken kargonu sorgulayamazsın. Ama içini rahat tut. İçin sıkılsa da o paket gelecek için sıkılmasa da gelecek. Kaba etlerine sokacak halleri yok ya

Satıcıyla da görüştüm de yine de şimdi evde bulamazlarsa,sahibine geri gonderirlerse veyahut kargo kaybolursa ne yapacağım ? Umarım dediginiz gibi olur da gelir kaç gun oldugu farketmez fakat bi 10 gün içerisinde gelmezse şubeye gider sorarım.Teşekkür ederim bilgilendirme için

• Royal mail turkiye sınırına kadar getirir. Orda ürünleri ptt kargo alir ve eve getirir evde yoksan en yakin ptt subesine götürür 1hafta icinde ordan almazsan geri gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Royal mail turkiye sınırına kadar getirir. Orda ürünleri ptt kargo alir ve eve getirir evde yoksan en yakin ptt subesine götürür 1hafta icinde ordan almazsan geri gider.

Takip numarası yok nerde olduğunu bile bilmiyorum,sitesinde ve adamın dediğine göre 3-5 iş günü icinde burda olurmuş,adam da cuma günü geleceğini ama garanti vermedigini soyledi.Gelecek çarşambaya kadar falan bekleyip gitsem,adres isim-soyisim versem bi yararı dokunur mu yardımcı olurlar mı ?
    Ne demek . İnşallah bir sıkıntı olmaz. Ama şubeden soruşturursanız garantiye almış olursunuz.
  • quote:

Ne demek . İnşallah bir sıkıntı olmaz. Ama şubeden soruşturursanız garantiye almış olursunuz.

Teşekkür ediyorum tekrar Ama internetten,forumlardan edindiğim bilgiye göre isim soyisim verince boyle kargonuzu bulamayız falan diyip başından savıyorlarmış,telefonla görüşmede özellikle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Satıcıyla da görüştüm de yine de şimdi evde bulamazlarsa,sahibine geri gonderirlerse veyahut kargo kaybolursa ne yapacağım ? Umarım dediginiz gibi olur da gelir kaç gun oldugu farketmez fakat bi 10 gün içerisinde gelmezse şubeye gider sorarım.Teşekkür ederim bilgilendirme için

Satıcı, kargosu ona ulaşmadan iade etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki Hideki -- 20 Kasım 2014; 19:49:06 >

• Dhl yokmuydu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.